خدا رو شکر که سالمه نگران نباش همون که داده و نگهش داشته تو بزرگ کردنش هم کمکت می کنه روزیش رو هم خودش میاره
.......................یا صاحب الزمان !فرزندم را نذر یاری قیام تو می کنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن! ...................
خواهش می کنم به هیچ بچه ای به خصوص زیر دو سال هیچوقت شکلات و شیرینی و کلا خوراکی ندین. شاید الرژی داشته باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه همیه برنامه است دیگه اگه 5 سال جلوگیری می کردین بعدش بچه دار نمی شدین که بدتر بود
.......................یا صاحب الزمان !فرزندم را نذر یاری قیام تو می کنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن! ...................
خواهش می کنم به هیچ بچه ای به خصوص زیر دو سال هیچوقت شکلات و شیرینی و کلا خوراکی ندین. شاید الرژی داشته باشه
ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم .امید ز هر کس که بریدیم ، بریدیم .دل نیست کبوتر که چو برخاست نشینداز گوشهی بامی که پریدیم ، پریدیم .رم دادن صید خود از آغاز غلط بودحالا که رماندی و رمیدیم ، رمیدیم.