2777
2789
عنوان

کسی تجربه داره بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 30 پست
عریزم اخه میترسم بزن بدنسازی مردانه بشه اندامم و عضله بیارن چون همینطوریشم استخوان درشتم و سر شونم ی ...

یه خانوم باید بدنش عضلانی باشه نه چربی که آویزون بشه

مگه اینکه کلی مکمل و هورمون مصرف کنی که هیکلت تازه یکم شبیه مردا بشه چه ربطی داره این عقاید پوچ چیه دیگه

💪🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خانوم باید بدنش عضلانی باشه نه چربی که آویزون بشه مگه اینکه کلی مکمل و هورمون مصرف کنی که هیکلت ...

باور میکنی چون از اول قدم ۱۷۵ بوده و چهارشونه بودم مسخره شدم هی میترسم از این بدتر بشم😞

من خودم مربی بدنسازی هستم

اسکات پرس پا هاگ پا پل باسن باعث میشه عظلات ران و باسن تقویت بشه حجم بگیره

ولی فقط ورزش خالی موثر نیست باید برنامه غذایی در کنارش داشته باشی وگرنه ورزش به تنهایی نمیتونه کاری برات انجام بده

حداقل ۱ سال مداوم باید کار کنی که نتیجه رو ببینی

💪🏻
باور میکنی چون از اول قدم ۱۷۵ بوده و چهارشونه بودم مسخره شدم هی میترسم از این بدتر بشم😞

چهارشونه بودن خیلی قشنگه فقط باید استایل بدنیت رو یکم اصلاح کنی بعضی جاهارو حجم بدی تناسب ایجاد بشه

💪🏻
ذخیره میکنمت هروقت نوشتم برات میفرسم .کاش میشد ی عکس قدی بدی چون میگی چارشونه هستی میگم خیلی بالاتنو ...

مرسی عزیزم ببین یه عکس میفرستم دقیقا عرض شونم مثل این عکسه

نه من ۵۰ کیلو ام خیلی از این لاغرترم این توپوره

خیلی خوب خودتو گرم میکنی درجا میزنی پروانه دراز نشست و هر حرکت دیگه ای که بلدی خوب خودتو گرم میکنی بعد :

همینا که نوشتمو بزن گوگل حرکت صحیحشو یاد بگیر

پایین تنه :

اسکوات تک دمبل سه تا ست ۱۲تایی (۱۲ بار تکرار میکنی بعد در حد ۲ دقیقه استراحت باز انجام میدی سه بار)

لانگزبا دمبل (سه ست ۱۰ تایی)

سلام ژاپنی با دمبل (سه ست ۸تایی )

شکم :پلانک ثابت .پلانک چرخشی .دراز نشست

بالا تنتو فعلا چیزی نمیدم ببین تغییراتت چجور پیش میره 

توی هفته دو روز پایین تنه کار میکنی یروزشم شکم

غذاتم خوب بخور مخصوصا صبحونه