2777
2789
عنوان

کسی تجربه داره بگه

187 بازدید | 30 پست

من قدم ۱۷۵ وزنم ۶۰ بعد همه میگن برای اینکه خیلی بی قواره بع نظر نیای باید اندام ساعت شنی بسازی کسی میدونه چطور باید کمر باریک کنم و باسن اوکی بشع؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشخصه دیگه. فقط ورزش. برو باشگاه و اهدافت رو به مربیت بگو تا متناسب با اونا برات برنامه بنویسه

عریزم اخه میترسم بزن بدنسازی مردانه بشه اندامم و عضله بیارن چون همینطوریشم استخوان درشتم و سر شونم یکم پهنه

مبشه یکم توضیح بدی چطوری از تجربه داری گلم

من ۴ ساله بدنسازی کار با دستگاه و وزنه میرم برخلاف بعضی افراد که فک میکنن بدنشون مثل مردا عضله ای میشه اصلا اینطور نیست بدنت نرمو پفکی میشه مثل بقیه خانومها از نظر نرمی مثل بقیه هستی ولی خب فرم میگیره بدنت 

برو باشگاه برا پایین تنت و بالا تنت برنامه میده 

خاسی منم میتونم بهت برنامه بدم ماه اولو 

من ۴ ساله بدنسازی کار با دستگاه و وزنه میرم برخلاف بعضی افراد که فک میکنن بدنشون مثل مردا عضله ای می ...

اها اره عزیزم منم ترسم همین بود چون چهارشونم گفتم یهو مردونه میشم .عزیزم لطف میکنی اگه یه برنامه بهم بدی آشنا بشم

اها اره عزیزم منم ترسم همین بود چون چهارشونم گفتم یهو مردونه میشم .عزیزم لطف میکنی اگه یه برنامه بهم ...

خب تو هفته چند روز میخای بری باشگاه؟؟اول برو باشگاه ثبت نام کن محیطش ببین بعد بهت برنامه بدم 

البته اونجا از مربی هم میتونی بگیری

خب تو هفته چند روز میخای بری باشگاه؟؟اول برو باشگاه ثبت نام کن محیطش ببین بعد بهت برنامه بدم  ...

آها آخه گفتم عزیزم یکم تو خونه کار کنم با برنامه بعد بزن باشگاه