2777
2789
پس کارت اداریه.... منم حدود یکسال و چند ماه اداری بودم... اما اصلا نتونستم بی عدالتی و خستگی رو تحمل کنم...

از کار بیرون اومدم... تمام زندگیم به هم ریخته بود... فکر میکنم به ظرفیت آدما هم بستگی داره که بتونن تو کار دووم بیارن ....

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اداره خیلی سرم شلوغه
ولی با زحمت سه ونیم جیم زدم
حالا بدوند دنبالم

فکر کردن
من از وقت خودم و نی نی می زنم برای اونا

با ابنکه عاشق کارم هستم
ولی تا مجبور نشوم نمی مونم

الاته پیش اومده تا 9 شب موندم
مامان نی نی
آره تو خوبی!

من نمیدونم تحصیلاتت چیه یا شغلت چی بوده اما لحنت، نشون دهنده ادب و تربیت نیست. امیدوارم اگر بچه ات تمام روز رو با تو میگذرونه در حضورش مودب تر باشی چون چیزی که در بچه داری مهمه این نیست که کی عوضش می کنه بلکه اینه که کی با چه لحنی عوضش می کنه. اگر در تربیت بچه ات هم همین قدر بی ادب و بی تربیت و بی منطق باشی فکر نمی کنم خونه موندنت چندان هم مفید باشه.

در ضمن برعکس این که میگی من خیلی ها رو میشناسم که بدون نیاز مالی سر کار میرن و تو هم قاعدتا چون فقط اطرافیان خودت رو دیدی این موضوع برات عجیبه.
عمر دو بایست در این روزگار
مامان نینی عنوان تاپیک سئوال از خانم های شاغله شما که شاغل نیستی

البته یه چیزی بگم بهت
شما شاغل بودی الان کارت رو ول کردی در ظافر خیلی خوشحال وخندونی ومی خوای خودتو توجیه کنی ولی از حرفات معلومه ته دلت خیلی هم راضی نیستی

عزیزم شما برو بچتو بزرگ کن وما هم کاری نداشته باش که بچه ها مون بی ادب و.... قراره بار بیان
آره شما راست می گی
بله سامیت جان شما درست میگی بی عدالتی و کلی مسائل دیگه تو ادارات غوغا می کنه

مامان نی نی اگه بحث مالی باشه من تامین هستم خونه و ماشین و سرمایه هم دارم. اما کار کردن کلی تجربه و اطلاعات به من اضافه کرده و خیال ندارم دست از شغلم بکشم چون چالش های شغلی برام سازنده بوده و از من آدم قوی تری ساخته.

منم خیلی ها رو میشناسم که نیاز مالی ندارند نفس کار کردن و شغلی داشتن و مخصوصا پست مهمی بدست آوردن براشون مهمه
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
من بامیناز جون موافقم ... این تاپیک پرسیده خانم های شاغل چرا شاغل شدین.... نگفته خانمهای شاغل چرا بیکار شدین؟!!!! و به قول لیلا جون تربیت بچه که فقط جسم و شکمش نیست ... آدم اول باید بتونه با خودش کناربیاد تابتونه بچه خوبی پرورش بده ... به نظرم بایدبه همه آدمها تو هر شغلی که هستن احترام گذاشت اما متاسفانه بعضی ها خودشونوبه هر دری می زنن که بگن از همه بهترن ... اگه اینطور راضی میشن بهشون بگیم آره بابا تو خوب... تو کارت درست ... تو اول ... تو هورا شدی ... هوراااا .... هورااا ...

دوستان عزیز مهم اینه که ما از کار و زندگیمون راضی هستیم ...

سالومه جون واقعا بهت تبریک میگم ... ماشالا بهت ... من همیشه دوست داشتم چنین زنی باشم ... اما خیلی زود خسته میشم ... البته باز نسبت به خیلی های دورو برم خوب به کارام می رسم...

خوبی سامیت جووون :) ... باهات موافقم... یکی از دلایلی که من چندین جا عوض کردم واسه کار همین بوده ... خصوصا شرکتهای خصوصی ... و باز متاسفانه خصوصا از خانم ها :(

به امید موفقیت و سلامتی زنان ایران زمین
ممنونم اذین جان... شما خوبی؟ :-*

بله بیشتر این بی عدالتی ها و تبعیضات بین خانوما و اقایون هست...

به امید اینکه قدر خانوما بیشتر دونسته بشه...

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
2810