2777
2789
وقتی واسه جلسه انجمن و اولیاء میرم مدرسه دخترم و پایان جلسه مثلا با کنار دستیم هم صحبت میشم وقتی میفهمه که شاغلم یه حسی به طرف دست میده. طرف با علامت سوال و تعجب ازمن می پرسه شاغلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی میگم آره واسه چند ثانیه به صورتم خیره می مونه. حس استقلال (مالی، اجتماعی) رو همه دوست دارن کسی نمیتونه منکرش بشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرزو جون آدم به فعالیت عادت می کنه

منم این برخورد رو زیاد دیدم

البته خیلی ها هم بهم گفته اند : " خوبه شوهرت بهت اجازه میده اینهمه کار و فعالیت اجتماعی داشته باشی!"
یعنی این موضوع هم برای خیلی ها مسئله است که شوهرشون دوست نداره کار کنند و اینها هم باید بپذیرند
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
واقعا متاسفم از این طرز فکر که هنوز هنوزه تو جامعه ما هست

یعنی چییییییییییییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!! هرکی شاغله میبرن میزارن سالمندان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

الان بری خونه سالمندان پیرزنهای 60 70 80ساله که اونجان زمان خودشون شاغل بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم حرفه شما میزنید

این حرفها رو مردهای احمق زمانهای قدیم به زنهاشون میگفتن که زنه بیرون نره وهمش تو خونه بمونه و بچهداری کنه که هنوز این حرفها متاسفانه ادامه داره

بیخیال خون خودمو بیشتر از این کثیف نکنم بهتره امروز مثلا روزه زنه روز همتون مبارک امروزو انصافا برای خانمهای شاغل باید تعطیل میکردن
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان
میناز جان با بچه کوچیک معلومه سخته بچه که کارش حساب و کتاب نداره اصلا نمیذاره مادر به کاراش برسه
من این روزها رو گذروندم
بچه که همیشه کوچولو نمی مونه فعلا حالشو ببر و سخت نگیر بالاخره مثل پسر من بزرگ میشه و خونه و زندگی مرتب میشه
پسر من دیگه داره 13 ساله میشه
سلام خانوما
من هم روز زن را تبریک میگم

و به همه خانومای شاغل بابت اشتغالشون تبریک میگم. از اینکه این نعمت را داریم باید شاکر باشیم

من با شاغل بودنم حال می کنم. و از اینکه صبح بیدار شم و بیانم سرکار لذت می برم. نه به خاطر اینکه کار را دوست دارم بخاطر اینکه احساس می کنم زمان برام ارزش داره. گذشت زمان را انتظار نمی کشم. اومدن همسر را انتظار نمی کشم. 5 سال هست سابقه دارم
و با شاغل بودنم. خیلی به خونوادم کمک کردم.
خدایااااااااااااااااا شکرت
خدایااااااااااااااااا شکر
یک بار هم ای عشق من، از عقل میندیش بگذار که دل حل بکند مسئله ها را
فرزند 3ه ساله ام هم خوبه. همسرم هم خوبه. زندگیم هم خوبه.

کلا زندگی زیباست. خیلیییییییییییی
این یه انرژی مثبته

هورراااااااااااااااااا
یک بار هم ای عشق من، از عقل میندیش بگذار که دل حل بکند مسئله ها را
سامیت جان من کارمندم و مهندس برق فوق لیسانس آی تی.
ساعت کاری رسمی ام 7:30 تا 4 ه
اما در دوره هایی بخاطر مسئولیتم زود زود بود ساعت 6 و و گاهی تا ساعت 8 هم سر کار می موندم

الان ساعت کاریم استاندارد تر شده
2810