2777
2789
سمیه کارتو بده به من
کاششششش میشد منم از این چاه برم اون چاه خسته شدمممم از یه چاهه خسته جسم ولی جدیدا فهمیدم روحمم داره خسته میشه
برا فوق ریاضی تو این مملکت کار پیدا نمیشه؟ یا من خیلییییی توقعم زیاده؟؟
4خرداد 92روز سرشار از بوسه خدا *صبا* کمال و رشد کودک از اینجا آغاز می شود؛ از فهم این نکته: او فرزند است نه در بند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهی اوقات فکر میکنم کاش قلم پام می شکست کارمند نمی شدم اما از اینکه مستقلم خوشحالم....استرس کاریم زیاده ....از بالا دیوان محاسبات زیر نظر داره حراست در نظرت داره بازرسان اداره کل هر ماه کارتو در نظر دارند از طرف دیگه با مردم موندیم تو روذرواسی........
دل اسـت دیگر !

شــعـور اگـر داشـت ،

نـمـی گـرفت !!! ...
لی لی جان حرفهات خیلی جالبه و به نوعی واقعیته اما منم مثل مامان تارا غروری دارم که دوست ندارم برای کارهام محتاج دیگرون باشم. اونی که برای هر کاری می برندش و میارندش و بقول شما عرضه یه دکتر رفتن تنها رو هم نداره عوضش باید به همه جواب پس بده که کجا می خوای بری؟ چی می خوای بخری؟ حالا فلان جا مگه چی هست که می خوای بری؟ مگه فلان چیزو فلان وقت نخریده بودی که الان بازم می خوای بخری؟ این چی هست که می خوای بری ببینی ؟ چرا فلانجا میری؟ بهمان جا که بهتره و.... خلاصه هر کی آدم رو می بره و میاره ( شوهر، پدر ، برادر و....) هزار جور سوال می کنه و نظر میده
من از زمانی که از آب و گل در اومدم دوست نداشتم برای هر کارم به بقیه توضیح بدم
البته معنیش این نیست که همیشه هم برای کمک به بقیه حاضرم. من تو فامیل و خانواده یه حریم جدی شخصی برای خودم قائل شدم و هر کسی هر موقع دلش خواست نمی تونه واردش بشه. اتفاقا شغلم و برنامه های شغلیم باعث شده تو فامیل و خانواده اینجوری جا بیفته که سالومه وقت نداره و مشغله اش زیاده پس اگه همیشه حاضر نبود عذرش موجهه و برای دیدنش هم از قبل باید باهاش هماهنگ کرد. به نظر من اونی که تو خونه است مثل مامان وخواهر بزرگ من ( بعد از باز نشستگیش) بیشتر مورد سو استفاده قرار می گیرند (البته هر دوشونم از اون زرنگ های آماده کمک هستند)چون این تفکر هست که خونه است دیگه ، براشم شنبه و پنجشنبه فرق نداره و چون خونه است هر موقعی میشه مثلا ازش خواست بیاد فلان کارو انجام بده. اما منو مگه میشه پیدا کرد. حرفشم همیشه هست که طفلکی سالومه آخه از سر کار اومده و خسته است و وقت نداره یا باید به خونه زندگیش برسه و استراحت کنه. :))

زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
منم با سالومه موافقم توی خونه همه چی برام اماه میکنن هیچ انتظاری هم ازم ندارن

توی مهمونی و برنامه هایی هم که شرکت نمیکنم ناراحتن برام میگن گرفتاره سره کاره نمیرسه بیچاره

ولی من خیلی سر کار خسته میشم اونموقع ها هم که مدرسه میرفتم همیشه خسته بودم بدنم تب داشت

اصلا انرزی نداشتم برا درس خوندن الانم خیلی عاجزم نمیدونم شاید مریضم ولی خستگی جسمی دارم با اینکه کارم خیلی سخت نیست

ولی وقتم پر شده اصلا هیچ ناراحتی روحی ندارم چون وقت نمیکنم به هیچی و هیچکس فکر کنم ارامش روحی دارم

وخیالم راحته سر برجی که خیلی هم ور نیست از راه میرسه و با خودش شادی میارهههههههههه
برای آرامش زمین دعا کنیم.
کاملا با سالومه موافقم بچه هایی که مادر شاغل دارن و ازاون بهتر توی مهد هستن بسیار مستقل تر هستن و و اونایی که مهد میرن روابط اجتماعی قویتری دارن من خودم مادرم خانه دار بود و تنها دوستی که داشتم دختر همسایه مون بود بزرگ که شدم اعتماد به نفس داغون ، یه آدم کاملا وابسته در صورتیکه همه کسانیکه میدیدم مادرشون شاغله هم مستقل تر بودن همه روابط عمومی بهتری داشتن و هم توی درسشون موفق تر بودن
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
سلام دوستان ... منم شاغلم و گاهی پر انرژِی و شاد و گاهی آنقدر خسته ام که تو راه اشکم درمیاد و تا ظهر که برسم خونه و کمی استراحت کنم منگم... کلا کارو دوست دارم و از بیکاری می ترسم ... 4، 5 سالی هست که ازدواج کردم و چند جای مختلف کار کردم از فروشگاه تا یه شرکت بزرگ و حالا هم دفتر اسناد رسمی و... رشته ام مردم شناسی بوده و متاسفانه تو مملکت ما کار واسه دکتر مهندسش نیست چه رسد به ما و منم دیگه درس رو ادامه ندادم و مشغول کارم...
کار منم خسته کننده یا استرس خاصی نداره اما خیلی اوقات خسته ام و فکرمی کنم این ناشی از ترافیک صبح هست ...من یکی که دیوانه میشم یه مسیر نیم ساعته رو یک ساعت و نیم طول میکشه بیام... این از من

مامان ستایش عزیز خدا قوت ... چقدر حرفات به دل میشینه ... انشالا همیشه سلامت باشی و پر انرژژژژژِی

در مورد بچه های مامانای شاغل هم نمی تونم بگم باهاتون موافقم که بهترن یا بدتر ...چون واقعاً این موضوع یه مطلب کاملا نسبی هست و استقلال بچه به خیل مسائل دیگه ربط داره دوستان...

اینکه خود آدم استقلال مالی داره رو می پذیرم و این به ما زنها قدرت می ده ولی باز نباید این قدرتو به مردهامون نشون بدیم ...چون اونا مردن و دوست دارن همیشه راس قدرت باشن... ( رازهایی درباره مردان >>>باربارا)

من به شخصه اگه بچه دار بشم ترجیح می دم تا یک دو سال اول رو پیشش باشم چون تو سالهای اوله که خیلی از جنبه های شخصیتشون شکل میگیره ...

بازم خدا قوت میگم به همه خانومای خوب و شاغل که با تمام خستگی ها همیشه عاشق خانواده و همسرشونن و نمی ذارن زندگی براشون تکراری و یکنواخت بشه....
بچه ها چرا من نمیتونم کار پیدا کنم ؟
من مهندس الکترونیکم از یه دانشگاه دولتی خوب

همون موقع که درسم تموم شد چند جا رفتم برای مصاحبه ولی هیچ جا نخواستنم
من هم رفتم شرکت شوهرم 4 سال بودم تا بچه دار شدم و نشستم خونه
بعد از بچه دار شدنم هم چند جا آزمون دادم ولی دو سه مرحله مصاحبه می رفتم و ردم میکردن
الان کلا اعتماد به نفسمو از دست دادم
الان 30 سالمه به نظرتون میتونم کار پیدا کنم ؟
بچه من 3 سالشه
یه مدت توی خونه عکاسی میکردم و یه آتلیه خونگی درست کرده بودم . خیلی هم از کارم راضی بودم هم سر خونه زندگیم بودم و هم وقتم به بطالت نمی گذشت اما به دلیل مشکلاتی ولش کردم .
حالا توی یکی دو ماه آینده دوباره راهش میندازم اما همش شک دارم که آیا واقعا این همون کاریه که میخوام

زیاد به رشته ام علاقه ندارم از طرفی دلم برای درسی که خونده ام میسوزه
کلا قاطی کردم
سلام خانما کمک میخوام خییییییییییلی .من دو تا بچه دارم یهدختر 9ساله وپسر 4 ساله میخوام برای خودم کاریا سرگرمی دست وپا کنم چون هم به شدددددددت احتیاج دارم که اعتماد به نفسمو تقویت کنم چون از خودم توقع بیشتری دارم تا فقط مامان وزن خونه باشم همه خانواده شوشو هم سر کار میرن ولی من نه .البته من چون 18 سالگی ازدواج کردم وقت درس خوندن یا یادگیری هنری رو نداشتم حالا باید از کجا شروع کنم ؟چی یاد بگیرم خوبه؟ کمکم کنید !!!!!!!!!!!!!
مستانه جان الان خیلی از خانمها میرن برای فراگیری یه هنری. کلاسها رو شرکت می کنند و بعد خودشون میشن استاد و تدریس و اینا. فقط باید با علاقه پیگیری کرد
حالا در زمینه های هنری، خیاطی یا ورزش یا زبان یا هر چیزی

یکی از بهترین جاها برای آماده اشتغال شدن آموزشگاه های فنی- حرفه ایه که همه جا هست و مدرکشم معتبره و رشته های زیادی داره
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
من 12 سال هست سابقه کار دارم بیشتر هم مدیر و مسئول بودم این رو گفتم که بدونین من همیشه پر از مشغله و استرس بودم تا یک ماه قبل از زایمان هم کار میکردم اما بعد از مرخصی زایمان به خاطر دخترم بیمه بیکاری گرفتم و فعلا تو خونه هستم من هم موافقم هم مخالف الان دلم خیلی برای محل کارم تنگ شده من با این جمله که کار به زن هویت میبخشه کاملا موافقم واقعا همینطوره استقلال مالی فکری اجتماعی و همه چی میاره اما از طرفی خستگی و استرس هم داره البته من تا به الان کار با بچه رو تجربه نکردم اما کار با بارداری و خانه داری توام رو تجربه کردم اون موقع ها کار واقعا سخته متاسفانه ساعات کاری زیاد در ایران برای خانمها خستگی میاره و آدم رو از کار زده میکنه من هم با کار بیرون و ساعت کاری معقول یعنی تا 2 بعدازظهر و بعد هم خونه و غیره کاملا موافقم اما آیا امکانش هست؟ من هم تجربه کار دولتی دارم هم خصوصی هم نیمه دولتی یعنی تا به الان سه جا کار کردم برای همین این نظر رو میدم اما با دوستان موافقم که خانم شاغل اگر برای پول کار میکنه باید بدون بیشتر این پول صرف خانواده و بچه خواهد شد این رو صدردرصد میگم
سلام به همگی
به نظر منم یه خانم باید شاغل باشه چون خیلی تو اعتماد بنفسش اثر داره...تو اجتماع هم حرفشو بیشتر قبول دارن وبیشتر روش حساب باز میکنن(البته هیچ چیزی 100% نیست خیلی خامهای خونه دار هستن که همچین خصوصیاتی دارن)
نظر شخصیه من اینه که یه خانم حتی اگه مادر شده باشه هم باید به کارش ادامه بده درسته با یه بچه سخته ولی هیچ کاری نشد نداره بچه هم بزرگ میشه میره پی کارو زندگیش
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان
2810