2777
2789
زنی که کار میکنه نه عزت داره نه لذت
مامان خودم شاغل بوده این رو به چشم دیدم
الانم اصلا دوست نداره من سرکار برم همش میگه استرس کار+بچه پیرت میکنه و...
چقدر خانمهایی رو دیدم که شاغل هستن وحسرت خونه دارها رو میخورن
95%خانمهایی که کار میکنن مشکل مالی دارن وگرنه اگه بحث اجتماعی بودن واعتماد بنفس و...باشه خیلیییییی کارها میشه کرد که بیرون از خونه(تو اجتماع)بود ولی شغل حساب نمیشن
جسارت به کسی نمیکنم فقط نظرم رو گفتم
رفیق فابریک خودمم شاغله زیاد از اینجور حرفا میزنه ولی من که میدونم اصل داستان چیه!(شوهرش بدجور سفت وخسیسه اون بنده خداهم هرچی میخواد بخره باپول خودش میخره:( )
نمیشه بگیم همه بخاطر پول میرن سرکار.در ضمن همه مثل هم نیستن یکی تو خونه باشه شاید تو روحیش اثر بدی بزاره یکی هم شاید سرکار بره.... یکی شاید همش تو خونه باشه زندگیش یک نواخت بشه یکی شاید همش سرکار بره اینطوری بشه....... روحیات همه با هم فرق میکنه قبلا هم گفتم الانم میگم نمیشه واسه همه یه نسخه تجویز کرد

نمیشه بگیم کار کردن خانمها بده چون مثلا فلانی سرکار میرفتو از کارش راضی نبود یا همش خسته وعصبی بود پس همه خانمهای شاغل همینطورن
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزاده من فکر می کنم شما سخت در اشتباه چطور فکر می کنی دوستت فقط به خاطر پول میره یا مادر شما جای همه ما نظر می توونن بدن ببخشیدا ولی به نظر من زنه خونه دار یه جورهایی مثه ..... فقط منتظر یه نقشه است که از شوهرش پول بگیره اینم مطمین باش همه شوهرا خسیس نیستن درضمن اگر خسیس باشه ذاتی و خونه دار باشی بدبختی ات صد برابر بیشتر هست خیلی خیلی بابت این طرز تفکر متاسفام در ضمن شغل داریم تا شغل و کار بیرون داریم تا کار بیرو ن
مامان ستایش مثه همیشه گل گفتی
بچه ها به نظر شما منی که میخوام برای خودم کاری بکنم هم از خونه نشینی راحت بشم هم یکی دو سال دیگه خواستم کار بکنم چیزی بلد باشم زبان بخونم؟ارایشگری یاد بگیرم؟البته اینم اضافه کنم از نظر مالی مشکلی ندارم . لطفا نظرتونو بگید ممنووووووووووووونم
مامان ستایش حرفهات خیلی قشنگه انگار حرف دل منه
اما در کل نمیشه برای همه یه نسخه پیچید شاید یه عده از خانومهای شاغل فقط برای پولش میرن سرکار اما مطمئنم تعداد زیادیشون از جمله خودم برای عشقه که میرن سرکار
ما مادرهای شاغل اونجور که به نظر میاد همیشه مادرهای خسته نیستیم من الان که روزها بلنده 5 میرسم خونه شامم رو میذارم تا 6 و 7 بعد با دخترم میریم پارک یه ساعتی بازی میکنه و برمیگردیم خونه هم خودم لذت میبرم هم دخترم شاید به ما بیشتر از خانومهای خونه دار فشار جسمی بیاد اما ماها از نظر روحی با کار ارضا میشیم این عقیده منه چون من اینجوری بار اومدم مامان منم کارمند بود و من نسبت به این موضوع همیشه حس خوبی دارم
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
مستانه جان منم چند سال پیش به این موضوع فکر میکردم من شخصا از زبان خوشم نمیومد و هرچی میخوندم از ذهنم میرفت همیشه دوست داشتم ارایشگری یاد بگیرم چون کار لذت بخشیه و تنوع داره به جز قسمت بند انداختن
ولی نشد یعنی تنبل بازی دراوردم این نظر من بود شاید خیلیها از زبان خوششون بیاد در کل به هرچی بیشتر علاقه داری برو سمتش ایشالله موفق بشی
میشه بیشتر از خودتون بگید مثل مامان ستایش که یه روزشو گفت یا یکی دیگه از دوستان میخوام بدونم خانمهای شاغل مثلا یه روزشون چه جوری میگذره
سلام
سلام به تمام عزیزانم
تمام مادران شاغل عزیز روشنفکر
فعلا
دم همه ما گرم
بگذارید خانه دارها راجع به ما هر فکری بکنند
اصلا بگذارید بگویند شوهرانشان خسیس و بی پولند.
بگذارید بگویند عزت ندارند
بگذارید بگویند از زندگی لذت نمی برند
بگویند ما از شما عزیز تریم
بگویند ما به بچه هامون نمی رسیم و دم شوهرمون را نمی بینیم
اصلا بگذارید خوش باشند و به جای گفتن خسته نباشید هر چه می خواهند بارمان کنند
مهم خودمان هستیم که آخر عزت و لذت و قدرتیم
آخر مرام و معرفت و مردانگی

مهم ما هستیم و فقط باید کمی مواظب خودمون هم باشیم
مواظب عواطفمون باشیم
مواظب محبت مادرانه مان
و مواظب روحیاتمان

من و شما باید باشیم تا یک سری سوژه داشته باشند و احساس خود کم بینی بهشان دست ندهد
من و شما باید باشیم
تا اسطوره شویم تا معنای زن بودن را خوب جا بیندازیم
من و شما باید باشیم
تا خدا نشان دهد اگر بخواهد چه عالی، بند ه اش را یاری می نماید
چه عالی عزتش می دهد
و چه عالی حفظش می نماید

فقط از خدا بخواهید بر توان جسمی و روحی ما بیفزاید

این را هم مطمئن باشید که نسل آینده مادر به روز و داخل اجتماع می خواهد افتخارش مادریست که با تحصیلات عالیه و افکار باز و وسیع حامی او در دنیای واقعی خواهد بود.
آره آزاده منم هر چی می خوام بخرم با پول خودم میخرم
ولی شوهرم هم برام کم نمیزاره
مشکل مالی هم نداریم شکر خدا
بعد از زایمانم 7 ماه تو خونه بودم داشتم دیوونه میشدم با وحود این که بچه کوچیک هم داشتم و100 در صد وقتم پر بود

الانم روزی 10ساعت از ساعتی که از خونه میام بیرون تا برم خونه ساعت کاریمه
با این حال کلاس زبان هم میرم
الان هم توی فکر خرید پیانو وکلاس رفتن وآموزش دیدنم
منی بینی من اصلا نمیتونم تو یخونه بمونم
بشینم خونه چکار کنم .....

اما کار کردن خیلی هم خستگی داره اونقدر که وقتی شب بعد از اتمام تقریبی کارهای خونه وخوابوندن پسرم دراز میکشم روی تخت تماااااااام سلول های بدنم دردمیکنه وگاهی از خستگی گریه میکنم

قبلها که بچه نداشتم این طور نیود اتفاقن ساعت کاریم هم کمتر بود از سره کار می اومد یه چرتی میزدم وتا همسرم بیاد کلی به خودم وکارهای خونه میرسیدم
فکر کنم یکی دوسال دیگه دوباره همون طور هم بشه با بزرگ تر شدن پسرم
کلا آدمها با هم فرق میکنن برخی دوس دارن همه زندگیشون بخور وبخواب باشه
ولی من دوس دارم از همه روزهام استفاده کنم
هر چند اگه خیلی خسته هم بشم

مامی ستایش خدا قوتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
میناز من از بخور و بخواب متنفرم
من حتی روزهای تعطیل زود بیدار میشم نه از اجبار خوابم سیر میشه خستگی ام در میره اینا رو بعضی ها نمی توونن باور کن اونا باور شون نمیشه
چندروزپیش با همکارهای مردممون صحبت بود و حرف شام درست کردن شد یه همکارمون گفت حتما فست فود دارین گفتم نه گفت خداوکیلی دیشب شام چی داشتین از من و خانم دیگه پرسید دید هردو یه شام خوب (فسنجون و مرغ)داشتیم گفت دمتون گرم خانم من که خونه داره ساعت 11 شب یا حاصری میده یا باید از بیرون پیتزا بگیرم تازه اینشون یه دختر11 ساله داره اینا رو گفتم خونه دارها فکر می کنن زنهای کارمند هیچکاری نمی کنن اصلا اینطو ر نیست ما تعهد رو هم تو کارمون داریم هم تو خونه چون نه شوهرامون نه مافوق هامون زن تنبل و کارمند بی مسوولیت رو قبول ندارند
مامانی ستایش خیلی خیلی قشنگ گفتی دمت گرم خیلی حال کردم

واقعا به همتون افتخار میکنم.برای منم دعا کنید زودتر برم سرکار دوست ندارم عمرم تو خونه هدر بره
سلام به همه
یه سلام مخصوص و یژه به همراه خسته نباشید برای خانمهای شاغلللللللللللللل و عزیز و دوست داشتنی منم می خواستم نظر خودمو بگم منم یه 7- 8 سالی کار می کردم تا اینکه تو دی ماه 88 مرخصی زایمان گرفتم و به مدت 18 ماه خونه نشین شدم اصلا برام قابل تحمل نبود باورتون می شه اصلا با بچه رفتار خوبی نداشتم بعدش شبها خودم ناراحت می شدم از رفتار خودمممممم ولی بالاخره موفق شدم یه کاری پیدا کنم نمی دونین روحیه ام دو چندان شده واسه دخترم الان ساعت 2:30 می رم دنبالش با هم می ریم خونه غذا می خوریم ( البته تو مهد غذا می خوره ) بعدش با هم نقاشی می کشیم، می خوابیم بعدش اگه بشه می برمش پارک شام هم درست می کنم چون شوهرم نهار می بره شرکت پس باید یه غذای خوب باشه حاضری نمی شه خونه رو هم هفته ای یکبار جمعه ها تمیز می کنم و در طول هفته هم اگه وقت شد این بود انشای من ولی اصلا به حال خانمهای خونه دار حسرت نمی خورم و اصلا هم دوست ندارم جای اونا باشم و از برخی از تفکرات متاسفم که اینجا با اونا روبرو شدم
مامان ستایششششششششششش درود بیکران بر توووووو
2810