2777
2789
عنوان

اگ دوس داشتی بگو چندسالگی عاشق شدی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 62 بازدید | 57 پست
مرسیییی قشنگمممم خعلییی مهربونیی :))) خودت رشتت چی بوعد؟

مرسی گلم خودت مهربون تری ک     

من تجربی بودم الانم مامایی میخونم

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه دونه تایپ کده هات در مورد اسکیته اسکیت کار میکنی؟

نه ولی خیلی علاقه دارم

یکم فشار روم زیاده درحال حاضر

دوس دارم یچی رو دنیال کنم ک باعث بش یکم خودمو رها کنم و آرامش بیشتری داشته باشم

ولی فلن ک وقتشو ندارم شاید تابستون برم

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
من حدود یک ساله اسکیت in line یا همون چهار چرخ کار میکنم رشته فری استایل اگه سوالی داشتی در موردش می ...

وای مث فرشته نجات یهو ظاهر شدی برام  خدایا شکرت   

اسکیت چجوری رشته بندی میشه ؟

ینی تو هر رشته ای چی یاد میگیری و چه فرقی دارن باهم؟

وای مث فرشته نجات یهو ظاهر شدی برام   خدایا شکرت     اسکیت چجوری رشته بندی میشه ؟ ...

تو ام فرشته ای قشنگم :))) بین اسکیت رشته های مختلف داره که اصلی هاش فری استایل و کلاسیک هستن که واسه هر کدوم باید اول دو سه ترم که حدود یک ماه هست پایه بری بعد میتونی رشته تو انتخاب کنی و اگ میخای بزن تو اینترنت کلاسیک و فری استایل رو ببینی کلاسیک حرکت نمایشی هست و فری استایل هم همون حرکت ها بین مانع 

تو ام فرشته ای قشنگم :))) بین اسکیت رشته های مختلف داره که اصلی هاش فری استایل و کلاسیک هستن که واسه ...

میشه ینی منم یه روزی بتونم برم  

من خیلی خرج دارم   مگ اینک خودم کار کنم جایی بتونم هزینه کلاساشو بدم چون تا جایی ک شنیده یکم گرونه انگار

کلاس ها و کفشش نه؟

تو ک تجربه اسکیت داری حتمن یه تاپیک بزن و هرچی میدونی بگو بنظرم استقبال میشه ازش  

کدوم شهری؟

من یزدم عزیزم

اکادمی اسکیت های خوبی هست بگرد پیدا میکنی ....آره کفش و وسایلش رو میتونی یه چیز خوب تا دو میلیون و ه ...

مرسی از کمکت