2777
2789
عنوان

اگ دوس داشتی بگو چندسالگی عاشق شدی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 62 بازدید | 57 پست
اتفاقن این حرکتت خوب بوده چش تو چش شدین ب فکر فرورفته ک چقدر دختر باحالی هسی   جدی میگم  ...

بیین پسری بود که اصلا با هیچ دختری نبود و اصلا از عشق چیزی حالیش نبود چند وقت بعد این که مامان بابام فهمیدم اومد پی ویم حالمو پرسید  خیلی بیخییاله اصلا هیچی براش مهم نی بهش گفتم تو از کی تا حالا حال این و اونو می پرسی گفت چون تو مهم بودی پرسیدم..البته اون نمی دونه مامان بابام فهمیدن من بهش گفتم دوسش دارم .... خلاصه بهش گفتم دیگه دوست ندارم و  همه چی رو خراب کردم....الانم دوباره عید قراره ببینمش هعیییییی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیین پسری بود که اصلا با هیچ دختری نبود و اصلا از عشق چیزی حالیش نبود چند وقت بعد این که مامان بابام ...

چرا انکار کردی علاقتو ؟

حس کردی از سر اجبار بهت پی داده؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
چرا انکار کردی علاقتو ؟ حس کردی از سر اجبار بهت پی داده؟

نه ببین مامان بابام خیلی ناراحت شدن که من بهش گفتم دوسش دارم بعدم منم به خاطر اونا گفتم دیگه دوست ندارم واسه همین...البته اونا نمی دونن بهم دوباره این پیامو داده که واسم مهمی

نه ببین مامان بابام خیلی ناراحت شدن که من بهش گفتم دوسش دارم بعدم منم به خاطر اونا گفتم دیگه دوست ند ...

آخی پس دوست داره

عب نداره اگ علاقه دوطرفه باش این حرف شنیدنا می ارزه

فق اون بچس هنوز و خانوادت شاید یکم بخاطر این ناراضین

بهش زمان بده هروق ک بتونه 

جدی کنید رابطه تون رو

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
یه سوال چند سالته حس میکنم خیلی منو میفهمی 

یه ماه و چند روز دیگ میشه 20 سالم    

پسردایی پسرعمه پسرعمو پسرخاله کدوم؟     چجوری فمیدین بهم علاقه دارین؟

پسر دایی بابامه😅 خب ایشون اولش حسشو ب من گفت . باهم در ارتباط بودیم یا کامل تر بگم ( دوست بودیم یک سال ) دیگه توی همین رابطه علاقه من شکل گرفت و هرروز بیشتر میشد .من کنکورمو دادم و اومد خواستگاری و ازدواج کردیم در آخر.

آخه میدونی اون رشتش ریاضیه منم انسانی اون میخاد مهندس بشه و منم ۳ سال دبیرستان که تموم شد میخام تو دانشگاه آشپزی بین الملل بخونم واسه همین راه زندگیمون خیلی از هم جدا عه

پسر دایی بابامه😅 خب ایشون اولش حسشو ب من گفت . باهم در ارتباط بودیم یا کامل تر بگم ( دوست بودیم یک ...

ایول پسر جنم دار و با معرفتی بوده پس  

قشنگ ترین روزها رو در کنار هم داشته باشن عزیزدلم   

آخه میدونی اون رشتش ریاضیه منم انسانی اون میخاد مهندس بشه و منم ۳ سال دبیرستان که تموم شد میخام تو د ...

رشته تحصیلی ک مهم نیس مهم اینه حرف همو بفمین و درک متقابل داشته باشین

وای چقد خفن جدن کشورمون به آشپزهای درجه یک نیاز داره

ک تو ایران خیلی بهش اهمیت نمیدن ولی خارج کشور رستوران های معروف تحصیلات آکادمیک می گذرونن

ولی نمی دونستم واقن ک تو ایران هم دانشگاه داره؟

کنکور هنر باید بدی ینی؟

بیشتر بگو دوس دارم بدونمممممممممم    

حقوقش الانم تو ایران خیلی خوبه مثلا ماهی ۱۲ میلیون به بالا تو دانشگاه آزاد  هم میتونی بدون کنکور بری رشتش باحاله خعلی ولی کنکور هم دارع واسه دولتی ببین رشتش زیاد بین مردم گفته نشده ولی حقوقش و ... خیلی خوبه 

حقوقش الانم تو ایران خیلی خوبه مثلا ماهی ۱۲ میلیون به بالا تو دانشگاه آزاد  هم میتونی بدون کنکو ...

ایول انقد از این آدمایی ک همیشه مسیر خودشون رو میرن 

و دنبال تقلید از بقیه نیستن خوشم میاد  

از همشونم موفق تر میشن 

چون حرف و منطق شخصی خودشو دارن

بعد 90 درصد مردم ما درآرزوی پزشکی و .. خودشونو باختن 

انگار دیگ هیش شغلی نیس ک درآمدزا باش

میدونم ک آینده روشنی داری خانم آشپز نمونه  

ایشاله هم ک بهم برسین و روزهای عشقولانه تون رو بسازین