2777
2789
عنوان

اگ دوس داشتی بگو چندسالگی عاشق شدی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 62 بازدید | 57 پست

تجربه نکردم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از ۱۳ سالگی و همچنان بعد چند سال دوسش دارم و چون خونوادم فهمیدن چون فامیل بود ....عشقش ته دلم هست ول ...

عشق فامیلی خیلی بده 

ن می تونی اعتراف کنی ن هیچی

کوچیک ترین حرکتی هم بزنی تخریبت میکنن  

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
از 19 سالگی شکل گرفت ولی 21 سالگی ببعد اونج گرفت 🙁 خودمم نمیدونم دقیقا چرا.. 

چرا اعتراف نمیکنی بهش؟

اگ فامیلی نیس یه حرکتی بزن حداقل ک بفمه حسی داری

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
عشق فامیلی خیلی بده  ن می تونی اعتراف کنی ن هیچی کوچیک ترین حرکتی هم بزنی تخریبت میکنن   ...

ببین همه کل فامیل میدونستن حتا خودم رفتم بهش گفتم یه روز مستقیم که من عاشقم اونم پا داد ولی وقتی خونوادم فهمیدن همه چی به باد رفت الانم قراره عید دوباره ببینمش نمی دونم چطوری بهش نگا کنم اصلا ۱۷ سالشه

تجربه نکردم 

دلم روشنه ب این زودیا تجربش میکنی 

با یه آدمی ک واقن ازش خوشت بیاد

و قابل اعتماد باش  

ببین همه کل فامیل میدونستن حتا خودم رفتم بهش گفتم یه روز مستقیم که من عاشقم اونم پا داد ولی وقتی خون ...

چجوری فامیلا می دونستن از کجا آخه؟

۱۹ سالگی عاشق شدم ك الان شوهرمه فامیل هم بودیم

پسردایی پسرعمه پسرعمو پسرخاله کدوم؟  

چجوری فمیدین بهم علاقه دارین؟

دلم روشنه ب این زودیا تجربش میکنی  با یه آدمی ک واقن ازش خوشت بیاد و قابل اعتماد باش   & ...

مرسی مهربونم 🤍

نورو برکت ب زندگیت

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
انقد ضایه بازی در آوردم جلو همه و به همه گفتم آره من دوسش دارم به دختر عمه هام اینا....

چرا سیاست نداری دختر  

خب ببین تو حرفتو زدی حالا دیگ نباید حرکتی بزنی اگ 

بخوادت خودش میدونه چیکار کنه 

جلو فامیل هم وقتی دوتاتون بودین خیلی عادی رفتار کن

چرا سیاست نداری دختر     خب ببین تو حرفتو زدی حالا دیگ نباید حرکتی بزنی اگ  بخوادت ...

هعب اصلا سیاست ندارممم اصلاا ‌....تازه یه بارم تو ۱۳ سالگی براش تو مهمونی کاپوچینو آوردم ریخت روش جلو همه :)))

هعب اصلا سیاست ندارممم اصلاا ‌....تازه یه بارم تو ۱۳ سالگی براش تو مهمونی کاپوچینو آوردم ریخت روش جل ...

اتفاقن این حرکتت خوب بوده

چش تو چش شدین ب فکر فرورفته ک چقدر دختر باحالی هسی  جدی میگم 

پسرا از اتفاق های غیرمنتظره خوش شون میاد