2777
2789
عنوان

یه دختر ۱۲ ساله....

56 بازدید | 18 پست

به نظر شما نوجوون حساب میشه؟چه توقعاتی ازش دارین؟

به سن کاربریم نگاه نکنینااا دوساله عضوم رمزم یادم رفته متاسفانه🤣🗿

به نام خداوندرنگین کمان💛 برای کیان 🌿  ۱۴،۱۵،۱۶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۲ تا ۱۸ نوجوونه،توقع داریم درسشو بخونه ورزش کنه زبانم یاد بگیره

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
اون قسمت که رمزمو فراموش کردم میزدی یه شماره میدادی رمزو برات ارسال میکردن به همون شمارع

میزنم شمارمو هم میزد نامعتبر کلا با ی شماره دیه اومدم

خودم ک ۱۲ سالم نیست ک

ببخشید فکر کردم خودت رو‌گفتی،ولی کلا ۱۲ساله نوجون حساب میشه،تو سن حساسیه،باید مراقب باشی باهاش کل کل نکنی،بزاری تو خودش باشه تا با خودش و تغییرات سن و سالش کنار بیاد

چرا جای بچه هاتون تصمیم میگیرید؟!

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

خودم ۲۰ سالمه،ولی متاسفانه به خاطر کار مادرم من اکثر روزا  کنار خواهرمم ،ک ۱۲ سالشه،خیلی گوشه گیره،بیشتر با دوستاش راحته و کلا کاری به کسی نداره،درسش عالیه ولی از بابت گوشه گیریش نگرانم ،اکثرا تو اتاقشه

چرا جای بچه هاتون تصمیم میگیرید؟!

اینا زندگیه نرماله یه بچه سالمه،کدوم تصمیم؟

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
خودم ۲۰ سالمه،ولی متاسفانه به خاطر کار مادرم من اکثر روزا  کنار خواهرمم ،ک ۱۲ سالشه،خیلی گوشه گ ...

کلا مامانم زیاد کنارش نیست اکثر حرفاش با دوستاشه

خودم ۲۰ سالمه،ولی متاسفانه به خاطر کار مادرم من اکثر روزا  کنار خواهرمم ،ک ۱۲ سالشه،خیلی گوشه گ ...

دکتر هولاکویی میگه ورزشایه گروهی خیلی تو روحیه نوجوونا موثره،ورزش دوست نداره؟