2777
2789
عنوان

بچه نوزاد جاری رو قبول میکنید ک نگه دارید چندساعت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 69 پست

مگه نگهش نداشتی!؟دیگه قیافه اش برا چیه؟

بهتره رو خودتون کار کنید ،اینجوری فقط عذاب میکشی رضایت اون یا نارضایتیش چه تاثیری رو زندگی شما داره؟! ک اینجوری درصدد جلبش هستید!

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
بچشو نگه داشتی ی بار دستتم درد نکنه ولی خدایی اخلاقت خوب نیس بعضیاهرکارکنی براشون بازم ازت ناراض ...

ازاون روز بچم ی با رفته خونشون در باز نکرد عمدافک کنم باز نکرد. ازین ناراحتم.  بچم گناه داره. 

رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوزاد دوس دارم تو بگو همسایه

ولی جاری نه 😊

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اگه قبول میکردم همیشه می‌آورد. چون اخلاقش میدونم. 

م.ه همسرتون بچه رو نگرفته اورده؟دوباره پسش دادین بهش؟

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
ازاون روز بچم ی با رفته خونشون در باز نکرد عمدافک کنم باز نکرد. ازین ناراحتم.  بچم گناه داره.&n ...

ولش نکن نذار بچه ت بره خونشون دیگه

بالاخره بعد از چند سال مبارزه با وسوسه تسليم شدم و عضو ني ني سايت شدم😁😁
خب من اصلا بچمو دست کسی ندادم ونمیدم. بچه کسی روهم تمیگیرم

خب تو هم صددرصد بهش نیاز پیدا می‌کنی نباید اینطوری بهش میگفتی 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
ازاون روز بچم ی با رفته خونشون در باز نکرد عمدافک کنم باز نکرد. ازین ناراحتم.  بچم گناه داره.&n ...

خب بچتو نفرست.  این جور که معلومه بچه ی شما هم زیاد میره و میاد خونه ی عموش. بهتر بود بچش رو نگه میداشتی.  دنیا اینقدرام سخت نیست که شما  سختش گرفتی.    ادم که نوزاد داره خیلی گناه داره. کمک شما دلگرمیش بود. ایشونم قطعا بعدها تلافی میکرد برات

خب تو هم صددرصد بهش نیاز پیدا می‌کنی نباید اینطوری بهش میگفتی 

ن من اصلا هیچ کاریم ب کسی نمیدم هیچوقت

رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎

منم میترسم بچه کسی رو نگه دارم واقعا مسئولیته اتفاق که خبر نمیکنه یه لحظه یه چیزیش شه تا عمر داری باید جواب پس بدی منم باشم قبول نمیکنم مگه درحضورخودش نگه دارم که مثلا کارشو بکنه