2777
2789
عنوان

بچه نوزاد جاری رو قبول میکنید ک نگه دارید چندساعت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 69 پست

خیلی دچار استرس میشم اصلا دوست ندارم در موارد غیر اضطرار نگه دارم

مگه اینکه واقعا لازم باشه اینطور وقتا هم اگه بشه که برید خونه مادرشوهری یا خواهر شوهری یا از اونا پیشتون باشن خوبه

خدایی نکرده اتفاقی افتاد شر نشه

بچه خواهرشوهرم سه چهار ماهش بود گفت بیزحمت فردا هستی بدم بهت برم دکتر

جایی که میخواس بره دکتر نیم ساعت فاصله بود باخونه من.گفتم نه عزیزم بچه گریه کنه و گشنش بشه من دستم جایی بند نیستم نمیتونم قبول کنم.راستشو گفتم

🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به هیچ وجه. نوزاد بسیار حساس هستش حتی آب دهانش بپره توی گلوش مسئولش شما هستی. خیلی مودبانه بگو ...

خب من خودم بچه دارم تجربه هم دارم ولی حوصله نوزاد ندارم. بچه دوساله داره گاهی میادخونم ما. از قتی این بهش گفتم. نیومده قهرکرده فک کنم. حالاچجوری ازدلش دربیارم فقط ب این خاطر ک بچم بعضی وقتامیره خونشون. وگرن رابطه ای ندارم باهاش ودوس ندارم کسی ازم ناراحت باشه.  

رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎
چی گفته بود ببخشید اگه دوس داری بگو

رفته بود گفته بود بچمو زده درحالی بچه هامون همسنن ومن تا حالا دست روی بچه خودمم بلند نکردم وکلا مخالف زدن کودک هستم.وقتی شنیدم تعجب کردم فکر نمیکرد به گوشم رسیده باشه دفعه بعد که آورد بهش گفتم واز اون روز قطع رابطه کردم باهاش

خب من نگه داشتم. وقتی اومد بهش گفتم من مسوولیت نوزادقبول نمیکنم خیلی سخته. شوهرم تحویل گرفته بود رفت ...

قطعا کم عقله ک رفته تو قیافه

الان غمت چیه جای اینکه اون ازاین قضیه ناراحت باشه توناراحتی

مادری ک بچه ی ماهشو بسپره ب جاری دیگه اصلا حرف زدنم نمیاد😐

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

نه  اصلا مسئولیتشو قبول نمیکنم  چون اگه یبار قبول کنی بعد دیگه تا آخر وظیفت میدونن اگر ی ...

دقیقا چون آدمایی هستن ک میدونم پرومیشن. ولی فک. کنم یکم تندرفتم

رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎

جاری من بچه مو نگه میداشت

مای بیبیشو عوض میکرد

اگه پی پی کرده بود میشستش

خدا من رو بکشه براش......بچه دار نمیشه......قلبم تیکه تیکه میشد این کارها رو که میکرد😔😔😔

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
بله هر دو جاریم رو نگه داشتم بچه هاشو  جاریم اینا هم بچه های منو نگه داشتن

خب من اصلا بچمو دست کسی ندادم ونمیدم. بچه کسی روهم تمیگیرم

قطعا کم عقله ک رفته تو قیافه الان غمت چیه جای اینکه اون ازاین قضیه ناراحت باشه توناراحتی مادری ک ب ...

خیلی اخلاق بدی دارم همش عذاب وجدان دارم. دوس دارم همه راصی باشن ازم. آخه تویه ساختمونیم.  اعصابم خردمیشه. دوس ندارم بهم بی محلی کنه و احترامموازدست بدم

خب من خودم بچه دارم تجربه هم دارم ولی حوصله نوزاد ندارم. بچه دوساله داره گاهی میادخونم ما. از قتی ای ...

قرار بود همیشه نگهش داری؟یا یه دفعه برا چند ساعت؟

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
قرار بود همیشه نگهش داری؟یا یه دفعه برا چند ساعت؟

اگه قبول میکردم همیشه می‌آورد. چون اخلاقش میدونم. 

خیلی اخلاق بدی دارم همش عذاب وجدان دارم. دوس دارم همه راصی باشن ازم. آخه تویه ساختمونیم.  اعصاب ...

بچشو نگه داشتی ی بار دستتم درد نکنه

ولی خدایی اخلاقت خوب نیس بعضیاهرکارکنی براشون بازم ازت ناراضی هستن

اونم جاری ک دستتو بکنی عسل جای تشکر گازمیگیره

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم