بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه به هیچ وجه. نوزاد بسیار حساس هستش حتی آب دهانش بپره توی گلوش مسئولش شما هستی. خیلی مودبانه بگو ...
خب من خودم بچه دارم تجربه هم دارم ولی حوصله نوزاد ندارم. بچه دوساله داره گاهی میادخونم ما. از قتی این بهش گفتم. نیومده قهرکرده فک کنم. حالاچجوری ازدلش دربیارم فقط ب این خاطر ک بچم بعضی وقتامیره خونشون. وگرن رابطه ای ندارم باهاش ودوس ندارم کسی ازم ناراحت باشه.
رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎
رفته بود گفته بود بچمو زده درحالی بچه هامون همسنن ومن تا حالا دست روی بچه خودمم بلند نکردم وکلا مخالف زدن کودک هستم.وقتی شنیدم تعجب کردم فکر نمیکرد به گوشم رسیده باشه دفعه بعد که آورد بهش گفتم واز اون روز قطع رابطه کردم باهاش
خب من نگه داشتم. وقتی اومد بهش گفتم من مسوولیت نوزادقبول نمیکنم خیلی سخته. شوهرم تحویل گرفته بود رفت ...
قطعا کم عقله ک رفته تو قیافه
الان غمت چیه جای اینکه اون ازاین قضیه ناراحت باشه توناراحتی
مادری ک بچه ی ماهشو بسپره ب جاری دیگه اصلا حرف زدنم نمیاد😐
ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥ جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥ باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥ چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥ منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥ کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥ معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥ رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥ جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥ جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم
ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥ جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥ باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥ چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥ منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥ کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥ معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥ رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥ جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥ جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم