2777
2789
عنوان

واییییی معضل بزرگ لباس پوشیدن دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 68 پست
از گوگل و این جاها استایلای مختلف دخترای هم‌سن و سالشو بهش نشون بده بگو دوست داری از تیپو امتحان کنی ...

این کار میکنم 

ولی قبول نمیکنه

من صبرم تموم شده

نمیتونم دیگه پیراهن تورتوری ببینم تنش

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از وقتی یادم همینطور بود چند بار بردمش میره لباس عروس انتخاب میکنه  

عزیزم دخترمنم اینجوری ،هرسری باید کلی ترفند بزنم،اول اینکه لباسهایی که مناسب این فصل نیستن رو قایم کن جایی که اصلا نبینه وبلیز یاشومیز باشلوار ست بده بدوزند که دم استین ویقه اش یا دمپا شلوارش کمی تور بزنند که خوشش بیاد وبپوشه یعنی اگرمی خواهی پیراهن روبگیری باید جایگزین مناسب شبیه  لباسش بهش بدی اگر یکدفعه ای همه رو معدوم کنی وبلیز وشلوار معمولی بدی یکدفعه ای بدتر لج میکنه ،سعی کنین بازبون قانعش کنین مثلا دخترمنم اینجوری بود می گفتم الان که زمستون خدا اومده لباسهای تابستونی روبرده ولباس زمستونی گذاشته ماهم بایدبپوشیم ولی جلوی چشمش اصلا قایم نکنید حساس میشه بگین ببین برای من وباباهم خدا لباس گرم گذاشته همه امون بایدبپوشیم ،دوباره مجدد فصل بهار همین کارو بکنید

اینطور که گفتی پس فقط دوتا کار میتونی بکنی  یا اینکه ولش کنی بزاری هرچی میخواد بپوشه،شاید از س ...

کار دوم انجام میدم

چون دیگه واقعا تحملم تموم شد

ی بار جمع کردم تا شب گریه کرد اینقد گریه کرد تا بالا آورد پدرش اومد تنش کرد

ولی میخوام دوباره این کار کنم 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
2805

پسر خواهرشوهرم تو همین سن که بود فقط شلوار لی جذب و خیلی تنگ می پوشید به هیچ صراطی هم مستقیم نبود

کم کم درست شد

توام حرص نخور 

یکم بی تفاوت باش تا اونم حس نکنه شما به این مساله حساسید 

پسر منم اینحور بود.

انقدر دعوا و جنگ اعصاب داشتیم که نمو.

یه روز شوهرم عصبی شد یه جورری از دستش داد زد و خودشو زد که تا مرز سکته هم رفت بخدا.

من‌گرفتم زدمش.

ولی تا الانم خوب نشده.ده سالشم هست.

انقدر لباس نو و گرون و مارک بخشیدم به این و اون که نگوووووو

هیچی نمیپوشه

من چی بگم ک دخترم اصلا شلوار نمیپوشه....الان‌هوا سرد شده بساط داریم...دعوا داریم...اعصابمم خراب میشه...فقط از باباش ی کم حساب میبره پارک رفتنی بلیز شلوار میپوشه....ولش کن ی چند وقت دیگ اینا برات خاطره میشه بخای سخت بگیری خودت اذیت میشی...بزرگ  براش تعریف میکنی باهم کلی میخندید دختر منم ۴سالشه

دختر منم الان پیرهن پوشیده بدون شلوار تو خونه....عشقشم هست همینجوری بره بیرون ولی چون خورده زمین پاش زخم شده براش خاطره شده میدونه الان سرده ی چی‌باید پاش‌کنه

من دخترم یک سال و هشت ماهشه، از الان شروع کرده خودش انتخاب کنه چی بپوشه، یک دست لباس بیرونی شو فقط دوست داره چیز دیگه میارم میگه این دوس نه، به زور بپوشونم گرررررررررریه جیییییغ

کار دوم انجام میدم چون دیگه واقعا تحملم تموم شد ی بار جمع کردم تا شب گریه کرد اینقد گریه کرد تا با ...

این کارا چیه؟؟؟!!!!! 

بخاطر ی لباس میخوای دخترتو طوری ناراحت کنی ک مثل دفعه قبل گریه کنه تا حدی ک بالابیاره؟!! دفعه قبلم اشتباه کردی

خب بپوشه جوراب شلواری و... مگه چی میشه؟ سلیقه اشه

اونوقت ادم بزرگا شکایت میکنن ک چرا همسرمون ب سلیقه مون احترام نمیذاره، شاید اوناهم والدی داشتن ک به سلیقه‌شون بها نمیداده!! الان دارن رو بقیه خالی میکنن عقده هاشون رو... 

بذار بیرون هرچی میخواد بپوشه ولی تو خونه پیراهن بدون جوراب شلواری بپوشه، چون خونه گرمتره

اونم حساسیت شمارو میبینه ک لج کرده، مطمئن باش. 

ی کاربری بالا راه حل خوب داد ک با ملایمت باهاش صحبت کن اگر فایده نداشت ولش کن از سرش میافته بعد ی مدت

تروخدا به روح و روان بچه اسیب نزن اونم بخاطر ی موضوع بی اهمیت که نه ب سلامتش ضربه ای میزنه نه جنایته و نه فاجعه...  فقط صرفا تو سلیقه شما نیست

ب حرف این کوته فکرایی ک میگن اگه الان کنترلش نکنی بزرگ شد نمیتونی جمعش کنی هم توجه نکن، حال ادم بهم میخوره از این تفکرات احمقانه راجع به ی بچه کوچیک ک فقط لباس چین چینی و توری دوست داره

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

وای خدایا دلم ضعف رفت براش خدا حفظش کنه آرزوم بود دختر داشتم همش پیراهن میپوشوندم برای زمستونم پیراهن جنس کبریتی و مخمل و کتان می‌دوختم با جوراب شلواری زمستونی به خداکه ضعف کردم براش 😍😍😍😍خونه ما کلا همه چی پسرونس خدا حفظشون کنه فقط توپ و ماشین و پیراهن و شلوار 😂

2810