2777
2789
عنوان

رها شدن از شر موجودات غیراورگانیک(ترسوها و باردارها نیان)

| مشاهده متن کامل بحث + 14195 بازدید | 87 پست
خداروشکر که مشکلت حل شده ولی من دیگه پیش دعا نویس به هیچ عنوان نمیرم. البته همزاد گاهی اوقات خوبه ...

فدات عزیزم  بعضی دعا نویسا واقعا شیادن همزاد منم خیلی وقتا اتفاقایی که قراره بیفته رو تو خواب بشکل یه گربه یا بچه میگه حس ششمم میده بهم 

خدایا شکرت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر روز اینارو بخونیم؟

بله عزیزم 

میتونین همه شو باهم یا تیکه تیکه تو طول روز بخونین

من بعد از نماز صبح سوره ها رو میخونم

بعد از نمازعصر صلوات و استغفاز

بعد از نماز عشا یا نور و زیارت آل یس

@قندنمک    

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

پس اینارو خر شب بخونم و ب سمت شوهرم فوت کنم؟ بار اولم ک ی نیت قرب الهی بخونم؟ تایمش فرق میکنه؟ ...

عزیزم اصلا مهم نیست تایمش کی باشه از اذان صبح تا ساعت ۱۲ شب هر وقت دوست داشتین بخونین

شوهرتون بود فوت کنین نبود هم مهم نیست.مهم نیته

این چله برای هرمشکلی جوابه

چله نور یعنی چی عزیزم میشه دقیق بگی من نمیدونم . منظورت اینکه هر روز ۱۰۰ بار بگیم یا نور ؟ یا هر روز ...

بله هر روز ۱۰۰ بار میگی یانور

صفحه اول کامل نوشتم اگر بازم سوالی داری بپرس عزیزم

از داداشتون مسلمانه؟ تو قسمت کتف و گردن احساس سنگینی میکنن؟

مسلمون و کافرو نمیدونم ولی خودش تعریف میکنه مواقع حساس خیلی بهش کمک میکنه 

مثلا توی صندوقهای خونگی اسم داداشم همیشه جز ۳ نفر اوله

کلا شانس داره براش