2777
2789
عنوان

9 سالگی مادر شدم دنیای مادرانه تو اوج کودکی

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 46 پست

من عروسک نداشتم 

ماشین و تفنگ و..داشتم کلی . 

یه عروسک وقتی دبیرستان بودم‌مامانم خرید . 

زیاد از عروسک خوشم‌نمیومد.‌

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مادر خیلی عروسکای خوشگل بودم فکر کن ۴۰سال پیش پدرم از دوبی عروسک خریده بود با امکانات عروسکای الان خیلی دوسش داشتم اسمش مریم بود .ولی الان مادر هیچ بچه ای نیستم خدا منو لایق ندونست خیلی بده

Javahrdozibarok@

اینجا رسما دیوونه خونه شده

خودپارگی به قصد پربازدیدی

ببخشید بی ادبیه

ولی عنوان تاپیک ها هر روز بدتر از دیروز

یکی میزنه این روز قبلشم یکی زده نی نی مون تازه دنیا اومده ولی کوره برای اینکه راه نیفته بخوره زمین دستو پاش بستیم

اخر تاپیک میگه گاومون زاییده خب 😐

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

من ۳۳سالگی مادرشدم

خیلی ام تفاوت سنی نداشکم باهات

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
آخییی😍  منم یه دختر و نوه داشتم که اون سالا مد بود اسم دخترم نگین و اسم نوم نازیلا بود😅

واااای تا نوه و عروس و دومادم پیش رفته بودی؟ ماشالا سرعتتتتت😂

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
خب شماها بگین از دنیای مادرانتون تو کودکی چجور بود؟ من حتی روشو با پتوی میپوشوندم که سردش نشه 

شما چ روحیه لطیفی داشتید

من کلا عمرم ب عروسک ها میگفتم حرف بزنید بخدا به هیچکس نمیگم😐😂😐😂😐😂😐😂🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

دختر منم تو ۴ سالگی مادر شد   کلی دختر و پسر   به نام‌های

بهار  حدیث  انارک فرشته  تیانا

الکس علی حسین

ولی از ده سالگی  حوصله مادری کردن نداشت به باباش گفت همه رو جمع کن بزار انباری

الان با آجر بازی هاش تیله هاش  مروارید هاش  فروشگاه باز کرده گاهی اوقات برنج فروشی هم میکنه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
منم مادر خیلی عروسکای خوشگل بودم فکر کن ۴۰سال پیش پدرم از دوبی عروسک خریده بود با امکانات عروسکای ال ...

عزیزم نگو این طوری،مطمئن باش خیلی زود مامان یه عروسک واقعی و ناز میشی😍

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
اینجا رسما دیوونه خونه شده خودپارگی به قصد پربازدیدی ببخشید بی ادبیه ولی عنوان تاپیک ها هر روز بد ...

خب فانه دیگه پارگی کجا بود بی جنبه ؟؟ 🤣🤣

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
خب فانه دیگه پارگی کجا بود بی جنبه ؟؟ 🤣🤣

عزیزم خب من نیومده تو تاپیک گفتم خدااا چرا همچین چیزی ممکنه مگه ، کلی حرص خوردم ، نوشتی دنیای مادرانه تو اوج کودکی مشخصه طرف بچه زاییده دیگه ، وگرنه همه دخترااز نوزادی عروسک داشتن 😂

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️