2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بد تیست برلی کسی که شرایطش رو نداره ولی تجربه کردن دانشگاه و دور سدن از خانواده بهتره

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
مجازی چطوریه من پیام نورم یک جلسه تا به الان سر کلاس نرفتم

چرا نرفتی سر کلاس؟؟

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!
و به رشته ات بستگی داره میخوای چی بخونی؟

من رشتم حقوقه بخاطر کار و شغل نمیتونم سرکلاس برم از طرفی هم خیلی دلم میخواد درسمو ادامه بدم

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜

چجوری باید مجازی ثبت نام کنیم چه سایتی کجاست راهنمایی میکنی گلم منم اونجوری راحت ترم واینکه امتحاناشم مجازیه وهر رشته ای میشه؟

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
2810