بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پیام نور مرکز شهرمون قبول شدم ولی برای انتخاب واحد بعضی دروس مجازی برای مرکز شهرهای دیگس،موقع امتحانات این دروس حتما باید برم او شهر ک جلو درس نوشته یا شهر خودم؟
جان من وای خوب شد یکیو پیدا کردم کلاسش برگزار میشد؟ مدرکش معتبره؟ من میخوام بیام پی ...
بله معتبره
کلاساش عالیه حتی چیزی نیاز باشه میتونی تکرار کلاسو ببینی ، امتحانای میان ترمش مجازیه ولی پایان ترم حضوری باید بری ، برای ارشد که ۸ نمره میان ترم بود پایان ترم اگه ۴ هم میاوردیم پاس بودیم خیلی خوب بود من واقعا راحت بودم ، بعد خوبی پیام نور اینه که امتحانای پایان ترمش مثل کنکور سراسری هست یعنی سلیقه استاد توش دخیل نیست ، نمونه سوالهای ترمای گذشته هم همیشه در دسترسه ،من خیلی وقتا فرصت نداشتم فقط نمونه سوالای ترمای قبلو میخوندم نمره خوبی هم میگرفتم
لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!