2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلاخیلی خوب بودم اگرکسی اینجامیگفت نمیتونم پولاموپس انداز کنم تعجب میکردم الان خودم نمیتونم دچارکا ...

کافی هدف بذاری یااینکه احساس نیاز ب پس انداز مثلا اولش خودتوبترسون ک نیازت بشه دستت جلوکسی درازنیس

خودمم پس اندازم بشدت ناچیزه چون اقساطم حدود90درصد حقوقمه ولی دو ماه شروع کردم

اگ بتونی از اسنپ پارسیان اقساطی بخری تشویق میشی

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
باید باخودت خوش قول باشی من اگ بدهکارباشم بخودم متعهدم بهشالبت اینم بگم من ازکسی نمیگیرم فقط بانک بد ...

مسئله اینه میگم ول کن  دفعه دگه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
مسئله اینه میگم ول کن دفعه دگه

خب این یعنی عدم تعهد بخودت و حرفت

همون لحظه منصرف شو

من ی فروشگاه بزرگ سرراهمه قیمت لباساش خوبه هروز از درشرد میشم

لباس لازمم هستم همین نیم ساعت پیش 3تالباس برداشتم گذاشتم سرجاش لحظه اخرگفتم توکارتت نداری اینقد و تازه چهارمه تا 30ام ماه 26روزمونده حق نداری

من بخاطرشرایط زندگیم قسط زیاد دارم خیلی نمیتونم ازادی عمل برای خرج داشته باشم ولی دوماهه ازهمون باقی مانده حقوقم پس اندازمیکنم شده 500هزار

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

هیچی 😄

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب این یعنی عدم تعهد بخودت و حرفتهمون لحظه منصرف شومن ی فروشگاه بزرگ سرراهمه قیمت لباساش خوبه هروز ا ...

ببین 

چیزه

فروشگاهه کجاست 

😅

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

داشتم ولی قرض دادم ب همسرم و فعلا پس نداده🫠

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

دارم از همون اول اذدواج که قسط های جهیزیم تموم شد شروع کردم ب پس انداز 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
بهت پیشنهاد مدم قلک طلا بگیری برای شروع خیلی خوبه هزینه زیادی هم نمیخاد

این قلک طلا همه طلا فروشی ها دارن؟؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
2810