2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانا. چرا من نمیتونم تیکر بزارم؟ همش ارور میده
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
درخشان عزیز من احتمال خیلی زیاد انشالا اواسط دی نی نی ام به دنیا می یاد، هنوز اسمی انتخاب نکردم هفته هفت هستم دو روزه که گلاب به روتون یکم تهوع دارم که خیلی کوتاه می گیره بعدش خوب میشه یکم هم نفس کم می یارم موقع راه رفتن و پله بالا رفتن همین هیچ خوردنی خاصی دلم نمی خواد ولی اشتهام نسبت به قبل بهتر شده
منم تقریبا اواسط دی زایمانم هستش،بچه اوله،رژیم هم نگرفتم،اما حسم میگه پسره،هفته 6هفته،تهوع ندارم،ویارم ندارم هنوز،هفته دیگه سونو قلب میرم،غربالگری و انومالی هم میرم،فقط سینه هام بزرگ شده و یکم سفت شده،دردم میکنه،تکرر ادرار هم دارم،شبا موقع خواب 3_4بار میری wc,البته شاید بخاطر آمپول و شیاف پروژسترون باشه که استفاده میکنم
خدا جونم فقط میگم شکرت که مادر شدن رو برای من و دوستان مهربونم رقم زدی
سلام به همه منم برج 10 به امیدخدا نی نی ام بدنیا میاد الان اواخر هفته ای هفتم هستم البته از روی تاریخ اخریاخرین روز پریودی ولی هنوز دکتر نرفتم و سونو هم ندادم
فرناز عشق من ! متولد 29 اذر 94
دوستان میخواستم یه ادرسی رو براتون معرفی کنیم که بصورت ان لاین تاریخ تقریبی زایمانتون رو میگه http://mahshar.com/nutrition/duedate.html?%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D9%87%20%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%20%D8%AA%D9%82%D8%B1%DB%8C%D8%A8%DB%8C%20%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86 برید امتحان کنید و تاریخاتون رو اینجا هم اعلام کنید
فرناز عشق من ! متولد 29 اذر 94
سلام من هم تو هفته چهارم هستم تازه متوجه بارداریم شدم این بارداری دومم هست
قانون انتظار میگه منتظر هرچی باشی وارد زندگیت میشه پس دائم با خودت تکرار کن امروز منتظر عالیترین اتفاقها هستم
بارداری من خیلی غیر منتظره بود برام چون تازه اقدام کرده بودیم و من هنوز امادگیش رو نداشتم ولی خدا اینجور صلاح دید ... بارداری قبلی من خیلی سخت بود من استراحت مطلق بودم و دوباره باید همون راه رو طی کنم بیشتر از همه از اینکه باید سرکلاژ کنم ناراحتم چون خیلی غیر منتظره بود فمر هزینه هاش نبودیم
قانون انتظار میگه منتظر هرچی باشی وارد زندگیت میشه پس دائم با خودت تکرار کن امروز منتظر عالیترین اتفاقها هستم