2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سروین جان من شکمم درد میکنه، جاهای مختلف، گاهی زیر شکم گاهی زیر دلم سینه هام هم به شدت سنگین شدن و وقتی لباس میپوشم خیلی اذیت میشم اشتهام هم زیاد شده و هیچی نشده یه کیلو اضافه کردم
لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم...
سلام دوستای گلم لطفا منو تو گروه ادد کنین بچه اولم هست الان یک ماهه شدم میخوام هر چی زودتر بیام تو گروهتون
هر صبح،   پلکهایت،   فصل جدیدی از زندگی را ورق می زند،   سطر اول همیشه این است:   “خدا همیشه با ماست”   پس بخوانش با لبخند…  
من با گوشی میام خیلی سخته کار کردن با نی نی سایت لطفا منو تو گروه ادد کنین تا با شما بودن رو از دست ندم ♥♥
هر صبح،   پلکهایت،   فصل جدیدی از زندگی را ورق می زند،   سطر اول همیشه این است:   “خدا همیشه با ماست”   پس بخوانش با لبخند…