2777
2789

لطفاً دیگه نه بهش فکر کن نه انجامش بده... همینکه زندگیت خوبه خیلی عالیه و خودش یه نشونه خیلی خوبه چون نشون میده اطراف داره به سمت تغییر روند زندگیت پیش میره خودتم همراهش شو.. تو هم مثل من مشکل اعتماد بنفس و نا امیدی داری 

منم هیچ پس اندازی نداشتم هنوزم یه مقدار مشکل مالی دارم متاسفانه..بنظرم خیاطی و طراحی لباس و آرایشگری بهترین هستن هم برا خودت کاربرد دارن هم برا درامد زایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا الان تنها هنرم ابن بوده مثل بولدوزر از رویزندگیم رد شم هیچ سرمایه‌ای برا مغازه زدن ندارم شما بگو ...

آرایشگری یاد بگیر 

یا مثلا اپیلاسیون حرفه ای یاد بگیر ک کارت خوب شه 

برو تو خونه برا مشتری هات انجام بده 

نیازی ب مکان هم نداری و سیاری 😀

ی خانم چن سال پیش هم سن و سال تو میومد تو خونه برا مامانم انجام میداد چون مامانم شاغل بود وقت نداشت بده بیرون و آرایشگاه خودش و همه همکارانش مشتریس بودن درامدسم خوب بود

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
لطفاً دیگه نه بهش فکر کن نه انجامش بده... همینکه زندگیت خوبه خیلی عالیه و خودش یه نشونه خیلی خوبه چو ...

اینا عالین ولی نمیتونم از آرزوهای دور و درازم بگذرم که مثل خواهر برادرم به همه جا برسم... یا زن عموی سابقم که بعد طلاق خوشبخت عالم شد

خیاطی مشتری هست واقعا؟

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.
آرایشگری یاد بگیر  یا مثلا اپیلاسیون حرفه ای یاد بگیر ک کارت خوب شه  برو تو خونه برا مشت ...

علاقه ندارم به ارایشگری کاش مجبور نشم🤕 خژاطی خیلی بهتره اما نمیدونم درآمد داره یا نه

من قشنگگ درکت میکنم انگار عین همیم دقیقا منم فقط شکست رو شکست

برا همیناست حس میکنم مردن بهترین چیزه😭 ولی همین که درآمد داری ۶ هیچ از خیلیاااا جلویی

یاد گرفتن و تهیه وسایل خیاطی چقدر هزینه میخواد؟

من قرص خوردم 

با خواهرم دعوام شد و چند تا مشکل هم از قبل داشتم و همه اینا باعث شد تا واقعا دست به خودکشی بزنم ولی نشد و فقط بالا اوردم.

دکتر اورژانس یه پسر جوون و خوشتیپ بود ولی خیلی هم مهربون بود 

بهم گفت این دنیا جای خوبی برای موندن نیست ولی اون طرف هم خبر خوبی نیست چرا میخواستی بمیری؟؟؟

گفتم من خودم معلمم و همین حرفارو به شاگردام میزنم،به نظرت حالا دنبال جلب توجه بودم یا واقعا از زندگی خسته شده بودم؟؟دیگه هیچی نگفت....

ولی کاش همون شب نحس زندگیم تموم شده بود...چون زندگی من بد نیست و خب خوب هم نیست 

به نظرم بدترین نوع زندگی،زندگی خاکستریه که نه خوبه نه بد.تا میای به خوبیه امیدوار بشی گند میخوره توش و تا میای به گند عادت کنی یه چیزی امیدوارت میکنه.

علاقه ندارم به ارایشگری کاش مجبور نشم🤕 خژاطی خیلی بهتره اما نمیدونم درآمد داره یا نه

بستگی داره ... کارت حرفه ای باشه یا نه.. سرمایه داشته باشی یا نه(مزون دارا و تولیدیا وضعشون خوبه تولیدی سود کم ولی فروش بالا ولی مزون تعداد فروش کم و سود بالاس).‌‌و اینکه جای مغازه یا مزونت کجا باشه... قبلنا تو اینستا میشد تبلیغ کرد ک خرابش کردن😔  

من قرص خوردم  با خواهرم دعوام شد و چند تا مشکل هم از قبل داشتم و همه اینا باعث شد تا واقعا دست ...

من همیشه لحظه آخر کسی یا اتفاقی مانعم شد. به خودم میگم لیاقت مردن هم ندارم حتی

اقدامای من پرش از ارتفاع بودن معمولا یه بارم خواستم خودسوزی کنم که دقیقا همینطوری میگی یه چیزی مانع شد تو زندگی همیشه خاکستریم

بستگی داره ... کارت حرفه ای باشه یا نه.. سرمایه داشته باشی یا نه(مزون دارا و تولیدیا وضعشون خوبه تول ...

واقعا من هیچی پول ندارم هیچی

میترسم آخر از بی پولی و گرسنگی بمیرم

من همیشه لحظه آخر کسی یا اتفاقی مانعم شد. به خودم میگم لیاقت مردن هم ندارم حتی اقدامای من پرش از ار ...

من فقط میتونم بگم نخواستی که تموم شه،مثل من 

وگرنه میشد 

اونایی که به نهایت رسیدن میرن جایی میپرن که هیچ کس نباشه یا قرص نمیخوره

من فقط میتونم بگم نخواستی که تموم شه،مثل من   وگرنه میشد   اونایی که به نهایت ...

هرچند یه بارش واقعا بابام رو بالکن بود و نشد، خودسوزیه هم مشکلی که داشتم حل شد و واقعا جدی بودم، اما وقتی که دوستم منصرفم کرد و بقیه اینا رو شدیدا شدیدا باهات موافقم

برا همیناست حس میکنم مردن بهترین چیزه😭 ولی همین که درآمد داری ۶ هیچ از خیلیاااا جلویی یاد گرفتن و ...

بستگی به آموزشگاهت داره من ۵ تومن هزینه اموزش دوره نازک دوز و مانتو دوز کردم که الان شده حدودا هشت تومن و یه چرخ صنعتی خریدم هشت تومن(قیمت جدید همینه ارزون تر هم ممکنه باشه اما مطمئن باش از انتخاب چرخ صنعتی پشیمون نمیشی خونگی نخر ک کاربرد نداره زیاد) و یه سردوز پروانه خریدم سه تومن( سردوز صنعتی بتونی بخری خوبه البته اگر بکارت میاد و معمولا قیمتشون بالای پنج شیش تومنه)... چرخای خونگی هم هست مدل قدیمی(اون مشکیا که مامانامون داشتن) الان یه تومن میشه و مدلای جدید خونگی که اونا هم بالای پنج تومن ولی واقعا جالب نیستن.. یه قیچی و رنگهای مختلفی از نخ و پایه های مختلف چرخ(مثلا پایه زیپ مخفی و .. که خود اموزشگاهت بهت همه لوازم مورد نیاز رو میگه و یادت میده..) و چند تا خط کش و کاغذ الگو و ازین چیزا که نهایت رو هم قیمتشون یه تومن بشه...

2810