2777
2789
چون من برای زنده موندن خیلی ضعیفم نمیتونم از پس زندگی بر بیام

فکر نکن مردن آسونه... از کجا معلوم بعدش چی هست؟ کی از قبر بیرون اومده که برات بگه بعدش راحتی هست؟ بعدش دیگه زجر و غصه نیست؟ واقعا از کجا معلوم؟ حداقل تو این دنیا تو بیست سانت جا زیر یه متر خاک نیستی

منم دلم میخواد بمیرم ولی همش فکر میکنم مامان و بابام چی  حرفای مردم چی؟ من فقط حوصله زندگی کر ...

من میگم مامان بابام کنار میان

یه بار قبل اقدام براشون نامه نوشته بودم گفتم به در و همسایه بگم مهاجرت کردم با فامیلا هم رابطه نداریم زیاد

حتی خواستم شهر دیگه خودکشی کنم براشون حرف در نیاد ولی عرضشو نداشتم

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکن مردن آسونه... از کجا معلوم بعدش چی هست؟ کی از قبر بیرون اومده که برات بگه بعدش راحتی هست؟ بع ...

اینم هست

کلا آدم مذهبی‌ای نیستم اصلاااا ولی میگم شاید جهنم واقعیت داشته باشه تا ابد عذاب بکشم علاوه بر این ۲۳ سال

من میگم مامان بابام کنار میان یه بار قبل اقدام براشون نامه نوشته بودم گفتم به در و همسایه بگم مهاجر ...

میتونمبپرسم مشکلت چیه؟

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
میتونمبپرسم مشکلت چیه؟

مشکلم همه چیزه که اونا هم از یه چیزن، بی عرضگی من

منظورم اینه مهارت ندارم برم سر کار، جرات مهاجرت تحصیلی ندارم (با پول خواهرم، پدر مادرم وضعشون بده)، ایران بمونم هم هیچی بعد ۱۲۰ سال بهم ارث نمیرسه که بهش تکیه کنم ته تهش یه خونه ۵۰ متری جای معمولی کرج بتونم بخرم

من اوضاعم خرابه واقعا چند بار اقدام داشتم اما لیاقت مردنو هم نداشتم لحظه اخر کسی یا چیزی مانع شد. ا ...

منم وضع زندگیم از تو بدتره تاپیک اخرم بخون نوشتم... بدون خیلی خوش شانسی که نتونستی تمومش کنی‌.. منم اقدام داشتم بخاطر افسردگی شدید و یک سری اختلالات...ببین یه چیز که خیلی واضحه اینه که هیچ کس بعد مردن توان درست کردن زندگی دنیاشو نداره ولی تو  الان زنده ای و امکانش هست همه چی درست شه حتی اگرم درست نشه بازم چه عجله ای واسه تموم کردنش داری عمرمون اونقد کوتاه هست ک خودش پلک نزده تموم میشه.. کتاب مردی بنام اوه رو بخون یه رمانه مظمونش همین انتخاب بین خودکشی و زندگیه

مشکلم همه چیزه که اونا هم از یه چیزن، بی عرضگی من منظورم اینه مهارت ندارم برم سر کار، جرات مهاجرت ت ...

چند سالته 

رشتت چیه

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
منم وضع زندگیم از تو بدتره تاپیک اخرم بخون نوشتم... بدون خیلی خوش شانسی که نتونستی تمومش کنی‌.. منم ...

میخونم حتما

واقعا جان سختم اقدامای خیلی جدیم که تا لحظه آخر رفتم ۴ تا بود واقعا قصد ادا اطوار در آوردن نداشتم. چند تا اقدام مسخره هم داشتم ینی مثلا زلزله میومد من پریدم زیر سقف که شاید روم بریزه بمیرم. آدم هست به یه بار میمیره من اینطوری

من زندگی وحشتناکی داشتم اما ۵ ساله که خدا رو هزار مرتبه شکررر زندگیم خوبه

اما عرضه سر کار رفتن یا مهاجرت تحصیلی ندارم

ینی همین درست کردن زندگی، نمیدونم چجوری درستش کنم و چی کار کنم!

۲۳ لیسانس مهندسی کامپیوتر دارم

سعی کن بری سرکار 

ی هنر یاد بگیر 

یا ی مغازه لباس فروشی و ... بزار 

خیلی بهتر میشی

سعی کن بری سرکار  ی هنر یاد بگیر  یا ی مغازه لباس فروشی و ... بزار  خیلی بهتر میشی

تا الان تنها هنرم ابن بوده مثل بولدوزر از رویزندگیم رد شم

هیچ سرمایه‌ای برا مغازه زدن ندارم شما بگو حتی ۱ میلیون

ولی دیکه پول هنر یاد گرفتنو با قرض و طلا فروختنو بدبختی میتونم حور کنم اما اینکه چی یاد بگیرم هم مهمه

میخونم حتما واقعا جان سختم اقدامای خیلی جدیم که تا لحظه آخر رفتم ۴ تا بود واقعا قصد ادا اطوار در آو ...

منم مثل تو نمیدونم چیکار کنم... دوس داری چه شغلی داشته باشی؟ استعدادت تو چیه؟

همیشه دوست داشتم سرآشپز بشم

حس بویایی چشاییم به خاطر کرونا بعد دو سال هنوز مشکل داره ینی دنبالشم نمیتونم برم

یا دوست داشتم استاد زبان بشم تو کانون زبان که همیشه خودم میرفتم

شاید بگی دارم الکی میگم حالم بده یه چیز میپرونم ولی استعدادم تو خراب کردن زندگیمه خیلیم با استعدادم توش

تاپیکتو خوندم واقعا شرایطت سخته

اما خدا رو هزار مرتبه شکر که شاغلی❤️ و بچه نداری تا اونجایی خوندم

راستی من یک سال ازت بزرگترم

2810