بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
بیاین متاسف نباشیم.شاید اون بنده خدا اومده مجبور کرده ایشونو و به دست و پاش افتاده که بیا توروخدا اهنگای منو گوش کن ازایشونم بی محلی که بروووووو تو زشتی من نمیخام و زشتیت روی صدات تاثیر گذاشته..😑
نازگل خرسند نژاد 🥰۲۰ساله و دانشجوی ادبیات نمایشی📚.شمانازی صدام کن📢یاگلی صدا کن😘.
هیچ ادمی زشت نیست. این ماییم که زشت و زیبا تعیین میکنیم
امیدوارم ادم ذاتش زشت نباشه! در ضمن هیچکسم بی عیب نیس یه نگاهی به خودتون بکنین بعد از مردم بد بگین
دخالت میکنیم تو زندگی همدیگه اسمشم میذاریم دلسوزی😒 مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم برا خودته😐لطفا برا خودمم شده چیزی نگو😡 من میخوام برا خودم زندگی کنم نه دیگران😔
به چشم برادری 🤣🤣🤣شوخی کردم ناراحت نشی نانازم 😘😁😁🤣 من کلا مرض دارم
رفیق فابم عروس قورباقه 🐸 ای تویی که دلمو شکستی تو ریپلایی که روی پستم زدی بدون که من تورو بخشیدم اگر یه کوچولو هم از کارت پشمون شدی😜😜😜😜خودم عشق خودمم 😛🤪
من اتفاقا اهنگاشو خیلی گوش نمیدم. اما خب ادم ناراحت میشه وقتی درباره یه انسان اینجوری حرف میزنن
دخالت میکنیم تو زندگی همدیگه اسمشم میذاریم دلسوزی😒 مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم برا خودته😐لطفا برا خودمم شده چیزی نگو😡 من میخوام برا خودم زندگی کنم نه دیگران😔
به چشم برادری 🤣🤣🤣شوخی کردم ناراحت نشی نانازم 😘😁😁🤣 من کلا مرض دارم
اهان نه جدی گفتم به چشم برادری 😉
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند
شاید چون آرزوهایم بلندند
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
آری ، و چه زیبا نوشته بود
همواره با خود تکرار میکنم،
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
خدا