2777
2789

من موقع انتخاب رشته مهندسی نفت اوردم با مهندسی پتروشیمی مواد ولی بهم گفتن کلا مهندسی تو ایران بدرد نمیخوره 😑😑

گر یک زن کمی از زیبایی بی‌بهره باشد، باید بیست برابر یک مرد، باهوش باشد تا حداقل اگر نه عشق، کمی احترام به خودش جلب کند!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان رشتتون چیه؟

بایو تکنولوژی من تجربی بود رشته دبیرستانیم اگه شما ریاضی هستی قضیه فرق داره 

گر یک زن کمی از زیبایی بی‌بهره باشد، باید بیست برابر یک مرد، باهوش باشد تا حداقل اگر نه عشق، کمی احترام به خودش جلب کند!!
برق ازهمه بهتره

برق برای خانوم اصلا خوب نیست 

من ارشد برق دارم

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
هررشرکتی ک فکرشوکنی این رشته رومیخان

رشته خودتون برقه؟ 

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
سلام.خودت به کدوم رشته علاقه داری؟؟

من رشته آی تی رو خیلی دوست داشتم ولی الان فهمیدم تو ارشد هست و باید اول مهندسی کامپیوتر بخونم ولی به دلم نیست نمیدونم چیکار کنم از بین مهندسی ها از چیز دیگه ای خوشم نمیاد اصلا 🥺 

2810