2777
2789
عنوان

کیا کیک خوب بلدن درست کنن لطفاااا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 64 پست
رازش اضافه کردن آرده  با همزن نباید هم بزنی با لیسک اروم اروم از یه جهت هم برن که پفش نخوابه&n ...

چیکار کنیم که بعد از پخت دونه های شکر زیر دندون حس نشه؟

دل صاف و دست بی نمک ...چه ترکیب ویرانگریست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تخم مرغ و شیر رو از نیم ساعت قبل بزار بیرون ب دمای محیط برسه.

بعد از اینک ارد و اضافه کردی فقط در حد مخلوط شدن هم بزن.

تا ۴۰ دقیقه در فر یا قابلمه رو اصلا باز نکن.

بعد پخت هم یدفعه درشو باز نکن.

ارزانسرای مدلندarzansa_modland@   
حالا یه چیزی بگم  من اصلا هم نمیزنم یعنی با قاشق فقط مواد رو مخلوطمیکنم والا خوب پف میکنه و با ...

خورد شدنش ربطی به هم زدن نداره 

میزان مایعات کیک و مواد خشک کیک تناسب نداره

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
چیکار کنیم که بعد از پخت دونه های شکر زیر دندون حس نشه؟

اول اینکه باید شکرتون دونه ریز باشه بعدم حتما خوب هم بزنید که شکر حل بشه بعد بزاربد داخل فر

راستی استارتر سایز قالبتم مهمه اگه موادت زیادی پر بشه کیکت جا برای پف کردن نداره

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
2810