2777
2789

بچه ها من همه دستورای کیک رو عمل میکنم

منتهی زیاد پف نمیکنه چراا

دقیقاااا هم میزنم ۵ددقه 

هرچی طبق دستور تو نت هست میرم ولی پف نمیکنه

چیکار کنم رازش چیه

درشو باز نکن

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو گوگل میزنم طرز تهیه کیک زعفرانی برای ۵ نفر

انقدررررررر خوشمزس که نگو

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

شاید بیکینگ پودرت غیر فعال شده یا اردت خیلی سبکه یا اونقدری که باید هم نمیزنی مثلا تو دستور گفته پنج دیقه تو باید ببینی قدرت همزنت چقدره شاید با قدرت همزن تو باید ۱۰ دیقه هم بخوره چون خم زدنت زمان نداره باید موادت به اون غلظتی که هست برسه دستورت چیه؟

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

رازش اضافه کردن آرده 

با همزن نباید هم بزنی با لیسک اروم اروم از یه جهت هم برن که پفش نخوابه 

حتما هم سه بار الک بشه 

بیکینگ پودر هم تازه باشه و مطمین باش تاریخ گذشته نباشه 

تو اون تایمی هم که داره میپزه اصلا سراغش نرو و درشو باز نکن

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

حالا یه چیزی بگم 

من اصلا هم نمیزنم یعنی با قاشق فقط مواد رو مخلوطمیکنم والا خوب پف میکنه و بافتش اسفنجی میشه 

ولی مامانم با همزن برقی ده دقیقه هم میزنه بافتش پودر میشه یعنی گاز میزنی همش ازش خورد میشه میریزه 

از سال ۹۷ عضو سایتم ، کاربری جدیدمه 😉

اپلیکیش سرآشپز پاپیون رو دانلود کن اونجا یه کاربر هست به اسم مه_یاس

چنتا ویدیو دستور پخت کیک تو پیجش داره مال خودشه محشرن من چندبار درست کردم عالی شده

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

سفیده تخم مرغ رو جدا کن با همزن بزن تا کاملا پف کنه و ظرف رو برمیگردونی نریزه اخرش ک مایع کیکت حاضر شد و ارد رو ریختی سفیده رو اروم اروم بهش اضافه کن و با قاشق چوبی یا سیلیکونی هم بزن فقط زیاد هم نزن ک پفش بخوابه

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚
2810