2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173604 بازدید | 2695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز
شهر کتاب خصوصی نیست . متاسفانه بعد از انتخابات این کلوپ حذف شد و به همون دلیل کلی اطلاعات با ارزش که دوستان در اون گردآوری کرده بودن از بین رفت. بعد از اون مدتی به صورت خصوصی بود اما بعد دوباره عمومی شد بعد از اون ماجرای حذف کلوپ و از بین رفتن اون همه آثار دیگه بچه ها دل و دماغ زیادی واسه شروع دوباره نداشتن... امیدوارم به همت همه یه بار دیگه اونجا پر رونق شه. من که خیلی استفاده می کردم . کلی انگیزه می شه برای مطالعه کردن.

من از یکی از این کتابخونه های الکترونیکی دانلود کردم دقیقا یادم نمی آد امیدایران بود یا قفسه یا جای دیگه . قاصدک جون هم تو شهر کتاب لینکش رو گذاشته. الان نگاه می کنم و اینجا کپی می کنم.

چون کتاب به فرمت pdf هست نمی تونم متن رو کپی کنم اما اگه خواستین می تونم براتون ایمیل کنم . با کمال میل :)

جودی جون ظاهرا ویژگی بارز آثار ایشون همین هست که کاملا از بطن جامعه مینویسن و داستان هاشون نوعی واقعیت جامعه شناختی رو در بر داره .....

اینم لینکی که قاصدک زحمتش رو کشیده بودhttp://www.takbook.com/modules.php?name=Books&op=Booksgetit&lid=2735
خیلی جالبه که تاپیکی که خانم میترا باز کرده بودن انقدر افراد مخالف را به تکاپو انداخته که یه تاپیک دیگه باز کردن! کسایی که حرفشون اینه که عقیده تون رو نباید به دیگرانتحمیل کنید دقیقا خودشون اصرار دارن که بگن حق با اوناست...من نمی دونم ما کی می تونیم بفهمیم که هر کسی حق داره آزادانه نظر خودش رو بگه...

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=21119&PageNumber=4
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا
چه خوب کاملیا جون که شما هم هم ولایتی ما هستید

در مورد همین تراکم امامزاده ها یه چیز جالب یادم اومد ، چند سال پیش تو یه گردهمایی NGO های محیط زیستی در شیراز با یه آقای میانسال آشنا شدم که فکر کنم اهل آزادشهر خراسان بود ( مردم شمال خراسان خودشون و شمالی می دونند ) ؛ در کارگاه بررسی مشکلات محیط زیست هر کس نظری می داد و ایشون دائماً زیر لب این جمله رو تکرار می کرد و باعث خنده اطرافیان می شد" یکی از مشکلات ما در شمال کشور تعداد زیاد امامزاده است "

ببخشید اگه با موضوع اصلی تاپیک بی ارتباطه اما نوع نگرش ایشون به باورهای مردمی با چیزی که این چند وقته هممون روش تاکید داشتم ، یکی بود
به نظر من همیشه باید دو سر یک قضیه را نگاه کرد و بعد نتیجه گیری کرد ، خرافه پرستی پدیده ای نیست که از مذهب در بین مردم شیوع پیدا کرده باشه ، قبیله های سیاه پوست و نیتوها و سرخ پوستان امریکائی هم خرافه پرستی هایی دارند که به دور از رنگ و بوی دینی و مذهبی است و اصولا ورود خرافه و خرافه پرستی از سطح فرهنگ و دانسته های یک جامعه انسانی ناشی میشه

پیامبر اکرم می فرماید : خواب کردن با علم بهتر است از نماز کردن با جهل.

و روایت دیگر این که فرمود: ساعتی از عالِم که تکیه کرده باشد بر فراش خود و نظر می کرده باشد در علم خود، بهتر است از عبادت هفتاد ساله جاهل.

روزی ابوذر غفاری از رسول خدا صلی الله علیه و آله پرسید: یا رسول الله! تشییع جنازه عابد بهتر است در نزد تو یا مجلس علم؟ پس آن حضرت فرمود: ای اباذر! نشستن ساعتی نزد مذاکره علم بهتر است پیش خدای تعالی از تشییع هزار جنازه از جنازه های شهدا، و نشستن ساعتی نزد مذاکره علم بهتر است نزد خدای تعالی از به روز آوردن هزار شب که در هر شب هزار رکعت نماز می کرده است.
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
کتاب "آبی ترین چشمها"(the bluest eyes ) اثر تونی موریسون و از این دسته کتابها به زندگی آدمهای اشاره میکنه که اصلا حرفی از دین و مذهب هیچوقت بینشون نبوده حتی شاید به گوششون هم نخورده در جامعه های به اصطلاح پیشرفته هم زندگی کردن ، اما یک پدر با جهالتش بلائی سر دخترانش میاره که تا آخر عمرشون گریبانگیرشون هست ، از این دسته داستانها که هنوزم داره اتفاق می افته کم نیستند که متاسفانه همه ربطشون به جهالت است :(

کتاب "همسایه ها " را دانلود کردم ، کلا قلم احمد محمود را دوست دارم ، ازش مدار صفر درجه را خونده بودم ، خوشحالم که آنلاین میشه کتابهاشو پیدا کرد :)
و تازه خیلی راحت به خودشون اجازه می دن که سنی ها و طرفداران ادیان دیگرو پست و پایین تر از خودشون بدونن...

آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا
سلام بچه ها خوشحال میشم شهر کتاب رو دوباره راه اندازی کنیم انجا منتظرتون هستم/متاسفانه سرم اینقدر شلوغه هنوز فرصت نکردم کتاب رو تموم کنم/با جودی موافقم تو کتاب همسایه ها هم به باور مردم پرداخته شده.
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!