2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173604 بازدید | 2695 پست
جودی جان ، تا حالا شده از یک ایرانی بپرسی : نظر شما در رابطه با این موضوع چیه؟ و بگه ، من چیزی در این باره نمی دونم ؟!

در ایران همه در زمینه مسائل فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و پزشکی و ... متخصص هستند و نظراتشون بهترین است !
اینکه چیز جدیدی نیست ، در زمینه مذهبی هم همینطوره همه عالم به مذهب هستند و باید بحث کنند که یک وقت خدائی نکرده کم نیارند ، اون تاپیک هم دستخوش همین موضوع شده ، اینم مشکل از فرهنک پائین ما دارد و حتی متاسفانه در بین تحصیل کرده ها از همه بیشتر به چشم میخوره ، در همین سایت در خیلی از موضوعاتی که مطرح میشه اوضاع به همین دلیل زودی خط خطی میشه :(

مامی سارا چرا راه دور میری در همین تاپیک خودمون کم به طرفداران مذهب و محجبین توهین نشد ، جالبه که صدای کسی در نیومد !
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
پاپاگنا عزیز ، پشت ظاهر اون چیزی که تو ازش ناراحتی و گله داری "اجباره" نه حجاب !
درسته یا نه ؟

اگر جواب این سوال را بدی فکر می کنم برای بقیه جمله هات هم لازم به توضیح نباشه

اینجا شما به کسی که نماز میخونه گفتین بردگی و بندگی ! به کسی که حج میره گفتین "بت پرست" در حالی که نه کسی شما را مجبور به نماز کرده نه به حج رفتن ، پس چرا به دیگران توهین می کنید ؟

هزارو چهار صد سال پیش خداوند نمی تونست به مردم بگه شما یک جسم دارید که اون را می بینید و یک اعصاب دارید که اگر خودتون را درگیر مسائل و مشکلاتتون بکنید با فکرهای منفی مواجه می شوید که سم در بدن تولید می کند و این سم به تک تک سلول های بدنتون رخنه می کنه و شما را از پای در میاره ، نمی تونست بگه بروید مدیتیشن کنید ، گفت نماز بخونید و در طی نماز به من فکر کنید و خودتون را از غم دنیا فارغ کنید !

امروز یوگا و تی ام شده روشنفکری و نماز و عبادت و زیارت ائمه که بس عجیب آرامش دهنده است شده تحجر :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در ضمن در اینکه کسی بگه من حجاب را قبول ندارم و اون رو توهین به زن می دونم کسی مشکلی نداره ، منم برعکسش استفاده ابزاری از زن را بزرگترین توهین میدونم که لازمش بی حجابیه . این میشه تبادل نظر و احترام به عقیده .

اما
با کسی که بگه "حجاب لعنتی ترین چیز دنیاست" مشکل دارم و انتقاد می کنم چون هنوز اولین اصول انسانی یعنی احترام به تقدسات دیگران را یاد نگرفته .

حجاب یک دستور دینی است اگر هم کسی اون را رعایت میکنه به همین دلیل است و الا خذعبلاتی چون زن برای مرد است و کم تر از مرد ، زاییده فکر دشمنان یک دین است در حالی که ریشه همه این مسائل به فرهنگ یک جامعه بر میگرده
اگر همه این بی ارزشی ها برای زن از اسلام باشه پس WOMAN'S LIB چرا زمانی اتفاق افتاد که مذهب کمرنگ ترین روزهای خود رادر یک جامعه غربی سپری میکرد؟!

اینم شد حرف؟ در کشور های دارای دموکراسی کی برهنه از حموم میاد بیرون؟

پسر ایروونی لطفا قبل از اینکه وارد بحث بشی از اول بحثها رو بخون.ما معتقد به اخلاق هستیم.همه ی انسانهای آزاد کم و بیش موازین اخلاقی رو رعایت می کنن که کمترینش همین برهنه از حموم بیرون نیومدنه!!

اینجا ما داریم دو تا چیز را با هم قاطی می کنیم : اصل دین و ظاهری که از دین امروزه ساختن .

اگر کسی با اصول دین من بخواد دشمنی کنه و مغرضانه توهین کنه انتقادش میکنم و جلوش هم می ایستم اما اگر به چهره تغییر یافته دین امروزی نگاه می کنی و انتقاد می کنی خودش یک کتاب حرفه و خودم از منتقدینش هستم .

زن امروز دنیای غرب کالائی بیش نیست در بهترین حالت FETISH شده که در جهت پیشبرد قدرت نظام سرمایه داری غرب است چیزی که حتی خودشان اعتراف می کنند و جنبشهائی به وجود آمده که اذعان دارند که زن غربی در وضعیت بدتری نسبت به زن شرقی قرار دارد .

اینا را نمیگم که اسلام را توجیه کنم ، نه ! می خوام بگم عوامل زیادی در طول قرنها باعث شدن که زن بشه SECOND SEX !

بازم پررنگ می کنم ؛‌ تو می تونی خیلی چیزها را توهین به آدمها بدونی این اصولا یک چیزسلیقه ای است ، اما در اینکه نقد کنیم و بگیم قبول نداریم ، با اینکه توهین کنیم زمین تا آسمون تفاوت است ، اینجا در کانادا حق نقد مودبانه داری ، اما فقط کافیه یک جمله تند بگی ، کارت شهروندیت را هم ممکنه نتونی بگیری یا حتی از کار اخراج بشی !
WOMAN'S LIB همان دوران آزادی طلبی زنها است که در سه مرحله اتفاق افتاد ، شروعش از قرن هجدهم بوده اما بزرگترین تغییراتش در سال 1960-1980 بوده و به طور خلاصه خواسته های زنها در :

حق سقط جنین

خشونت مردها بر علیه زنها

مرخصی زنها در زمان زایمان از محل کار

دستمزد برابر در کار

آزار جنسی در محیط های اجتماعی(مثل محیط کار ؛ محیط تفریحی و ....)

و حق رای از مهمترین بودند

چیز های که می خواستند اکثرا اجباری از سمت مذهب نداشتند بلکه مشکل فرهنگی بود که در جوامع غربی حاکم بود.
راستی اینو در پستهای قبل هم می خواستم بگم یادم می رفت :
چون اینجا بحث فرهنگ است ، پیشنهاد می کنم بروید لیریکس آهنگها (خصوصا رپ) و فیلم های امروزی که خارج از محتویات هستند و فقط برای گیشه ساخته میشه را بررسی کنید و ببینید چند بار زنها را با اسم :
P U S S Y, BITCH, BROAD ,WHORE و از این دسته خطاب می کنند و کلی هم طرفدار دارند و اینقدر با این کلمات صداشون زدن و وارد دامنه لغاتشون کردن و از نظر روانشناسی "شرطیشون" کردن که خودشون هم قبول کردن که bitch هستند ، تا جائی که بریتنی در اول تاپ ترین آهنگش در یک کنسرت بزرگ میگه " it's britny , bitch " و همه براش کف و هورا می کشند !!!!!!!!

آیا این استفاده جنسی از زن در مذهب است یا در .نظام سرمایه داری غرب ؟!!!!!

میلیونها مثال دیگه هم میشه زد ، نمی خوام بحث را از حوصله خارج کنم ، فقط واقعیت گرا باشیم ، درسته به اسم دین می کشند و می زنند و اعدام می کنند اما این در همه جای دنیا برای تحمیل قوانینشون اتفاق می افته اما متاسفانه امروزه به اسم اسلام و دین تموم میشود.

واقعه 11-9 طراحی خود امریکا بود اما دیدیم چطور مسلمانها را مسئول اون کردند و جالبب اینجاست که بن لادن راهم هنوز پیدا نکردند
فیلم "فارنهایت" از "مایکل مور" مستند ساز امریکائی دلایل محکی را برای اثبات این قضیه نشان میدهد ، حتما ببینید.

اگر توی خاورمیانه به اسم اسلام اعدام می کنند توی امریکا توی یک روز دو تا ساختمان را آوردند پائین و اون همه آدم بیگناه را کشتند بعد هم اومدن اون همه جنگ و بدبختی و خونریزی توی افغانستان و عراق راه انداختند فقط و فقط به خاطر منفعت جیبشون !

پاپاگنا عزیز ، کشتار ها مثل هم است همه هم برای منفعت خودشون است همش هم
کار کثیفی است ، تنها منظور من از این حرفها اینه است که یک طرفه قضاوت نکنیم همه چیز را با هم ببینیم و قضاوت کنیم .
فری جون من خیلی وقت نیست باابن تاپیک آشنا شدم...نمی دونم کی به محجبه ها توهین کرده...خودم حداقل اسماً مسلمون هستم...بعضی موقع ها از غرور مسلمونا و اینکه فقط و فقط خودشون رو لایق بهشت می دونن دلم می شکنه! ما حتی به خودمون فرصت نمی دیم که انجیل رو بخونیم یه بار و بعد بگیم خوب فلان قسمت و فلان قسمتش تحریف شده! فقط می گیم تحریف شده و بعد دم از اناجیل 4گانه می زنیم بدون اینکه خونده باشیمشون و بدونیم اصلا یعنی چی! من کسی نبوده و نیستم که به افراد محجبه توهین کنم (البته می دون منظورت من نبودم فقط دارم توضیح می دم) چون در حال حاضر معتقدم که دین یه مساله ی کاملا شخصیه!
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا
سلام به همگی
من امروز این تاپیک دیدم.چقدر خوب نظراتتون میگین.من راجب هم جنسگرایی فعلا نمیتونم نظرم بگم چون مطالعه نداشتم.
ولی با حجاب اجباری کاملا مخالفم.ولییی جامعه ما هم فعلا ظرفیت بی حجابی نداره!کلا به نظر من خدا ودین و حجاب و ....... یه چیزایی کاملا شخصیه نمیشه خدا رو به همه یه جور شناخت. یا نمیشه به زور چادر سر کسی کرد و......
ولی یه چیز که هیچ وقت نتونسنم جوابش پیدا کنم اینه چرا ما موقع نماز خوندن حجاب داریم؟؟!!؟ مگه خدا از هر چیزی به ما نزدیکتر نیست؟!؟
چند صفحه قبل خوندم دوستان نوشته بودن تو اسلام هم اشاره مستقیمی به حجاب نشده و......
پس این حجاب داشتن موقع نماز از کجا اومده؟!کجایی قران هست؟!؟!
سلام به همگی ... پاپاگینا ، پدر دوستم خودم رفته بوده سوئد یک همچین کسی رو تو خیابون دیده بودهه ، چنین افرادی همیشه هستند و تو کشورهای مثلاً آزاد ، حتی تظاهرات برهنگان هم برپا میشه .. این هم نتیجه آزادی بدون اجبار !!!!
خانم فیری ، لطفاً کلمه P***Y رو از پست تون بردارین ، واقعاً کلمه بسیار زشتی هست و تو شان این سایت نیست ، حتی برای اینکه بگیم ، غرب جای این جور کثافاته ( حتماً می دونین که چه معنی ائی میده )
آره خوب پسر ایرونی لابد معنی کلمات دیگه رو نمیدونی که صاف انگشت گذاشتی رو همین یکی .پسر خوب وقتی بحث نقد مطرحه برای عنوان کردن یک کلمه ناپسند که دیگه شان و منزلت مکان مطرح نیست.تو به نظرم فقط کلماتو دیدی نه؟ بقیه مطلب و مطالب ماقبل اونو هم خوندی یا نه؟
شان و منزلت این سایت منو کشته واقعا!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lilypie Pregnancy tickers