2777
2789
عنوان

شوهرم میگه ارامش ندارم تو خونه

180 بازدید | 8 پست

دوستان همیشه اون مقصره و دعوا را میندازه ولی توقع داره من هیچی نگم ناراحت نشم حتی قهرم نکنم 😐😐دیروز قرار بود بریم خونه یکی از اقوام با شوهرم مشورت کردم گفت باشع بعد ک رفتیم بیرون شروع کرد ب غر زدن ک نریم حوصلم نمیکشه الان کی حوصلشونو داره و....گفتم ولش کن نمیریم دوباره قرار بود برا دخترم اسباب بازی بخریم گفتم برو بخر گفت ن بزار پول درست حسابی دستم باشع گفتم اسباب بازیه ۲۰۰ تومنه ما ک پول داریم تو کارت ولی گفت ن 

بعدش گفت چیزی میخوری گفتم ن نمیخام اقا بهش برخورد با سرعت بالا رانندگی میکرد غر غر کرد و اخرم گفت من ارامش ندارم تو همش غر میزنی منو اذیت میکنی و‌‌‌....فقط میخاد من ی ادم باش ک جیکم در نیاد چ ب خوب چ ب بد چیکار کنم بنظرتون‌

شوهر منم یه ساله اینجوری شده بخاطر فشار مالی  شوهرت از اول اینجوری بود؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جو بیرون وسرکار زیاد خوب نیست اقایون خسته میشن وقتی از سرکار میان 

من خودم وقتی همسرم از سرکار میاد زیاد غر میزنه ولی یکم بهش فرصت میدم زیاد سر به سرش نمیزارم بع یه ساعت خودش سر شوخی ومسخره بازی باز میکنه ولی تو اون یه ساعت میزارم غراش بزنه

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
کلا از قدیم همینجور بود انگار داره با روان من بازی میکنه چه پول باشه چ نباشع همینه

خیلی سخته منم مث تو کوتاه میام چون حوصله دعوا و بحث ندارم ولی گاهی دیگه بهم فشار میاد ناراحت میشم کلی عصبانی میشه حق ندارم ناراحت بشم قهر کنم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

عزیزم شما خودت قلق شوهرت رو بهتر میدونی ،مردا وقتی از چیزی ناراحتن یا راضی نیستن مستقیم نمیگن، بداخلاقی میکنن

فرشته ی من،وقتی رفتی وجودم دونیمه شد،نیمی از آن در من و نیمی از آن با تو به آسمان رفت...