2777
2789
منم کرم میبینم اره. جرقه های منم مث پولک ریزن ولی تیره هستن. والا تا چن هفته قبل فک میکردم تو دوتا چ ...

منم کرم ونقطه وانواع مگس پران 

عزیزم جرقه تیره یعنی چی؟  چ رنگی هست؟ 

مال من نقره ای یا طلایی یا سفیده 

عزیزم منم ۵ بار پیش فوق تخصص شبکیه رفتم ولی میترسم همش نگرانم ک شبکیه چشمم پاره شه 

عزیزم یعنی یک ساله هست؟ مال منم مداوم شده یک ماه وخورده ای هست میبینم همش هروز روزی چندبار

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
منم کرم ونقطه وانواع مگس پران  عزیزم جرقه تیره یعنی چی؟  چ رنگی هست؟  مال من نقره ا ...

برا من تیرس حالت مشکی براق. من چشمام ب نورم زیاد حساسه. اره یه ساله گاها  پشت سر هم میبینم مخصوصا تو تاریکیا. ولی خب اون موقع گه می‌دیدم دوبار رفتم دکتر شبکیه گف مشکلی نیس. اگه شمام ۵ بار رفتین دکتر نیازی ب نگرانی بیش از اندازه نیس.چون تو بررسیه ۵ بار چیزی باشه مشخص میشه. ولی اگه زیاد شده جرقه هاتون اخیرا ی تست برین باز اگه خیلی نگرانین.انشالا که چیزی نیس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من تیرس حالت مشکی براق. من چشمام ب نورم زیاد حساسه. اره یه ساله گاها  پشت سر هم میبینم مخصو ...

واقعا مگه جرقه سیاه هم داریم ؟ برق میزنه یعنی؟ 

من الان یک ماه وخورده ای مرتب میبینم مخصوصا تونور حالت نقره ای یا طلایی براق دکتر هم رفتم عزیزم هیچ کاری نمیکنن 

خیلی نگرانم آسیب بزنه به چشم

واقعا مگه جرقه سیاه هم داریم ؟ برق میزنه یعنی؟  من الان یک ماه وخورده ای مرتب میبینم مخصوصا تو ...

والا نمیدونم سیاهه چیه خلاصه براقه و تیره شبا اونجوری دیده میشه برام ، روزا هم گاها ی نور ریز در حال حرکت میبینم طلایی مانند ولی اون مداوم نیس گاها ماهی یکی دوبار فوقش، من مگس پرانام ینی همون کرم مانندا زیاد شدن تیره تر شدن خلاصه بیرون میرم بدون عینک افتابی نمیرم خخخ. والا منم خونه از چشم و دکتر حرف میزنم میگن ۵ بار رفتی مگه گفتن مشکلی داری...

والا نمیدونم سیاهه چیه خلاصه براقه و تیره شبا اونجوری دیده میشه برام ، روزا هم گاها ی نور ریز در حال ...

میدونم چی میگی عزیزم منم همینطورم 

مگس پران منم کلافه ام کرده اصلا بدون عینک نمیشه دیگه بیرون رفت 🫠 

دقیقا دکترا هم هیچ کاری نمیکنن فقط میگن خوبی برو 🫤

عزیزم من مگس پران دارم حدود دوماه اول ریز بود بعد بزرگ شد الانم حس میکنم هی دارند زیاد میشن دکترم رف ...

سلام عزیزم خوبی؟ اینجا انلاین میشی ازت سوال مهمی دارم بابت این موضوع🥲🥲

برا من تیرس حالت مشکی براق. من چشمام ب نورم زیاد حساسه. اره یه ساله گاها پشت سر هم میبینم مخصوصا تو ...

سلام عزیزم،من یک چشمم مگس پران داره،برفکی هم دارم،رد نور و رد اجسامم میفته، و اینکه یک نقطه مشکی پررنگ میبینم گاهی هم روز هم تاریکی اما بیشتر تو تاریکی سریع هم محو میشه. شما هم میگی نقطه مشکی میبینی همینجوریه؟ یا اگه به چیز مشکی ای نگاه کنی روش ی نقطه کوچولو مشکی میبینی؟ بخدا مردم از استرس😞😞😭😭

سلام عزیزم شما مگس پران و جرقه داشتی بهتر شدی یانه؟برفکی و رد نور و اجسامم داری؟من خیلی حالم بده خیل ...

سلام عزیزم کمی بهتر شد ولی کامل ازبین نمیره 

همیشه هستن

بله منم همرو دارم 🥲 

حتما چکاپ برید عزیزم  

سلام عزیزم کمی بهتر شد ولی کامل ازبین نمیره همیشه هستنبله منم همرو دارم 🥲 حتما چکاپ برید عزیزم

عزیزم امکانش هست ایدی تلگرامم بهت میدم ی پیامی به من اونجا بدی باهات درموردش صحبت کنم راحت‌تر آروم بشم برم دکتر؟🥺

ممنون میشم بهم پیام بدی ایدیم؛samitasr@

سلام عزیزم،من یک چشمم مگس پران داره،برفکی هم دارم،رد نور و رد اجسامم میفته، و اینکه یک نقطه مشکی پرر ...

فکککردم ایدی تلگرامو برا من ریپلای زدی اشتباهی دیدم ببخشید اگه انلاین شدی خاستی اونجام کامل صحبت میکنیم خود من الان استرس دارم ی هفتس من ذرات ریز الان برام تبدیل شده ی سایه های سیاه رنگ بزرگ که یهو دیده میشن تو تاریکی دوثانیه ای محو میشن

دید برفکیم دارم بله خ وخته مخصوصا شبا دیوار خالی نگا کردنی روزا از گوشه چشم پنجره  اینا باشه دید برفکی دارم اون قسمتا 

نور چراغا بیفته چشمم یکم طول میکشه بره 

جالبه میگرن چشمیم دارم امسال دوبار گرفتارم کرده ولی اون نگران کننده نیس کاش فقط اون بود 

سلام عزیزم،من یک چشمم مگس پران داره،برفکی هم دارم،رد نور و رد اجسامم میفته، و اینکه یک نقطه مشکی پرر ...

مگس پران جاهای روشن دیده میشه مخصوصا دیوار خالی سفید تو اتاق روشن چشمو تکون دادنی ادم متوجه میشه رو اسفالتم میشه دید رو اسمون هم همینطور

جرقه لحظه ای دیده میشه زودم محو میشه تو تاریکی بیشتر دیده میشه موقع سرفه یا تکون دادن یهویی چشم یا سر هم دیده میشه 

اگه جرقه تو دوتا چشم همزمان باشه نقاط کور ایجاد کنه حالت بلور مانند  و بعد نیم ساعت حدودا ازبین بره اون میگرن چشمیه