2777
2789

من تو تاریکی یه نور میبینم تو روشنایی هم یه چیز تاریک

البته تازه اینطوری شدم

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم فهمیدم متظورت چیه ، مثل حالت برق گرفتگی ملایم اگه منظورت اونه من دوران پریودی یا بعد اون این ...

یه حالتی مثل اینکه ی نقطه کوچیکه براق مشکی مانند میاد جلوی چشمم معمولا تو تاریکی.پلک میزنم یا چشمامو تکون میدم میره .قبلا تو نت سرچ کردم جرقه اورده و چیزای خوبی ننوشته.

من تو تاریکی یه نور میبینم تو روشنایی هم یه چیز تاریک البته تازه اینطوری شدم

دقیقا تو تاریکی بیشتر دیده میشه برا من براقه و رنگش سیاهه .از پارسال اینجوریم الان باز هی میبینم یبارم دکتر رفتم برا معاینه‌ ولی باز نگرانم. نمیدونم از اطرافیام میپرسم شمام اینجور میشین میگن نه تو زیادی حساسی

یه حالتی مثل اینکه ی نقطه کوچیکه براق مشکی مانند میاد جلوی چشمم معمولا تو تاریکی.پلک میزنم یا چشمامو ...

مگه نشونه چیه؟

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
مگه نشونه چیه؟

والا جرقه چشم میگن بش البته منم دقیق نمیدونم جرقه میبینم یا نه ولی طبق نوشته های گوگل چیزی که میبینم جرقس. خب میگن دلایل زیادی داره. مشکل شبکیه چشم. یا هم کم خونی و میگرن و اعصاب استرس.

والا جرقه چشم میگن بش البته منم دقیق نمیدونم جرقه میبینم یا نه ولی طبق نوشته های گوگل چیزی که میبینم ...

ببخشید شما برا جرقه چیکارکردید

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
کاری نکردم شما جرقه میبینین؟ چه مدلیه؟ 

عزیزم من مگس پران دارم حدود دوماه اول ریز بود بعد بزرگ شد الانم حس میکنم هی دارند زیاد میشن دکترم رفتم میگه حساسی ولی من خیلی عذاب میکشم 

یکیش ک دایره اس گاهی عین عدسه گاهی عین گردو یا توپ 

جرفه ام گاهی حس میکنم نور سفید ریز 

یا اکلیل مانند 

عزیزم من مگس پران دارم حدود دوماه اول ریز بود بعد بزرگ شد الانم حس میکنم هی دارند زیاد میشن دکترم رف ...

برا منم تار عنکبوتن انگار یدونم نقطه میبینم تو روشنایی رو مخن اره. جرقه رو کدوم چشمتون میبینین؟ منم جرقه رو اکلیل مانند یا ی نقطه اکلیلی پررنگ سیاه مانند میبینم تو تاریکی معمولا

برا منم تار عنکبوتن انگار یدونم نقطه میبینم تو روشنایی رو مخن اره. جرقه رو کدوم چشمتون میبینین ...

مگس پرانم ک به شکل دایره و نقطه و گاهی کرم هست توروشنایی

جرقه امم به این صورته ک گاهی دیوار سفید نگاه میکنم حس میکنم نور چشمک زن سفید میبینم یا طلایی ریز درحد سوزن 

گاهی ام سرم پایین باشه یهو بلند کنم یا برگردونم عین پولک طلایی یا نقره ای براق  میبینم🥲  تا الان هم کلی دکتر رفتم ولی استرس شدید دارم 

عزیزم من متوجه نمیشم کدوم چشم جرقه زده مگه شما متوجه میشی؟

من تو تاریکی یه نور میبینم تو روشنایی هم یه چیز تاریک البته تازه اینطوری شدم

سلام عزیزم اونی ک توروشنایی میبینی مگس پرانه 

اونی هم ک توتاریکی میبینی جرقه اس 

الان بهترید

مگس پرانم ک به شکل دایره و نقطه و گاهی کرم هست توروشنایی جرقه امم به این صورته ک گاهی دیوار سفید نگ ...

منم کرم میبینم اره. جرقه های منم مث پولک ریزن ولی تیره هستن. والا تا چن هفته قبل فک میکردم تو دوتا چشم همزمانه الان دوبار موقع دیدن جرقه چشم راستمو ک بستم دیدم تو چشم چپم جرقه زود از بین نرفت حالا نمیدونم واقعا همزمانه یا فقط چشم چپه. اگه دکتر شبکیه رفتین فک نکنم مشکلی باشه. من ۲ بار دکتر معمولی چشم پزشک رفتم دوبارم رفتم ی دکتر شبکیه ک با شش ماه فاصله یبارم معاینم کرد با قطره خودشم گف مشکلی نداری تو شبکیه. منم یه ساله بیخیال شدم یکم