2777
2789
منم کرم ونقطه وانواع مگس پران عزیزم جرقه تیره یعنی چی؟ چ رنگی هست؟ مال من نقره ای یا طلایی یا سفیده ...

سلام من دوهفته ست مگس پرانم شروع شده بعد از سه روز که مگس پران داشتم جرقه هم اضافه شده یک نور از گوشه چشمم میاد و میره یا از بالابه پایین یا از پایین به بالا گاهیم دوبار پشت سر هم البته من نزدیک بینی دارم با شماره بالا ولی چهار بار شبکیمو معاینه کردن سه تا پزشک متفاوت چیزی ندیدن خیلی استرس دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من دوهفته ست مگس پرانم شروع شده بعد از سه روز که مگس پران داشتم جرقه هم اضافه شده یک نور از گوش ...

سلام مگس پران تون به چه شکل هست ؟ چند تا هستن؟ 

اول از همه باید چکاپ شید  اگه توسط فوق تخصص شبکیه چکاپ شدید و مشکلی نبود باید فقط عادت کنید این جرقه ها به مرور کم میشه ولی ازبین نمیرن گاهی میان و می‌رن و خطر نداره 

کلا تو افراد نزدیک بین مگس پران عادیه  اکثرا افراد دارند‌

نگران نباشید 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
سلام مگس پران تون به چه شکل هست ؟ چند تا هستن؟ اول از همه باید چکاپ شید اگه توسط فوق تخصص شبکیه چکا ...

مگس پرانم خیلی شدید نیست گوشه خارجی چشمم پایینش یه کوچولو تصاویر تکون میخوره و متحرکه فقط همین اما من از جرقه خیلی میترسم اروم اروم داره بیشتر میشه روز اول ۵ بار شد بعدش شد ۱۰ بار الان بیشتر شده .... خیلی سخت و استرس زاست اصلا نمیتونم باهش کنارش بیام 

سلام مگس پران تون به چه شکل هست ؟ چند تا هستن؟ اول از همه باید چکاپ شید اگه توسط فوق تخصص شبکیه چکا ...

بدیش اینه که من ۹ ماه ورزش میکردم مداوم الان دکتر گفته نباید چیز سنگین برداری از اینکه دیگه نمیتونم بدنسازی کنم دارم افسردگی میگیرم 😔😔 شما هم دارین مگس پران و جرقه رو؟ 

مگس پرانم خیلی شدید نیست گوشه خارجی چشمم پایینش یه کوچولو تصاویر تکون میخوره و متحرکه فقط همین اما م ...

مگس پران میدونی چیه ؟ یعنی دیدن نقاط سیاه و سفید ریز تو زمینه های سفید یا آسمون و جاهای پر نور 

لرزش تصاویر ربطی به مگس پران نداره  

استرس زیاد باعث  جرقه چشم میشه استرس از خودتون دور کنید جرقه چشم کم تر میشه 

بدیش اینه که من ۹ ماه ورزش میکردم مداوم الان دکتر گفته نباید چیز سنگین برداری از اینکه دیگه نمیتونم ...

میتونید ورزش های که سبک تر هستن انجام بدید مثل یوگا 

منظور از دکتر این بوده ک وزنه بیشتر از ۵ کیلویی برندارید سنگین یعنی ۵ کیلو به بالا 

بله بیشتر  افراد نزدیک بین دچار مگس پران و جرقه میشن  خطری هم نداره تو نزدیک بین ها 

خیلیا هستن که سال هاست مگس پران و جرقه دارند. این جرقه های ما با افرادی که شبکیه شون مشکل داره فرق داره 

منم تو‌بارداری میشدم تو‌تاریکی درس میخوندم اونطوری میشد ، حالت اینکه چشمم خودش یه پلک سریع میزد یا ج ...

اگه تو بارداری بوده و بعد از بین رفته مال مسمومیت بارداری هست خیلیا تو بارداری دچارش میشن بعد رفع میشه 

عزیزم من مگس پران دارم حدود دوماه اول ریز بود بعد بزرگ شد الانم حس میکنم هی دارند زیاد میشن دکترم رف ...

مگس پرون منم دارم  هی کم و زیاد میشه

دیزوز یه برنامه تلویزیونی پشم پزشک دعوت کرده بودن میگفت بهش نگاه نکنید تا مغز خودش کم کم حذفش کنه🤔

مگس پرون منم دارم هی کم و زیاد میشهدیزوز یه برنامه تلویزیونی پشم پزشک دعوت کرده بودن میگفت بهش نگاه ...

اره مدلش همینجوریه هی کم و زیاد میشه 

😁حذف ک نمیشه ولی به مرور عادت میکنی بهش 

من الان باهاشون بازی می‌کنم 🤣😑‌

شما چی میبینی ؟

اگه تو بارداری بوده و بعد از بین رفته مال مسمومیت بارداری هست خیلیا تو بارداری دچارش میشن بعد رفع می ...

جدی برای بچه خطرناک نیست هر ماه نوبت دکتر داشتم میرفتم هیچی بهم نمیگفت . الان توجه نکردم چون درس نمیخونم

جدی برای بچه خطرناک نیست هر ماه نوبت دکتر داشتم میرفتم هیچی بهم نمیگفت . الان توجه نکردم چون درس نمی ...

باید بری پیش فوق تخصص شبکیه 

نه معمولا بی خطره تو بارداری خیلی اتفاق میوفته