2777
2789
عنوان

آبجیا نت بین الملل قطعه الان؟ 🥺

281 بازدید | 23 پست

میگم من پ.روکسی ملی وصل کنم بد میشه برام؟ 

بعضیا میگن اگه اینجوری کنیم امنیت کشور حساس میشه رو دستگاهمون؟ اره؟ 

میخوام فیلم درسیام تو تلگرام دانلود کنم 🥺

میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم

منم متاسفانه کل بسته ام مونده داره میپره تا ۴ روز دیگه

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم متاسفانه کل بسته ام مونده داره میپره تا ۴ روز دیگه

روبیکا نصب کن فیلم دان کن نسوزه 🥺

میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم

نه قطع نیست... فقط تلگرام و واتساپ و اینستا قطعن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من که از پروک سی استفاده میکنم 🤐

نه این پروکس.ی ملی تو تایم قطعی وصل کنم از تلگرام استفاده کنم منظورمه

از ساعت ۴ تا ۱۲ با پروک.سی ملی برم تل 

مشکل میشه برام؟

پرو‌‌‌کسی ملی داری وصل شو اون چرت و پرتا رو هم باور نکن

اع واقعا؟! 

یعنی اشکال نداره از ساعت ۴ تا ۱۲ با پروک.سی ملی وصل شم؟

اع واقعا؟!  یعنی اشکال نداره از ساعت ۴ تا ۱۲ با پروک.سی ملی وصل شم؟

نه. وصل شو

میتونی واسم بفرستیشون؟

به راهی که همه از روی تقلید میروند شک کن؛انگشت نما بودن بهتر از احمق بودن است
خیلی هابافیلترشکن واتساپ واینستاوصلن 

بله ولی من وابستگی ندارم به اینستا و واتساپ 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
2810