2777
2789
عنوان

عذاب توسط برادر

313 بازدید | 14 پست

داداشم دوسال ازم بزرگتره و خیلی عصبی هست  یک بار که باهم بیرون رفتیم من شانه ام خورد به یه خانم و اون خانم شروع کردم به بحث منم مثل خودش جوابشو دادم 

و از اون موقع اون موقعیت رو یادم میندازه و میگه تو اونجوری برخورد کردی با اینکه رفتار های خودش خیلی بدتر هست 

امروز هم خیلی ناراحتم کرد با این یاد آوریش میگه تو عصبی هستی .

واینم بگم من بخاطر برخورد تند اون خانم بهش گفتم روانی چیزی هستی و داداشمم امروز که آمد خونم ازش آدرس جایی رو سوال پرسیدم اولش بی محلی کرد بعد دوباره پرسیدم با عصبانیت جواب داد منم گفتی باز روانی شدی .

رفتارش از این بدتر هم بوده قبلا که مجرد بودم خیلی کتکم میزد یه بار صندلی آشپزخونه رو پرت کرد تو صورتمم و حتی خیلی افسرده شده بودم پیش روانشناس میرفتم و همیشه بهم میگفت روانشناس که برادرت باید بیاد اینجا تا ببینم مشکلش چیه.

من گمان می کنم هر کسی در ته دلش یک باغی دارد که پناهگاه اوست. هیچ‌کس از آنجا خبر ندارد، کلیدش فقط در دست صاحبش است. آنجا آدم هر تصور ممنوعی که دلش می خواهد می کند. عشق های محال، هر آرزوی ناممکن و هر خواب و خیال خوش، هر چیز نشدنی، آن جا شدنی است. یک بهشت - یا شاید جهنم - خودمانی و صمیمی که هرکس برای خودش دارد. این باغ اندرونی چه بسا از دید باغبانش هم پنهان است اما یک روزی و یک جوری آن را کشف می‌کند.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی میشه ببخشی تاپیک هام برای معدلم تموم شده

من ۱۷ سالمه

میخوام ازدواج کنم واقعا احساس میکنم نمیشه

باید چکار کنم درسم ادامه بدم یا ازدواج کنم ضمن این که معدل سال یازدهمم ۱۷.۳۵ بود یعنی دانش آموز ضعیفی هستم و نمیتونم بیشتر از این کنم باید چکار کنم فقط لطفا زود بگید امتحان دارم باید زود برم سراغ درسام برای بعد میگم نه همین الان مثلا ۶یا۷ماه بعد نظرتون چیه

اسی میشه ببخشی تاپیک هام برای معدلم تموم شدهمن ۱۷ سالمهمیخوام ازدواج کنم واقعا احساس میکنم نمیشهباید ...

به نظرم نه زود ازدواج کردن ربطی به اینکه درست خوب نیست نداره 

باید از زندگی و مجردیت لذت ببری از ۲۳ به بعد به فکر ازدواج باش ولی معدلت هم بد نبود چه رشته ایی هستی اگه درس خوندن رو دوست نداری به فکر یاد گرفتن یه هنری باش یه کاری تو دهه ۸۰ هستی و باید از فرصت هات استفاده کنی قبل از دولت از خودت درآمد داشته باش اون موقع بهترین کیس ها میان سراغت

من گمان می کنم هر کسی در ته دلش یک باغی دارد که پناهگاه اوست. هیچ‌کس از آنجا خبر ندارد، کلیدش فقط در دست صاحبش است. آنجا آدم هر تصور ممنوعی که دلش می خواهد می کند. عشق های محال، هر آرزوی ناممکن و هر خواب و خیال خوش، هر چیز نشدنی، آن جا شدنی است. یک بهشت - یا شاید جهنم - خودمانی و صمیمی که هرکس برای خودش دارد. این باغ اندرونی چه بسا از دید باغبانش هم پنهان است اما یک روزی و یک جوری آن را کشف می‌کند.

به نظرم نه زود ازدواج کردن ربطی به اینکه درست خوب نیست نداره باید از زندگی و مجردیت لذت ببری از ۲۳ ب ...

سال قبل وسط امتحانات مریض شدم گند زد تو زندگیم الانم با هیچی درست نمیشه

بازم سیعتو بکن ازدواج تنها راه نیست تو این سن من خودم بهترین مجردی رو داشتم اصلا به ازدواج فکر نمیکردم هم دانشگاه رفتم و هم اینکه چندتا مدرک آرایشگری و مجسمه سازی هم گرفتم 

بهترین دوستاتون از ۱۸ به بعد پیدا میکنی البته توی دانشگاه منظورمه 

رتبه های استانی و منطقه ای دارم ولی چه دردی رو ازم سوا میکنه

نا امید نشو الکی خودتو قانع نکن تو از پسش برمیایی تو همونی هستی که تونستی این رتبه ها رو بگیری