2777
2789
مال شماهم ویتیلیتگو بود الان کاملا خوب شدین چه مدت استفاده کردین؟؟ شماره داروخانه رو پیدا کردم زنگ ب ...

من وظیفمه بگم ،اینجا هم دوستی من رو کمک کرد خیر دو دنیا ببینه الهی

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
مال شماهم ویتیلیتگو بود الان کاملا خوب شدین چه مدت استفاده کردین؟؟ شماره داروخانه رو پیدا کردم زنگ ب ...

صفحه ۵ کاربر loosnonor گذاشتن هطللعات رو اسکرین کردن از  اتساپشون ،ایشون منو کمک کرد وراهنمایی کرد به دکتر عشقی و درمان شدم ،مدیونشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیا خصوصی خودم لطفا،ممکنه اینجا بگم بعضی متوجه‌ی که حاشیه سازند، درخواست میدم

قبول کردم عزیزم منتظرم

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹
قبول کردم عزیزم منتظرم

عجیبه وارد خصوصی نمیتونم شم!!!!ببینید همان شماره که صفحه ۵ ارسال کردن دوستان همان شماره ز بزنید بگید دکتر عشقی،برای ویتیلگو مثلا دست یا صورت پماد میخواستم خودش میدونه،آدرس اینارو یا پیامک و یا واتساپ یا هر اپلیکیشن داره ارسال کنی با ذکر نام وکدپستی و ادرس،

یه سری چیزارو رعایت کنی کلم گردو اسفناج کاهو سیاهدانه پودر شده با عسل ،،پماد روزی دوبار لایه نازک بزن به پوست ضد آفتاب اصلا یادتون نره،همین والسلام ،

عجیبه وارد خصوصی نمیتونم شم!!!!ببینید همان شماره که صفحه ۵ ارسال کردن دوستان همان شماره ز بزنید بگید ...

ممنونم عزیزدلم الهی خیر ببینید. دخترم به لطف خدا خوب بشه دعاگوی شماهستم ان شاء الله هیچ وقت بیماری نداشته باشید 🌹 

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹
بله یه ذره لیزه و سخت پاک میشه،البته با آب و صابون راحت پاک میشه،مال منم اون قسمتها یه ذره زیر میشه ...

سلام عزیزم دخترمنم لک پیسی داره صورتش ده سالشه این پماد درمانش میکنه؟ 

سلام عزیزم دخترمنم لک پیسی داره صورتش ده سالشه این پماد درمانش میکنه؟ 

سلام،والا بهترین اثر رو نسبت به درمانهای دیگه داشت روی من ،نمیدونم برای بچه ها مناسب هست یا نه زنگ بزنید به خود خانم دکتر بپرسید

عجیبه وارد خصوصی نمیتونم شم!!!!ببینید همان شماره که صفحه ۵ ارسال کردن دوستان همان شماره ز بزنید بگید ...

سلام عزیزم من زنگ زدم به دکتر،، گفتن پیام بزارید ایتا،،، پیام دادم جواب ندادن هنوز

سلام،والا بهترین اثر رو نسبت به درمانهای دیگه داشت روی من ،نمیدونم برای بچه ها مناسب هست یا نه زنگ ب ...

سلام عزیزم زنگ زدم گفتن پیام بزارید ایتا،،، پیام دادم دوسه ساعتی میشه جواب ندادن هنوز

😢😢

ممنون عزیزم بابت دعای قشنگت ،انشالله زود زود خوب بشی ،فقط بعد از برگشتن رنگدانه هفته ای دوبار استفاد ...

عزیزم بعد از استفاده ی پماد چه مدت طول میکشه رنگ دانه های پوست برگرده؟ 

عزیزم بعد از استفاده ی پماد چه مدت طول میکشه رنگ دانه های پوست برگرده؟ 

با یکماه مصرف کاملا تغییر رو میفهمید ،البته باید مداوم باشه و بعد خوب شدن هم هفته ای دوبار مصرف بشه حتما

با یکماه مصرف کاملا تغییر رو میفهمید ،البته باید مداوم باشه و بعد خوب شدن هم هفته ای دوبار مصرف بشه ...

سلام عزیزم ببخشید اینقدر اذیتت میکنم بخدا،،، بعد از مصرف پماد میگن لک بیشتر سفید میشه بعد صورتی میشه درسته؟ بعد از اینکه رنگدانه ی پوست برگشت همون قسمت رو پماد بزنم براش، مشکلی پیش نمیاد؟ شماچند وقته استفاده میکنین خدایی نکرده بیماری برنمیگرده؟؟ الهی خیر ببینید 

سلام عزیزم ببخشید اینقدر اذیتت میکنم بخدا،،، بعد از مصرف پماد میگن لک بیشتر سفید میشه بعد صورتی میشه ...

سلام عزیزم ،بله روزهای اول سفیدتر میشه اما ادامه بدید لک به مرور از کناره ها جمع میشه،اگر پماد رو بعد از خوب شدن هفته ای دوبار نزنید بیماری برمیگرده 

سلام عزیزم ،بله روزهای اول سفیدتر میشه اما ادامه بدید لک به مرور از کناره ها جمع میشه،اگر پماد رو بع ...

آها فقط چند روز سفیدتر میشه؟؟ الهی خیر ببینید که سئوالات منو جواب دادین مرسی 😘 ازبیماری شما چقدر گذشته دیگه خداروشکر برنگشته؟ هنوزم پماد استفاده میکنید؟