2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم باردارم گفت...+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 7265 بازدید | 143 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه اون بچه بی گناهو وارد این زندگی که پدرش همچین کثافتیه نکنی؟ گناه داره بچه نذار پا به این دنیا ...

الان این چه پیشنهادیه!

غیر سقط یه طفل معصوم.شوهرش مدعی میشه من حرفم درست بوده بچه از من نبوده..این خانم ترسیده از بین بردتش

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

احمق احمق 

میگفتی فک کردی منم مث خودتم 

اینطور که معلومه بی سر و زبونی که جرات کرده این حرفو بزنه باید خشتکشو پاره میکردی 

دی ام ای هم میدادی میکوبوندی تو صورتش اعاده حیثیتم میکردی 

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
رفیقم گفن رسیدگی نمیکنن

سلام ببخشید که دخالت میکنم.

اولا واقعا ناراحت شدم. باورم نمیشه که همچین موجوداتی هستن که به ناموسشون همچین حرفایی بزنن.

با این تهمتش چیزی از پاکدامنی شما کم نمیشه، تنها بی غیرتی خودشو بخودش و بقیه ثابت میکنه.

دوما، خدمت شما عرض می کنم که برای اینکه بتونین موضوع رو پیگیری کنین، یا باید مدرک داشته باشین یا دو تا شاهد یا اقرار خودش جلوی قاضی، البته یه موجود بی غیرت، بعیده که وجودشو داشته باشه و به قاضی بگه، من گفتم.

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
2810