2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم باردارم گفت...+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 7265 بازدید | 143 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم میگفتم پس ننه توهم همخوابی کرده با غیر پدرت ک تو اومدی ک ب بچه خودت شک داری بی رگ؟اینجور مردا رو باید به صلابه کشید

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
میترسم از وقتی که بچه به دنیا اومد میتونم الان به راحتی تموم کنبم بره ولی وقتی بچه به دنیا اومد مجبو ...

همین الانم تست میگیرن از بچه پرخطره ولی شدنیه با دکتر حرف بزن تست بکیر بعد سقط کن و جدا شو

گرچه من کلا مخالف سقطم

باران میبارد امشب دلم غم دارد امشب😔
میترسم از وقتی که بچه به دنیا اومد میتونم الان به راحتی تموم کنبم بره ولی وقتی بچه به دنیا اومد مجبو ...

عزیزم تو تا وقتی که بچت به دنیا نیومده نمیتونی طلاق بگیری وقتی به دنیا اومد اون موقع میشه

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

شوهرمنم ازوقتی فهمیده دومی رو باردارم باهام حرف نمیزنه خاک توسرش بعضیا در حسرت یه بچه ان اینم میگه نمیخوام 

بره گمشه من بچمو نگه میدارم چیکار به اون دارم فقط استرس نده به خودت بخور وبخواب اونو حرص بده

بچه هام تنها امید زندگیه منن❤️
رفیقم گفن رسیدگی نمیکنن

مدرک داشته باشی میکنن.

تو پیام بهت این حرفو زده؟

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
2810