2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خودم شروع میکنم من هر چند وقت یه بار قلم گاو میگیرم میذارم 24 ساعت بپزه یا استخوان راسته میگیرم میذارم 12 ساعت بپزه بعد تو این فاصله 12 ساعتی 3 بار استخونارو در میارم یه کم میکوبم دوباره میذارم بپزه بعد آبش رو میریزم توی جایخی میزارم تو فریزر هر دفعه که میخوام سوپشو درست کنم یه دونشو میندازم تو سوپش. همیشه توی سوپاش کدو میریزم گاهی اوقاتم کرفس یا یه کم عدس. سعی میکنم براش تنوع هم بدم مثلا یه روزایی براش گشنیز میریزم یه روزایی جعفری یه روزایی گوجه یه روزایی زردچوبه میزنم یه روزایی شیر میریزم بعضی اوقاتم هیچی نمیریزم. خداروشکر وزنشم خوبه. شمام بیاین بگین
مهتاب جون خوبه که از مهارت بچه ها بگیم ولی این نباید باعث بشه مامانایی که بچه شون تو یه زمینه ای کندتره نگران بشن. همونطور که یکی از دوستان گفتن هز بچه ای تقویم خودشو داره. در مورد وزن هم همینطور. من دیدم که مامانا دایم وزن بچه هاشونو با بقیه مقایسه می کنن و اگه کمتر باشه غصه میخورن. بازم خودتون بهتر میدونین که مهم نمودار رشد بچه س. خلاصه دیدم که میگم. از دستور غذایی که دادی خوشم اومد. قلم خیلی مقویه. آفرین. ولی من هنوز به دخترم گوشت گاو ندادم به خاطر آلرژیش. سعی می کنم با قلم گوسفند این کارو بکنم. من یه روز در میون زرده تخم مرغ میدم و سعی می کنم بعضی روزا براش حلیم با گوشت گوسفند یا مرغ درست کنم با کمی شکر خوب میخوره. دیشب بهش کته شیوید و ماهیچه دادم خوب خورد. من هنوز همه چی رو میکس می کنم ولی فکر می کنم اشتباهه. اگه یه چیزی از عدس درشتتر باشه میده بیرون یا عق میزنه. شما چقدر له می کنین؟
من معمولا با قلم گوسفند غذا درست میکنم. سعی میکنم فعلا گوشت گاو ندم بهش. غذاشو کاملا میکس میکنم، اگه یکم درشت باشه نمیخوره همه میگن خوب نیست اینقدر میکس میکنی، ولی وقتی نمیخوره مجبورم دیگه. حتی کته با کوشت هم که واسش درست میکنم باید میکسش کنم و با شیرم رقیقش کنم
من عاشق خبر خوشم.
من معمولا با قلم گوسفند غذا درست میکنم. سعی میکنم فعلا گوشت گاو ندم بهش. غذاشو کاملا میکس میکنم، اگه یکم درشت باشه نمیخوره همه میگن خوب نیست اینقدر میکس میکنی، ولی وقتی نمیخوره مجبورم دیگه. حتی کته با کوشت هم که واسش درست میکنم باید میکسش کنم و با شیرم رقیقش کنم
من عاشق خبر خوشم.
صبحانه هاشو مخصوصا زرده رو به زور میخوره. باید بزارمش جلوی لب تاپ و فیلمهای خودشو که دست دسی میکنه ویا کلیپایی که دوست داره واسش بزارم که هواسش پرت بشه و بخوره اگه بچتون بد غذاست امتحان کنید. بد نیست.
من عاشق خبر خوشم.
خاطره جون پسر منم بعضی وقتا اصلا دهنشو باز نمیکنه واسه غذا خوردن، ولی من حواسشو پرت میکنم و به زور بهش میدم اون طفلی هم بعضی وقتا این شکلی میشه ولی به زور بازی و یا کلیپای شاد کارتونی میخوره غذاشو.
من عاشق خبر خوشم.
راستی بچه ها دکتر دخترم واقعا عالیه و معروف هر ماه که بردم پیشش بهم یه دستور غذایی داده میخوام براتون بذارم که شماهام بدونین چیا میشه به نی نی های خوشگلتون بدین. اینو همین دیروز گرفتم. ایشالا به دردتون بخوره
در سن 9 ماهگی شیرخوار میتواند بدون کمک نشسته و اشیا و مواد غذایی را با دست گرفته و برای جویدن به دهان ببرد و هم چنین علاقه زیادی به مشارکت در تغذیه خود دارد. لذا بایستی با دادن مواد غذایی جامد مانند بیسکوئیت نان سوخاری نان موز که احتیاج به جویدن دارند با حضور یکی از والدین در کنار شیرخوار به دست وی داد تا بدینوسیله به تدریج عمل تکاملی جویدن را در شیرخوار پرورش داد. از سن 9 ماهگی به بعد بایستی تنوغ بیشتری در غذاهای وی ایجاد نمود. میتوان از پوره سیب زمینی-ماست پاستوریزه-جگر مرغ پخته و یا کباب شده-گوشت ماهی استفاده نمود. در برخی از روزهای هفته به جای سوپ گوشت از گوشت چرخ شده گوسفند یا گوساله یه صورت اسپاگتی و یا برنج به صورت کته نرم به شیرخوار داد. بعضی از دسرهای مختلف را مانند مرباجات-کرم کارامل-ژله-نان شیرینی-بستنی پاستوریزه-پنیر-پوره میوه جات و سبزیجات-مربا و کمپوت بعد از غذای اصلی به شیرخوار میتوان داد(توصیه میشود که قبل از 1سالگی عسل مصرف نشود) به تدریج با افزایش غذاهای کمکی از دفعات تغذیه با شیر کاسته میگردد و به طوریکه از سن 9 تا 12 ماهگی شیرخوار حدود 3 یا 4 بار از غذاهای نیمه جامد استفاده مینماید و به تدریج بایستی سعی نمود که تغذیه نیمه شب شیرخوار حذف شود. در این مدت به تدریج طرز نوشیدن مایعات با فنجان مناسب و قاشق توسط خود شیرخوار به وی آموزش داده شود. بقیه چیزاشم چیزاییه که خودمون میدونیم. یه جایی هم گفته که دادن تنقلات و شکلات باید بعد از غذای کودک باشه و بهتره هرچه کمتر ازش استفاده بشه.
مهتاب جون من یه تیکه ماهیچه مثلا اندازه یه گردو خوب می پزم. بعد به ازای ده استکان کوچیک آب یه استکان گندم پرک می ریزم. میزارم بپزه. گندم پرک برای اینکه زودتر بپزه وگرنه میتونی از گندم پوست کنده هم استفاده کنی ولی زمان پختش خیلی بیشتر میشه. وقتی گندم خوب پخت و له شد با گوشتکوب برقی میکسش می کنم. یه مقدار کم هم شکر می ریزم. کلا کم هم درست می کنم مثلا اندازه دو وعده. چون یه جا خوندم گندم بعد از پخت باید زود خورده بشه چون در اثر موندن هضم نشاسته ش سخت میشه. اینو به عنوان صبحونه میدم . من توش کره نمی ریزم ولی شما میتونی بریزی. از مطلب مفیدت درباره غذا ممنون
2810