2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
لیلا جون خدا وکیلی من اصلا عجله نداشتم واسه دندون در آوردنش آخه همینجوری با فکش کلی می می مو فشار میداد کلی درد داشت همش از گاز گرفته شدن می ترسم الانم دندونش اینقدر تیزه که کلی اذیتم میکنه ولی از یک بابت راحت شدم هر کی دخملی رو میدید می پرسید چرا دندون نداره؟ چرا مو نداره؟ حالا از وقتی زینک میخوره موهاشم رشد ش زیاد شده
چی بگم والا
مهتاب جون. گوشت خیلی دیرتر از گندم پرک میپزه. ضمن اینکه من گوشتشو گاهی بیشتر میپزم و بعد از روش برمیدارم برای چیز دیگه مثلا سوپ یا کته استفاده می کنم. پیاز هم تازگیها می ریزم. اگه ماهیچه ش تازه باشه بدون پیاز هم بد نمیشه. اگر گندم بدون پوست استفاده کردی میتونی زودتر بریزی با گوشت بپزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاطره اینکه میگی نی نیت هفتصد گرم کم داره یعنی اومده پایین نمودار؟ نمی دونم شیر خودت رو می خوره یا شیرخشک ولی شیرخشک کمکی معمولا به وزن گیری کمک می کنه. من شنیدم بعضیا آرد جوانه گندم توی سوپ بچه ها میریزن که کالریش رو بالا ببره. من خودم موافق روغن و کره توی سوپ نیستم چون چربی کاذبه ولی پودر جوانه گندم خیلی مفیده. هم میتونی خودت درست کنی که توی نت دستورش هست هم میتونی از عطاری مطمین بخری. عصاره قلم هم که تو صفحه قبل دستورش بود خوبه. اینا رو حتی اگه کم هم بخوره به وزنگیری کمک می کنه. دیگه اینکه اصلا به نی نی به زور غذا نده . تحمل کن تا گرسته ش بشه. من دور و برم دیدم بچه ها وقتی حساسیت مادرشون رو متوجه میشن رو غذا خوردن٬ بدتر میکنن. ایشالا درست میشه.
گلی لیلی جون دخترم از نظر دکتر وزنش نرماله و میگه مشکلی نداره اما از نظر بهداشت 700 گرم کم داره داره کم کم میاد زیر نمودار!!! بهداشت میگه باید ماهی 400 گرم وزن اضافه کنه اما دخمری من نمیکنه می دونید ما خانوادگی کم غذا هم هستیم شایدم ارثیه ولی میدونم به قول شما بیشتر فهمیده من حساسم رو غذا خوردنش نمیخوره یک مقدارم این اواخر مسایل مختلف باعث شدن آرامش روحی نداشته باشم و دایم نگرانم این هم روی دخمری بیگناهم تاثیر داره
چی بگم والا
سلام لیلای عزیزم خوبی ؟؟؟؟؟؟؟گل پسرت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چندروزه وقت نمیکنم بیام نت.شنبه پسرمو بردم برای قد و وزن تازه شده 7150 البته گفت کاملا نرماله و خوبه طبق منحنی پیش میره
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
2810