2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
سلام ممنون سانازی جون.. عزیزم مامان توچولو خیلی ناراحت شدم برای شما...چطور اینقدر دیر متوجه شدی... کدوم شهر هستی ... میتونی توی اینترنت سرچ کنی و لیست مراکز درمان رو پیدا کنی.. من مشهدم و نمیشناسم این مراکز.. ولی اگر مشهد هستی بگو تا یک جستجو بکنم برات عزیزم... ان شا الله که مشکل فرشته گلت حاد نباشه و با طی مراحل درمان روز به روز بهتر بشه... به حق امام رضا مامان باران امیدت به خدا... ان شاالله که خیره و هیچ مشکل حاد و خاصی نباشه... من هم خونه تکونی ام تموم کردم... لباسهای دخترم از دو هفته پیش خریدم تکمیل... برای خودم هم خریدام تکمیل شد... 5 شنبه هم موهام رنگ کردم. میزان کاهش وزنم هم بسیار خوب بوده و 7 کیلویی کم کردم و اونجوری که فامیل ها دارند بازخورد نشون میدن البته جز مادر شوهر و قوم شوهر ظاهرا خیلی چشمگیر بوده .. هفته گذشته هم اجیل و شکلات عید خریدم گذاشتم کنار... توی شرکت هم 80 درصد کارها بر وفق مراده و حسابها به روز شده ... تقریبا میشه گفت کارهای خونه و بچه و شخصی و کاریم تا حدود 90 درصد انجام شده... فقط خیلی دل نگران بابام هستم که کمردرد دارند و تازگیها قلبشون هم درد میکنه .. و مامانم که ایشون هم متاسفانه کمر درد دارند و فشارخون بالا... دغدغه اونها خیلی ازارم میده امیدوارم که همه مامانهای گروه هم کارهایی که مد نظرشون بوده رو به اتمام برسونندو سال خوبی رو پیش رو داشته باشید .. به همراه فرشته های نازنین تون
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای ترنم جونم تو فوق العاده ای... راستش من وقتی میرسم خونه هیچ توانی برام نمونده ... تا ی ذره کار میکنم بعد از پادرد مینالم در حد لالیگا!!! انشاا.. آرتروز من هم خوب بشه... جواب آزمایششو بالاخره دیروز با بدبختی با ایمیل گرفتم(خوب دانلود نکرده بود، امکان برداشت وجود نداشت) قراره امروز ببرم پیش دکترش انشاا.. که خیره
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
دوستان گروه لطفا فراموش نکنید ... دعای حرز امامان رو که گذاشته بودم رو لطفا بردارید و پرینت بگیرید و برای کوچولوهاتون بذارید... اصلا اگه میتونستم برای همگیتون میفرستادم تا تنیل بازی درنیارید ... اگه فکس دارید بفکسم ... من خواهرم با قلاب کیفهای کوچولویی(عینهو پاکت نامه) با رنگهای مختلف بافته (سایز1/5در1/5) بعد هم به پشت لباس یا پشت یقه بطور نامحسوس آویزون میکنم .. برای اینکه از چشم و نظر دور باشن
خواهش میکنم مامان باران عزیز ان شاالله که نتایج کاملا رضایت بخش باشه ... عزیزم ناگفته نماند که خونه تکونی رو به همراه شوهرم انجام دادم اعم از نظافت اشپزخونه و وسیله های داخل اشپزخونه --- گردگیری اتاق ها و شستن حمام و دستشویی - یک فرش که توی هال بود دادیم قالیشویی - تغییر دکوراسیون جزیی.... ولی کلا خودم عادت دارم تا میرسم اگر بنا به درست کردن غذا باشه سریع می پرم تو اشپزخونه شام درست میکنم دور و بر اشپزخونه روتمیز میکنم بعد میام بیرون بعد شام هم همینطور ظرفها رو میشورم اشپزخونه رو جارو میکنم و گردگیری بعد میام بیرون ... توی خونه هم که مثل جارو برقی مدام در حال جمع و جور کردن ریخت و پاش های دخترم هستم و نمیزارم دور و برم شلوغ و نامرتب باشه ... و از اونجایی که خونه استیجاری ما کوچک هم هست اگر یه وسیله سر جاش نباشه مثل بازار شام میشه و منظره بدی پیدا میکنه ...من هم خسته ام وقتی از سرکار میام ولی ترجیح میدم اول کارام انجام بدم بعد استراحت کنم ...
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
سلام دوستای خوبم مامانی مهربون خسته نباشید از کارهای خونه و بچه داری امیدوارم سال خوبی براتون باسه منم خونه تکونیم چند روز پیش تموم شد چند تا خورده کاری بود که اونا رو هم انجام دادم کارها و خریدامم تقریبا تموم شدن
🍁🍁🍁🍁
دیروز دخترک رو بردم دکتر... دکتر خودش هم نفهمید چی میگه فقط گفت آزمایش ها چیزی نیست از زیر زبونش با هزار ضرب و زور شنیدم که مشکل دست و پاش یا قارچه یا التهاب!!! با این حال دوتا کرم داد که هردو روزی سه بار استفاده بشه (البته نه به طور همزمان) به مدت دو هفته در غیر خوب نشدن معرفینامه به یک دکتر پوست تو م ونک
سلام مامان باران عزیز خوشحالم باران جون مشکل خاصی نداشته انشالله قارچ یا التهاب پوستیش بعد از مصرف کرمها خوب بشه ولی به یه دکتر دیگه هم واسه اطمینان خاطر مراجعه کن ممنون که خبر دادی
🍁🍁🍁🍁
دوستان تهرانی اگه براتون مقدوره روزهای جمعه و تعطیل ی سر ب خ بهار سمت پاساژ چهلستون و اون اطراف بزنید حراجی های دستفروش تو نوع خودشون بسیار قیمتهای مناسب دارن... راستی لباسهای رولان بخصوص توکرکی های زمستانی برای سایز سال بعد بچه ها خیلی باکیفیت و قیمت مناسبه حراج60% خورده..
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1311970&T=%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&postID=51818151 مادرانه....مخصوص مامانای گل نی نی سایتی
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام به دوستان خوبم دیروز بعد25 روز همسرم برگشت عصری رفتیم علاالدین گوشی خریدیم الان هم با پسرم رفتن روکش ماشین رو عوض کنن تقریبا دیگه کاری ندارم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
امیدوارم همگی سال خوبی داشته باشید پیشاپیش سال نو همه دوستانم در این تاپیک مبارک
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
سلام مامانا خوبید؟؟؟؟دم عیدی دخترم مریض شده ازدیشب بازتب میکنه خیلی ناراحتم تامیایکم جووون بگیره بازمریض میشه خداخودش حافظ بچه های نازمون باشه مثل همیشه
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
سلام به همه مادرای نازنین امیدوارم خوب و توش و شاد باشید و سالی که گذشت سال خوبی براتون بوده باشه همچنین ارزو میکنم سال جدید واستون خیلی بهتر از امسال باشه و یه عالمه اتفاقای خوب بیوفته
🍁🍁🍁🍁
2810