2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان خوبم امیدوارم تعطیلات خوش گذشته باشه برای من شکرخدا خوب بود پود پسرم اذیت نمیکرد ازشر پوشک هم کاملا راحت بودم حال میکردم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
توروخدا دعاکنید ما یه خونه بزرگتر پیدا کنیم و هرچه سریعتر جا به جا بشیم داریم میگردیم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
سلام به همه مامانای گل انشاا... هم خودتون هم کوچولوهاتون خوب باشید... جاتون خالی ما حسابی استراحت کردیم و خوش گذروندیم دخترک اساسی از شیر زده شد و از شیر گرفته شد... تو پروسه از پوشک گیری هم خدا رو شکر تا به الان موفق بودیم... دخترک همکاریش منحصر بفرده...
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
مامان باران عزیز مثل اینکه واقعا همه اینجارو یادشون رفته هااااااا معلوم نیست کجا هستند
دخترمن رنگها رو بسیار خوب میگه... شعرهم خوب میخونه... فقط گهگاه یادش میره که باید بره دستشویی!!! جدیدنها هم شبها بی خواب شده و همش میگه منو رو پاهاتون تاب تاب بدین!! آخرسر هم نمیخوابه
سلام مامانای خوب و گل و نازنین لنا جون انشالله خونه دلخواهت رو پیدا کنی مامان باران جون نههههه بیاین پست بذاریم اینجا تعطیل نشه منم سورنا رو از پوشک گرفتم دیگه نه شبا نه روزا پوشکش نمیکنم خداروشکر همکاری میکنه فقط چند بار از دستم در رفت که اونم مشکلی نیست درست میشه چون تازه اول راهیم
🍁🍁🍁🍁
وای عزیز دلم.... چقدر خوشحالم.... هورررراااااااااااا من دارم خاله میشم هووووووووراااااااااااا بسلامتی ... چند وقتته؟؟؟
2810