2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
چی شده مامان باران ؟؟؟؟؟انشاا.... که چیزی نیست عزیزم امیدت به خداباشه
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
دخترکمو یکشنبه بردم دکتر... کلی آزمایش داد گفت اگه نیاز به دکتر پوست نباشه و کمبود یک آنزیم یا ویتامین تو بدنش باشه قابل درمانه و رنگ پوست برمیگرده ولی غیر از این .... یک عالمه آزمایش نوشت.. خون و ادارار ومدفوع دیروز درگیر آزمایش گرفتن بودم و منتظر جواب تا روز شنبه15اسفند دعابفرمایید
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی خدا بدنده مامان باران ان شا الله که نتیجه ازمایش ها خوب باشه و مشکل باران کوچولو قابل درمان باشه. کاش یه دکتر دیگه هم می بردی دخترکت... به هر حال که دعا میکنم چیز خاصی نباشه ...
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
منم عضو تاپیکم بچه من دوسال و پنج ماهشه یه هفته اس فهمیدم اوتیسم داره اگه کسی جایی رو میشناسه که زیر نظر بهزیسکتی برای اوتیسم کار میکنه بگه بچه ام باید کار درمانی بشه
علی اقای من 20 مهر92 ساعت 19:20باوزن2900 وقد46 به دنیا اومد وچراغ زندگی مارو روشن کردLilypie Premature Baby tickers
سلام دوستای خوبم من چند روز نتم قطع بود نتونستم بیام اما به فکرتون بودم و همه پیاماتون رو خوندم مامان باران عزیز امیدوارم دخترت هرچه زودتر خوب بشه و مشکلی نداشته باشه لنا جون عکسا خیلی خوب شدن البته اگه یکم کمتر رو عکسا کار میشد بهتر بود ماشالله به گل پسرت ببوسش ترنم مامان الناز جون واسه دست دخترت که سوخته بود خیلی ناراحت شدم الان کاملا خوب شده؟ خیلی مراقبش باش در ضمن خیلی حرص خوردم از اینکه جوابگوی خانواده شوهرت بودی اخه معذرت میخوام اما به اونا چه ارتباطی داره بهشون رو نده انقدر
🍁🍁🍁🍁
مامان توچولو عزیزم غصه نخور یه تاپیکی هست مربوط به بیماری بچت اونجا میتونی از تجربیات و راهنمایی هاشون استفاده کنی مامانای عزیز خوشحالم تو پروژه پوشک موفق بودید منم تصمیم گرفتم از بعد از تعطیلات عید به صورت جدی استارتشو بزنم انشالله
🍁🍁🍁🍁
من خونه تکونیم رو کامل انجام دادم فقط چند تا خورده کاری مونده لباسای پسرم رو هم تکمیل خریدم بعد از عید که هوا خوب شد میخوام پسرم رو ببرم تو فضای باز ازش عکس بگیرم بزرگ کنم
🍁🍁🍁🍁
دوستان امروز جواب آزمایش دخترکم میاد فعلا که ایمیلش اومده اگه بشه پرینت بگیرم ببرم دکتر اداره ببینه نظر بده... دلم شور میزنه ... توکل به خدا
راستی دوستان من تو پروسه از پوشک گیری موفق بودم به نظرم خیلی سخت نیست... فقط باید باور کنیم که بچه هامون عاقل شدن بزرگ شدن حرفهامونو میفهمن هرچند باید درک کنیم که در رفتن از دستشون طبیعیه... دخترک من که تو خونه خودمون عالیه ولی خونه بقیه و بیرون بطرز وحشتناکی دستشوییشو نگه میداره
راستی دوستان دخترکم هنوز مثل دراکولا شیر میخوره... هیچی هم جلودارش نیست!!! یک بار که اقدام کردیم دچار لکنت وحشتناک شد!!! انشاالله تا عید جدی بگیرم و ترکش بدم بلکه غذاخور حرفه ای بشه
2810