2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
سلام لناجون من واسه ازپوشک گرفتن دخترم خیلی عجله کردم همشم به خاطر حرفای دیگرون بود که میگفتن بزرگ شده وازاین حرفا حالا اون موقعم دخترم هجده ماهش بود باورکن اونقدری که سراین مسیله اذیت شدم سربزرگ شدن واکسنو ازشیرگرفتن وکلا بقیش,اذیت نشدم من اگرم بچه داربشم دوباره دوسالش که کامل بشه شروع میکنم .دیوونم که هم اعصاب خودمو وبچمو داغون کنم
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
بعضی اوقات اونقدر عصبی میشدم که تنبیه بدنیش میکردم بعد مینشستمو گریه میکردم میگفتم غلط کردم خلاصه دوماه دیگه یه سال کامل میشه که من همچنان درگیر جیش این بچم ...یه هفته خوبه باز یه دفعه دیگه نمیگه یا یه بار شماره دو رو میگه شماره یکو نمیگه کلا من ناامید شدم نمیدونم چیکارکنم خونه زندگیمم کلا نجس شده بس که خرابکاری کرده.....
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی شبا چی جیششو میگه اقا پسرتون یانه؟؟
دوستان من از همگی شما بسیار عقب ترم... من که هنوز برای از پوشک گرفتن عزا گرفتم ... همه راه ها رو امتحان کردم ولی متأسفانه جواب نمیده که نمیده ... همه میگن صبر زرد خیلی تلخه عینهو زهره ماره ولی دختر من عینهو چی بگم ... عسل... میخوره خودم زبون میزنم میبینم تلخه ولی قشنگ میخوره...
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
سلام بچه ها دیروز غروب تا سرشب پسرم 2بار بازم خطا داشت ولی تا بخوابه 3بار رفت جیش کرد نمیدونم والا به نظر خودم بازم عملکردش خوب بوده دیروز و پریروز 2بار اشتباه کرد فعلا که درگیرم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
سلام بچه ها دیروز غروب تا سرشب پسرم 2بار بازم خطا داشت ولی تا بخوابه 3بار رفت جیش کرد نمیدونم والا به نظر خودم بازم عملکردش خوب بوده دیروز و پریروز 2بار اشتباه کرد فعلا که درگیرم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
بلوچ جان عزیزم 18 ماهگی که خیلی زوده گناه دارن بقیه حرف زیاد میزنن اخه من نمیدونم والا بعضیها چرا اینقدر عقیده دارن فوری باید بچه رو از پوشک گرفت حتما مدال طلایی چیزی میدن یا مثلا باعث افتخاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی بدم میادبه بچه داری دیگران دخالت کرد خواهر شوهر منم تولد 2سالگی پسرم تعجب کرد که هنوز پوشکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یادش بده دیگه پوشک نکن 1ماه بعدش باز مارو دید گفت هنوزم نمیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لناآنلاین پست ها : 3901عضویت:1390/11/3 1394/10/18 - 4:23 عصر [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [لینک مستقیم] [ارسال پیغام خصوصی] [ارسال ایمیل] 100 البته به قول ترنم خانم مشکلات مالی یکی دیگه از علل هست ما هم مدام در حال چرتکه اندازی برای قسط و پول پیش و پس انداز هستیم و تازه تو یه خونه 45 متری داریم زندگی میکنیم و همین باعث میشه اعصابمون ضعیف بشه گناه داره بچه ای که تو این شرایط به دنیا بیاد.
من عاشق خبر خوشم.
100 البته به قول ترنم خانم مشکلات مالی یکی دیگه از علل هست ما هم مدام در حال چرتکه اندازی برای قسط و پول پیش و پس انداز هستیم و تازه تو یه خونه 45 متری داریم زندگی میکنیم و همین باعث میشه اعصابمون ضعیف بشه گناه داره بچه ای که تو این شرایط به دنیا بیاد دقیقا لنا جون /// ما هم همینطور هستیم //// تو یک خونه 65 متری زندگی میکنیم الان ...
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
من ازشهریور کلا دیگه پوشکو گذاشتم کنار مهمونیم که میرفتیم تندتند میبردمش دستشویی ولی ازشهریور دیگه پوشکش نکردم
شماهم که شروع کردید دیگه اصلا پوشکش نکنید حتی جایی میرید اخه اینطوری گیج میشن واصلا نمیگن من قبلا که میرفتم خونه کسی پوشکش میکردم ولی دستشویی هم میبردمش اخرشم میدیدی توپوشکش جیش میکرد ولی ازوقتی که پوشکش نکردم خونه کسی میریم جیششو میگه
فقط توخونه خودمون لجبازی میکنه فقط یکسره دعامیکنم که دیگه تاعید خوب بشه میخام فرشامو بشورم
واسه بچه دومم.. من خودم دوست ندارم دخترم تنها باشه اخه همیشه که مادروپدری بالاسربچه نیست واسه همین تصمیم دارم سال جدیداگه خدابخواد اقدام کنم میدونم خیلی سخته ولی همه میگن تفاوت سنی بینشون کم باشه بهتره ولی هنوزم دودلم