2777
2789
خدایا به خاطر هر چى که بهم دادى و هر چى که ازم گرفتى ممنونم ،خدایا شکرتتتتتتتتتتتت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه از نظر روحی و شرایط مالی مشکل نداری به نظر من الان بهترین زمانه اما اگه فعلا امادگیشو نداری صبر کن تا پسرت بزرگتر بشه
گر نگهدار من آنست که من میدانم***شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد***
منم دخترم دی 90 هست اگه با خودم باشه میگم همین یکی کافیه ولی شاید به خاطر دخترم یکی دیگه بیارم تنهایی گناه داره ولی خودم تواناییش رو ندارم
دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
منم دخترم ٩١ هست خودم کشش روحی یه بچه دیگه رو ندارم همسرم دوتا دوست داره ولی اهل کمک هم نیست دخترم هم اصلا چشم دیدن یه بچه دیگه رو نداره فعلا برنامه ای واسه بچه دوم ندارم ولی شاید دوسه سالدیگه خواستم اگه ازلحاظ روحی و مالی توانش رو داری دوتا بچه خوبه و فاصله سنی ٤ تا ٧ سال به نظرم عالیه
منم حس میکنم کشش یک بچه دیگه رو ندارم اما همسرم بدش نمیاد وقتی بچه خواهرم میبینم که هشت ماهشه احساس میکنم دیگه توانایی و اعصاب نی نی کوچیک ندارم
تنها طرحم برای آینده اینه که اصلا در موردش فکر نکنم
منم دخترم مرداد 89و دومین دخترم اردیبهشت 94...به نظر من اگه از لحاظ مالی امادگیش رو داری بیار سخت که سخته ولی اول اینکه اینقدر شیرینه که اصلا سختیش به چشم نمیاد ولی خوب مطمئن باش از اولی سخت تره چون باید برایه اولیم وقت بزاری و این یعنی مسئولیت دوبرابر...دوم اینکه بعد یه مدت زندگیت رو روال میاد و خودت میدونی چجوری از پس دوتاشون بر بیای....همون اولش چون هم درد داری هم هنوز با خلق و خوی نوزاد اشنا نیستی و حسادت اولی به دومی و.....یه کوچولو سخته ولی خوب بعد همه چیز به حالت قبل بر میگرده با این تفاوت که تو دیگه مادر دو فرزندی.... یه مثال کوچولو میزنم من دختر دومیم تا 4صبح بیدار بود تا میومدم بخوابم باید ساعت 7:30پامیشدم اولی حاضر کنم که بره مهد هم زمان از سر و صدایه اولی دومی بیدار میشد بعد بیدار بود تا 11صبح باز من اون موقع نمیتونستم بخوابم چون کلی کار خونه و ناهار و هزارتا کار دیگه داشتم باز دخترم که از مهد میومد ناهار میخورد میخوابید باز دومی بیدار میشد ...باز اولی که بیدار میشد دومی میخواست بخوابه و این ماجرا هرروز تکرار میشد تا اینکه خداروشکر مهدها تعطیل شدن و من تونستم یکم استراحت کنم...این یه نمونه از مشکلات سر راهته ...ولی خوب اگه میخوای بیاری تا اولی مدرسه نرفته بیار چون درس و مشق اولی از همه چیز واجب تره مخصوصا یک کلاس اولی که میخواد از پایه شروع کنه... من اصلا از اینکه دومیم رو اوردم ناراضی نیستم....
کتابخانه ملی کودک و نوجوان http://icnl.nlai.ir/?scn=home