2777
2789
سامی جون من هم دخترم اردیبهشت 90 میخوام برای دومی اقدام کنم فکر میکردم دومی راحتتره ولی نمیدونستم اینجوره یه کم ترسیدم از دیشب همش فکرم درگیره که بیارم یانه ولی هم استخاره کردم خوب اومد هم اینکه میگم اگه بزارم اولی خیلی بزرگ شه دیگه اصلا حوصله دومی ندارم از حال و هوای بچه میام بیرون تفاوت سنیشون هم زیاد میشه من شنیدم گریه های دومی ها کمتره راحتتره بزرگ کردنشون درسته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گریه کردن نوزاد بستگی به خلق و خوی نوزاد وضعیت جسمی و روحیش داره ولی هرچی زودتر بیاری بهتره مطمئن باش وقتی بیاد خودتم با من هم عقیده میشی...بعدشم یه جور باشه که خواهر برادرها به درد هم بخورن....
کتابخانه ملی کودک و نوجوان http://icnl.nlai.ir/?scn=home
منم واقعا شک دارم رو دومى جون الان زندگیم روال عادى داره و پسرم مهد میره راحت مسافرت میریم به کارامون میرسیم ولى میترسم دومى رو بیارم خیلى سختم بشه
خدایا به خاطر هر چى که بهم دادى و هر چى که ازم گرفتى ممنونم ،خدایا شکرتتتتتتتتتتتت
مرسى از تحربیات خوبى که بهم گفتید واقعا فکر میکنم دومى درسته بزرک کردنش از أولى راحت تره ولى خوب کار ادم چند برابر میشه
خدایا به خاطر هر چى که بهم دادى و هر چى که ازم گرفتى ممنونم ،خدایا شکرتتتتتتتتتتتت
خودم خیلى ادم حساس و سخت گیرى هستم مخصوصا رو تربیت بجه الان هم همش با پسرم کلنجار میرم سر هر جیزى ولى خداروشکر پسرم خیلى حرف گوش کن و با تربیت هست ولى خوب شیطونى زیاد میکنه
من دخترم متولد فروردین ۹۰ هست با اینکه خیلی بچه داری برام سخت بود اما بدم نمیاد دومی رو بیارم اما منتظرم شوهرم پیشنهاد کنه که اونم پیشنهاد نمی کنه خخخخخ دخترم هم از نی نی بدش میاد و بهش حسودی می کنه . حتی من به بچه های فامیل هم سلام می کنم دخترم اعتراض می کنه از طرفی می گم اگه دیرتر اقدام کنم و دخترم بره مدرسه بعد دومی به دنیا بیاد سخت تر میشه موندم چکار کنم ... اصلا دومی رو بیارم یا نه خانومایی که دو تا بچه دارین لطفا راهنمایی کنین ما رو و بگین که راضی هستین دو تا آوردین یا می گین یکی باشه بهتره؟؟؟
خدایا کمک کن همیشه شاکرت باشم ... تا حالم همیشه خوب باشه
من برعکس شماها واسه بچه دوم دارم له لهههههههه میزنم. خیلی دلم میخواد. خیلی. بچه اولم فروردین 90. برا دومی هم خودم مشکل پیدا کردم هم شوهرم. حالا من به قرص جواب میدم. جناب شوشو واریکسل دارن عمل میکنه هفته بعد. بعدشم نمیدونم بهتر میشه یا بدتر. اصلااااااااااااا دلم نمیخواد کارم به ivf و اینا بکشه. تو رو خدا برام دعا کنید. خدایا چی میشه یکی دیگه بندازی تو بغلم. خدایاااااااااااااا
پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...