2777
2789
عنوان

مینویسم که یادم بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 7102 بازدید | 62 پست

سلام..عزیزم فرض کن خانواده نداری..من و ابجیم با خانوادمون مشکل داریم.من متاسفانه مجردم ولی هیچ حسی بهشون ندارم.خواهرمم از وقتی فرض کرده مردن خیلی حالش بهتره.

حالا نبودن از گشنگی مردی؟؟؟اینهمه ادم مستقلن.بذا اونا بیان سمتت 

لطفا یک لعنت برای کسی بفرستید که باعث شد دخترش خودسوزی کنه .
سلام..عزیزم فرض کن خانواده نداری..من و ابجیم با خانوادمون مشکل داریم.من متاسفانه مجردم ولی هیچ حسی ب ...

اره دیگه کاری بهشون ندارم واسه اولیم بار 10 روز تحمل کردم نرفتم سمتشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر نمیخام ناراحتت کنم ولی فراموششون کن فکر کن اصلا خونواده نداری چطور تو براشون مردی ؟؟ یکم عاقل باش بجای اینکه تو هی بچسبی بهشون و گدایی محبت کنی از این به بعد به تماسم نگیر بیمحلی کنن هرجا نشستی بگو  خونوادتو حلالشون نمیکنی دلیل منت گذاشتن خونواده شوهرت اوارگی و سفیدی موهات شدن بزار به گوششون برسه تا یه شب راحت نتونن بخوابن . هروقت تماس گرفتن گفتن پشیمونن حلال کن بگو روزای جونیمو برگردونین آوارگیمو سفیدیه موهامو برگردونین چشم. بگو واگذار کردم خدا جوابتونو بده..

خواهر عزیزم شما مثل پخمه ها رفتار کردی خونوادتم دیدن حتی گردنتم بزنن شما نمی فهمی و هی بهشون میچسبی بدتر تبر زدنپس یکبار خونوادت قاطع برات تموم شن .. بگو زمانیکه نیاز داشتم با سرافرازی خونه بخت برم از خونه بیرونم کردین انگار خونواده ندارم پشتمو خالی کردین الانم کلا من نمیشناسمتون. با ادم سنگدل مثل خودش باش تا عذاب وجدان نزاره یه شب راحت بخوابه

استارتر نمیخام ناراحتت کنم ولی فراموششون کن فکر کن اصلا خونواده نداری چطور تو براشون مردی ؟؟ یکم عاق ...

نمیگیرن عذاب وجدان بابام یکم عذاب وجدان داره مامانم اصلا سه ماه کامل قطع رابطم ککشون نمیگزه خیلی خرم حتی تحمل ندارم خار به پاشون بره حتی دل نفرینشون ندارم هرکیم راجع بشون حرف بزنه ازشون دفاع میکنم پیش فامیل شوهر ولی اونا اصلا نمیفهمن که چیکار کردن با من نمیفهمن چقد مریضم کردن باکاراشون فقط یه بار تو این سه ماه به خواهرم گفتن بیاد بهش برنج بدیم که گفتم نمیخوام برنج یه بارم هفته پیش انفولانزا گرفتم بابام زنگ زد متوجه نشدم بازم دلم نیومد عذاب وجدان گرفتم بهش زنگ زدم که عادی صحبت کرد به روی خودش نیاورد

نمیگیرن عذاب وجدان بابام یکم عذاب وجدان داره مامانم اصلا سه ماه کامل قطع رابطم ککشون نمیگزه خیلی خرم ...

کار خوبی میکنی که نمیزاری خونواده شوهر پشت خونوادت حرف بزنن ولی حتما قطع رابطه کن فکر کن اصلا خونواده نداری . بخاطره رفتاره خودته که عذاب وجدان نمیگیرن از این به بعد فکر کن شوهرت هم پدرته هم مادرت هم کل خونوادت کل زندگیت شوهرت باشه . فکر کن کلا خونواده نداری.. حواستم به اون دختر واحد روبرویی که توی تاپیک قبلی گفتی باشه به شوهرت بگو نه بگه و نره چون نمیخای بعدا الکی شر کنه که فلانی دستش بهم خورد یا هر چی. خودت در خونه رو وا کن بگو نه همسرم نمیتونه بیاد تدارکاتچی که نیس .. از من به تو نصیحت ببین این مهربون بودنت خونوادتو گرفت نزار شوهرتم بگیره

کار خوبی میکنی که نمیزاری خونواده شوهر پشت خونوادت حرف بزنن ولی حتما قطع رابطه کن فکر کن اصلا خونواد ...

اره دقیقا حرفات قبول دارم عزیزم مرسی از راهنمایی خوبت من خیلی دلسوز ومهربونم همینم به ضررم اره رفتار خودم باعث شده فک کنن همه تقصیرا گردن منه فک میکنن چون هیچی نمیگم لابد مقصرم از تیرماه که رفتم برخوردشون بد بود دیگه نرفتم فقط تلفنی حرف میزدم اونم از شهریور قط شد خواهرش خونه بود رفت در دوتا واحدم باز بود صداشون میومد ولی خب اعصابمم بهم ریخت دیگم نمیذارم کاری براش انجام بده

امیدوارم زندگیتون تا همیشه عمر سرشار از خوشی و آرامش😘

قربونت عزیزدلم همچنین خوشگلم واقعا دوست ندارم زندگی که با چنگ و دندون دارم حفظش میکنم بخاطر این بپاچه البته یه بار بخاطر این دختر دیوونه شدم از خونه زدم بیرون تا 11 شب دیدم جایی ندارم برم برگشتم چون نمیخواستم خانواده شوهرم بفهمن نمیتوستم برم خونه مادرشوهرم

قربونت عزیزدلم همچنین خوشگلم واقعا دوست ندارم زندگی که با چنگ و دندون دارم حفظش میکنم بخاطر این بپاچ ...

نه کار خوبی کردی برگشتی خونه.. خونه رو اصلا خالی نکن که خدای نکرده دختره به یه بهونه ای پاشو نزاره توی خونت و حتما حواست باشه در رو خودت وا کن برا چی میزاری شوهرت درو باز کنه؟؟؟ قاطع و جدی بگو مگه شوهرم تعمیرکاره خونتونه؟؟؟ سرسنگین باش اینکه شما بخاطره اون دختر تا ۱۱شب بیرون موندی آیا شوهرت دیگه نرفت کارای اون دخترو انجام بده؟؟؟ اولویت زندگی شوهرت باش بگو نه والسلام.. حتی اگه شوهرت پربد در خونه رو وا کنه شمام بیا دم در بگو شورشو در اوردی مگه خدماتی استخدام کردین نه نمیتونه بیاد.. شاید بگی دلش بشکنه ولی مطمئن باش دیگه لامپ سوخته عوض کردن چیزی نیس که شوهرتو ببره احتمالا یه نقشه ای داره پس جدی و قاطع زندگیتو حفظ کن شده با جنگ 

نه کار خوبی کردی برگشتی خونه.. خونه رو اصلا خالی نکن که خدای نکرده دختره به یه بهونه ای پاشو نزاره ت ...

اره خودمم گفتم چرا زندگیم دودستی تقدیم کنم اون موقع بخاطر کاراش نبود بخاطر رفتارش بود تعمیرات داشتیم تو ساختمون کارگرا باید تو واحد ما واون کار میکردن کلا با تیشرت و شلوار وایستاده بود نمیرفت خونش هی با عشوه با شوهرم حرف میزد بعد مدیر ساختمون شوهرم کار داشت اومد در زد با عشوه اقا محمد میاین فلانی کارتون داره کار داشتنش الان یه هفته شروع شده

نه کار خوبی کردی برگشتی خونه.. خونه رو اصلا خالی نکن که خدای نکرده دختره به یه بهونه ای پاشو نزاره ت ...

خودم چون همیشه لباس راحتی تنمه میگم شاید مرد باشه در باز نمیکنم ولی ازین سری لباس میپوشم میرم دم در خودم به شوهرمم گفتم گفتم میرم میگم شوهرم نیست خوابه حمام چند دفعه  بگم میشینه سرجاش انقدم فضول کامل امار خونمون داره کی میریم کی میایم یعنی تایمی زنگ میزنه که میدونه خونه ایم درم میزنه تا باز نکنی نمیره انقد پررو لامپ هودش سوخته بود یه شبم 11 شب وحشیانه در زد شوهرم حموم بود هرچی در زد باز نکردم

خودم چون همیشه لباس راحتی تنمه میگم شاید مرد باشه در باز نمیکنم ولی ازین سری لباس میپوشم میرم دم در ...

یه مانتو شال دم دستت بزار یا یه شال . تا کسی درو زد خودت پاشو درو واکن این واقعا نمی فهمه مزاحم نشه؟؟ یه چند بار بهونه بیار اگه باز اومد بدون خجالت حرفتو بزن ایشون باید خجالت بکشه که مزاحم شده نه شما

2810