2777
2789
عنوان

مینویسم که یادم بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 7102 بازدید | 62 پست
یه مانتو شال دم دستت بزار یا یه شال . تا کسی درو زد خودت پاشو درو واکن این واقعا نمی فهمه مزاحم نشه؟ ...

اره حتما اینکار میکنم تا بفهمه روش کم کنه به خدا اونروز مریض بودیم خواب بودیم یه جوری در زد من وشوهرم 3 متر پریدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله مرسی دوست خوبم که به حرفام گوش دادی به خدا به هرکی میگم میگه چسبیدی به شوهرت شوهر ذلیلی و شک ...

نه عزیزم اونا شاید اینجوری میگن که حرص نخوری یا میدونن شوهرت چون عاشقته خیانت نمیکنه ولی من اطرافیانم دیدم پسره عاشق زنش بوده ولی متاسفانه وسوسه شیطان زندگیشونو بهم زد . به هیچ عنوان یا نزار همسرت بره یا خودتم همراهش برو اصلا تنها نزار

نه عزیزم اونا شاید اینجوری میگن که حرص نخوری یا میدونن شوهرت چون عاشقته خیانت نمیکنه ولی من اطرافیان ...

اره منم میگم یه لحظست وقتی به خانوادم اعتماد کردم ضربه خوردم اینکه دیگه شوهر خوشگل نیستا ولی فوق العاده عشوه ای وازینا که هرروز یه مدل ارایش میکنه ولباس میپوشه تازه دیشب به شوهرم گفته من ارایشگرم به خانمت بگو بیاد پیش من

اره منم میگم یه لحظست وقتی به خانوادم اعتماد کردم ضربه خوردم اینکه دیگه شوهر خوشگل نیستا ولی فوق الع ...

😐😐😐 یاخدا بنظرم میخاد خونتونم بیاد🤣🤣🤣🤣 عزیزم نمیخام فکرتو درگیر کنم ولی انگار خیلی راحته حتما یه نگاه به گوشیه همسرت بنداز ببین پیامکی تماسی ..

اگه نیازه به پدرومادره شوهرت بگو که همچین اتفاقی افتاده و نگران همسرتی البته اگه مطمئنی پروبال به پسرشون نمیدن و ازت دفاع میکنن ازشون کمک بگیر که نصیحت کنن 

😐😐😐 یاخدا بنظرم میخاد خونتونم بیاد🤣🤣🤣🤣 عزیزم نمیخام فکرتو درگیر کنم ولی انگار خیلی راحته حتما ...

دروغ چرا خیلی از دیشب ترس افتاده به جونم حتی از دیشب مریض شدم ولی من وشوهرم صبح باهم میایم سرکار غروبم باهم برمیگردیم زمانیم که خونه ایم 24 ساعت چسبیده به من باهم تو تلگرام و گوشیش میچرخیم خیلی خیلیم بهم وابستس یه ثانیه ازم دور نمیشه که بگم پیامی چیزی میده ولی خب بازم ترس هست نمیخوام مشکلم بهشون بگم خانواده شوهرم یه موردم طلاق یا زندگی بد ندارن حتی اگرم بگم پشته من میگیرن چون خیانت خیلی بد میدونن فقط سربسته به مادرشوهرم گفتم گفت رونده درباز نکن

افرین به مادرشوهرت دقیقا همینکارو بکن 

اهان اون هفته ایم اب قطع شد بعد انقد این دختر زنگ زد به مدیر ساختمون که مرده گوشیش خاموش کرد واقعا چه جوری میتونن زندگی یکی دیگرو خراب کنن روز اول رفتیم خونمون تمیز کنیم مادرشوهرم درش زد بپرسه فلکه اب کجاست گفت وا همه مادرزنا میرن کمک بعد شما اومدین کمک

اره جدی برخورد میکنم حتی بخاطر این دختر میخواستم ازین خونه بلند شم بعد دیگه خونه با پولمون پیدا نکرد ...

ان شالله یه خونه جدید پیدا کنین دیوارو حسابی بگرد ولی رو‌ ندی پاشو میبره لزومی نداره خونتونو عوض کنین

خودتو محتاج ب خانواده ات نشون نده، رهاشون کن اصن زنگشون نزن وبرات مهم نباشن، تامیتونی ازشون فاصله بگیر تا خودشون خبرتو بگیرن، خانوادهشوهرتم پرسیدن چرا خانواده ات نمیان خونه تون بگو ک چون راضی ب این وصلت نبودن ومیخواستن منو ب کسی دیگه عروس کنن(اینجوری کمی پیش اونا بها پیدا میکنی ک خواهان زیاد داشتی)خانواده ای ک باعث سرافکندگی هستن رو دور شو وفاصله بگیر، همین

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁

ازاونجایی ک توی یه تاپیکت گفتی پدرت اندکی وجدان داره، گاهی بعد مدتی زنگ بزن فقط ب همراه پدرت وسلام واحوال پرسی وبگو زنگ زدم صداتو بشنوم وببینم حالت خوبه و... 

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
ان شالله یه خونه جدید پیدا کنین دیوارو حسابی بگرد ولی رو‌ ندی پاشو میبره لزومی نداره خونتونو عوض کنی ...

اره دیگه بهش رو نمیدم هروقتم در بزنه یا خودم میرم یا درو باز نمیکنم

2810