2777
2789
میشه دقیقا بگی شوهرت چیکار کرده که اینهمه کینه گرفتن..؟توروخدا جواب بده واقعا میخام بدونم

ببخشید غزیزم انقد حالم بد بود کلا از سایت رفتم الان دوساعت یه بند دارم گریه میکنم هیچی به خدا به هرکی میگم میگه دروغ میگی ولی موضوع این بود اوایل عقد شوهرم از رو تنهایی هرروز میومد خونمون خانواده منم برگشتن گفتن دیگه حق نداری پات بذاری تو خونمون بعدم زنگ زد به خانوادش دعوارو کشیدن به اونا دیگه همه باهم قهر کردن بعدم که من از خونه بیرون کردن مامانک اس ام اس داد یه جوری فشار عصبی بهم وارد کرد غش کردم افتادم شوهرمم پیام داد بهش از من دفاع کرد مامانمم به یابام گفت بابامم زنگ زد به شوهرم فحشای زشت داد شوهرم جواب فحش نداد ولی تلفن قطع کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید غزیزم انقد حالم بد بود کلا از سایت رفتم الان دوساعت یه بند دارم گریه میکنم هیچی به خدا به هرک ...

خانوادت چقدر کینه ای و لجباز و سختگیرن..بیخیال عزیزم بچسب به شوهرت..اعصابتو خورد نکن خدای نکرده افسردگی و مشکل اعصاب پیدا میکنی...شوهر منم خیلی اذیت کرده خانوادمو...پدر گادرمنم نمیان دیگه خونمون

دوستای عزیزم از همتون معذرت میخوام انقد حالم بد بود کلا از سایت رفتم دوساعت دارم یه بند گریه میکنم از محل کارم تا خونه نه خانوادم جهاز ندادن مام از نداری نتونستیم عروسی بگیریم یه سال خونه پدرشوهرم بودم یه سال اومدم خونه خودم هرچیم دارم خودم و شوهرم خریدیم به غیر یخچال تلویزیون لباسشوویی که خانواده شوهرم جای خرج و کادو عروسی خریدن قرار بود عروسی دوتا خانواده هزینش نصف کنن توراه بودم بابام زنگ زد گفت کجایی بیایم وسایل ابجیت ازت بگیریم اخه خواهرم کتاب میخواست شوهرم گفت شهرستان گرون بگو پولش بده بریم انقلاب بخریم دیروز باهم رفتیم خریدیم منم گفتم من خونه دارم سه دفعست دعوتتون میکتم تدارک میبینم پشت مامانم درومد بامن دعوا کرد منم گفتم اگه من مردم یا بهتون گفتن رو تخت بیمارستان داره میمیره نیاین دیگه نمیخوام تا اخر عمر ببینمتون چرا هر دفعه من دلم بشکنه از حرفا و کاراتون یه بارم شما تجربش کنین حالم درک کنین الانم امقد حالم بده دراز کشیدم کف خونه زنگ زدم شوهرم بیاد 

خانوادت چقدر کینه ای و لجباز و سختگیرن..بیخیال عزیزم بچسب به شوهرت..اعصابتو خورد نکن خدای نکرده افسر ...

خیلی خیلی مامانم کینه ای و لجباز بابامم یه ادمی که از مامانم ه شدت میترسه کلا همیشم دفاع غیر منطقی میکنه ازش بااینکع میدونه مقصر مثلا یازده شب مامانم من بیرون کرد جای اینکه نذاره گفت پاشو جم کن برو که اعصاب مامان خرد نشه فک کن مثلا ناموسش بودم اومدم تو خیابون نشستم تا ۱۲شب شوهرم به دادم رسید

عزیزم من تاپیکاتو خوندم مقصر خودتی که با این همه توهین بازم خانوادت دعوت میکنی و تدارک میبینی یکم عز ...

به خدا اگه بگم میگی چقد خری که بازم قطع رابطه نمیکنی دوماه پیش شوهرم گفت بیا تعطیلات برو بهشون سر بزن رفت کلی برام لباس خرید من به زور برداشت برد شهرستان خودش رفت خونه عمش فک میکنی برخوردشون چه جوری بود مامانم تا من دید که گفت سرم درد میکنه رفت تو اشپزخونه بعدم که بابام گفت سفره بندازم گفت نیلو اگه گشنش شام بخوره من میمونم منتظر بچه خواهرم و شوهرش خلاصه این شب اول بود بعد دختر خالم اومد کلا سرحال شد فرداشبشم من با شوهرم رفتم دریا اومدم دیدم همشون جا انداختن واسه من جا نیست بخوابم بابام رفته رو سرامیک جا انداخته تو اینجا بخواب مامانم و دخترخالم میگن تو برو تو اتاق که کولر نداره بخوابه رو مبل خوابیدم دیگه فک کن موقع برگشت فقط اشک ریختم به شوهرم گفتم دیگه نمیخوام بیام خونسون

به خدا اگه بگم میگی چقد خری که بازم قطع رابطه نمیکنی دوماه پیش شوهرم گفت بیا تعطیلات برو بهشون سر بز ...

عزیزم...یه مدت اصلا زنگ نزن و اهمیت نده...شاید خودشون متوجه شدن‌‌وضع مالی بابات چطوره؟ اخه چرا جهاز ندادن

عزیزم...یه مدت اصلا زنگ نزن و اهمیت نده...شاید خودشون متوجه شدن‌‌وضع مالی بابات چطوره؟ اخه چرا جهاز ...

دیگه به بابام گفتم تا همینجا باهم نسبت داشتیم دیگه از امروز همه چی تموم شد ببین بدتر ازینا بودن که جهاز دادن نخواستن یعنی هیچ تلاشی نکردن وام ازدواج قرار شد خودم و شوهرم بگیریم واسه خونه بعد من ضامن نداشتم شوهرم ضامن اورد قسطش میداد خودمم کار میکردم قرار بود به بابام کمک کنم باهم بخریم هرماه یه مقدار پول میدادم ولی هیچی نخریدن اصرارم داشتن که دوسال عقد بمونین تا بخریم خلاصه یه سا که گذشت من بیرون کردن گفتن شوهرت وام ازدواج برگردونه که ما جهاز بدیم وگرنه نمیدیم شوهرمم گفت خودم ضامن اوردم یا سال قسط دادم نه وام برمیگردونم نه جهاز میخوام هرچیم پول بهشون دادی واسه خودشون اونام دیگه هیچی نگرفتن

دیگه به بابام گفتم تا همینجا باهم نسبت داشتیم دیگه از امروز همه چی تموم شد ببین بدتر ازینا بودن که ج ...

وای خدا چقدر نامردن ...بابات چی گفت بهش امروز اینجوری گفتی؟فقط یچیزی جلو مادرشوهرت و شوهرت از خانوادت بد نگو..بعدها میکوبن سرت توی دعوا...انسانه دیگه شیر خام خورده

وای خدا چقدر نامردن ...بابات چی گفت بهش امروز اینجوری گفتی؟فقط یچیزی جلو مادرشوهرت و شوهرت از خانواد ...

انقد ازشون دفاع کردم که حالم بهم میخوره از دفاع الکی چون همه شناختنشون گفت چشم نمیایم گفت اگه شوهرت بمیره که اصلا نمیایم نه مستاجرم به خدا تازه عروس بودم خیر سرم خونم با شوهرم تنها تمیز کردم چیدم دستم با شیشه بریدم همون دست همش تو اب و وایتکس بودم بخیم نکردم شوهرم همه چی میدونه یعنی یه جوری میکنن که نمیشه رو کاراشون سرپوش گذاشت الان یه ماه دیگه قرار دادم تموم کیشه باید بریم ازین خونه

انقد ازشون دفاع کردم که حالم بهم میخوره از دفاع الکی چون همه شناختنشون گفت چشم نمیایم گفت اگه شوهرت ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم..اخه مگه قتل شده یا چی شده اینهمه دشمنی میکنن با شوهرت...ان شاالله دلت ارووم بشه عزیزم...فکر نکن بهشون‌...ب پیشرفت زندگیت فکر کن...سرتو گرم کن

عزیزم خیلی ناراحت شدم..اخه مگه قتل شده یا چی شده اینهمه دشمنی میکنن با شوهرت...ان شاالله دلت ارووم ب ...

به خدا از ظهر غم عالم تو دلم مریض شدم تو خونه افتادم هردفعه تا مرز سکته من میبرن با کارا و رفتاراشون

اهمیت نده...من واقعا اولین بار بود دیدم یه خانواده بچشو اذیت کنه

کاش فقط اذیت بود داغونم کردن اون موقع که مامانم بیرونم کرد بعد دوماه سردردای عصبیم شروع شد انقد درد داشتم که دکتر بدون سی تی میگفت تومور هرشب زیر سرم بودم بعد بابام لباسام اورده بود برام دم خونه مادرشوهرم رفتم بگیرم لباسام پرت کرد تو کوچه رفت بااینکه میدونستن دکتر میرم همش تو مطبم بعد شوهرم که پشت غریبست به قول ینا ادم نیست از این دکتر به اون دکتر بود باهام ۴ روز عمل کردم بابام فقط دوساعت اومد بیمارستان شوهرم تتهایی همراه بود ۴ شبانه روز

2810