2777
2789
کاش فقط اذیت بود داغونم کردن اون موقع که مامانم بیرونم کرد بعد دوماه سردردای عصبیم شروع شد انقد درد ...

عزیزم چند بچه هستید؟ درمان سردردعصبی قرص ضدافسردگیه..منم یع مدت مبتلا شده بودم میدونم خیلی سخته...

با بچه های دیگشم اینجوریه...نمیگه بابات اونکه اونجوری میکنه خانواده شوهرت بدتر سرت میارن؟ چون میگن وقتی خانوادا خودش باهاش اینجورن...سعی کن بیخیال باشی..وقتی اینهمه سنگدل هستن..چون ببین الان تازه عروسی..یوقت خدای نکرده طوریت بشه همون شوهرتم از دکتر بردنت خسته میشه

عزیزم چند بچه هستید؟ درمان سردردعصبی قرص ضدافسردگیه..منم یع مدت مبتلا شده بودم میدونم خیلی سخته... ...

دوتا خواهریم بااون یکم بهترن یعنی کلا بین من و خواهرم فرق میذارن ولی من و خواهرم خیلی بهم وابسته و خوبیم نه اون اصلا براش مهم نیست که فقط منتظرن بدبخت شم که بگن دیدی بدبخت شدی خیلی درد بدی از صبح سه تا مسکن خوردم یکم بهتر نشدم تازه من معده درد عصبیم دارم اصلا نباید عصبی شم به خدا شوهرم انقد مراعات میکنه چون میبینه دردش چه جوری اصلا نمیذاره اعصابم خردشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا خواهریم بااون یکم بهترن یعنی کلا بین من و خواهرم فرق میذارن ولی من و خواهرم خیلی بهم وابسته و خ ...

عزیزم توروخدا ولشون کن...منم از زنداداشم میکشم..از خانواده شوارم میکشم...الان نزدیک یکساله نمیرم خونه ننه شوهرم.از بس اذیتم کردند

به خدا اگه بگم میگی چقد خری که بازم قطع رابطه نمیکنی دوماه پیش شوهرم گفت بیا تعطیلات برو بهشون سر بز ...

خیلی بی عزت نفسی واقعا متاسفم براتون، همسرت ادم خوبیه اما مراقب باش با این اخلاقت ازت دور نشه

خیلی بی عزت نفسی واقعا متاسفم براتون، همسرت ادم خوبیه اما مراقب باش با این اخلاقت ازت دور نشه

میدونی هم خیلی وابستم هم دوست ندارم دلشون بشکنه همش محبت یه طرفه میکنم دوروز داغونم واقعا انقد براشون بی ارزشم که بعد اینکه تلفنی با بابام بحث کردم حتی یه زنگ نزدن از دلم دربیارن

میدونی هم خیلی وابستم هم دوست ندارم دلشون بشکنه همش محبت یه طرفه میکنم دوروز داغونم واقعا انقد براشو ...

با پدرت صحبت کردی که دیگه نمیخوامتون اما دنبال جلب توجه بودی. خداییش من جای همسرت باشم ولت میکنم بجای پشت همسرت گرفتن که همیشه کنارت بوده پشت کسایی هستی که برات ارزش قائل نیستن و به همسرت بی احترامی کردن و باعث رفتن ابروت شدن. چرا همسرت باید هم طرفداریتو کنه هم مریض داریت که مریضیت هم به خاطر حرص و جوش الکیه؟ همه این عشق ها با رفتاراشتباهتون کم خواهد شد و تنها خواهید شد مگر انتخاب درست و زندگی باعشق با همسرتون و بی توجهی به حاشیه های زندگیتون. ببخشید واقعا از روی راهنمایی تلخ صحبت کردم قصد اذیت کردنتون ندارم.

با پدرت صحبت کردی که دیگه نمیخوامتون اما دنبال جلب توجه بودی. خداییش من جای همسرت باشم ولت میکنم بجا ...

میدونم عزیزم کاملا حرفات حق به خدا بعد اون یه زنگ نزدن ولی شوهرم دوروز همش یا دمنوش میاره یا نازم میکشه واقعا میفهمم هیچ نتیجه ای نداره محبتام بهشون دیگه میخوام پا بذارم رو دلم دیگه نمیخوام شوهرم ناراحت و نگران کنم بخاطر اونا که هیچ وقت کنارم نبودن

داغونم کردن سرشکستم پیش خانواده وفامیل شوهر لابد پیش خودشون میگن چه خانواده این نمیان خونه بچشون

تجربه ثابت کرده هر چقدر برای دیدن و ارتباط با کسی اشتیاق داشته باشی بیشتر اونا میرن تو قیافه یه مدت هیییییچ اصراری نکن هیچ تعارفی هم نکن اگه هم خواستن بیان تا دو ساعت قبل اینکه بیان تدارکی نبین ریلکس 

خواستن بیان نخواستن نیان 

والا

تجربه ثابت کرده هر چقدر برای دیدن و ارتباط با کسی اشتیاق داشته باشی بیشتر اونا میرن تو قیافه یه مدت ...

اره افرین دقیقا همین الان از اونروز کاملا بیخیالشون شدم اصلا دیگه کاری ندارم بهشون حتی بابام به ابجیم گفت بگو بیاد برنج ببره براش برنج گرفتم گفتم نمیخوام من محتاج برنج نیستم من محبت میخوام فقط همین جالب این سری انقد ارادم قوی شده واسه اولین بار تو عمرم انقد تونستم بیخیالشون بشم شوهرم گفت میخوای بیا ببرم ببینشون گفتم نه

عزیزم تو تاپیک جهیزیه پیام تو دیدم...حتما کتاب والدین سمی رو دانلود کن بخون خیلی بهت کمک می‌کنه. ام ...

قربونت برم عزیزم خیلی دوست داشتم بخونم کتابش ولی فایل رایگانش پیدا نکردم میخوام خود کتابش بگیرم بخونم

قربونت برم عزیزم خیلی دوست داشتم بخونم کتابش ولی فایل رایگانش پیدا نکردم میخوام خود کتابش بگیرم بخون ...

یه سایتی صوتی رایگان داشت،سرچ کن برات میاره.هر چند دست دومش هم قیمتی نداره.

اگه میتونی حدیث کسا رو دانلود کن و گوش بده.برای آرامش روح و روانت خیلی خوبه♥️

2810